Süper Lig Fikstürü Çekildi - ilk maç g.birliği ile içeride

Başlatan Jnr.Serkan, 25 August 2011, 12:36:26

« önceki - sonraki »

berusa55

3.hafta SEVGİLİYE! kavuşma anı. Allahım hasretimizi bu kadar çabuk dindireceğin için sana şükürler olsun!

Gel 3.hafta geeeeel!

binikalamadım

hacettepeli

lig geç başlıyor zaten. ilk beş hafta olayının bu sene geçerli olmayacağını düşünüyorum. takımların hazır olması lazım 2. haftada.

muzaffer4

Alıntı yapılan: usare55 - 25 August 2011, 15:03:30
İyi fikstür bence de.  trabzon_spor ve  galata_saray ile ilk 5 hafta içinde oynayacak omamız iyi. İlk 5 hafta zaten takımların problemli oturmamış olacakları bir dönem. Hep söylüyorum 5 hafta süresi var bence takımın. İlk 5 hafta 0 puanda alabiliriz 10 puan da alabiliriz. Ama her zaman takımımızın yanındayız.

trabzon_spor ve  galata_saray nin ne ayrıcalığı var

King1965

usare

Bi ayrıcalığı yok kardesim, sadece daha hazır göründüler gözüme.  trabzon_spor zaten sezonu erken açtı.  galata_saray ı da akşam izledim fena değiller yani. Oldu mu?

5trawberry

Alıntı yapılan: cem 55 - 25 August 2011, 13:53:22
tff resmi siteye göre ligde 3.hafta maçları haftaiçi çarşamba günü oynanacak trabzon maçı haftaiçi akşam gözüküyo bu kötü oldu

İsterse uzaya versinler. İsterse sabaha karşı 4'e versinler..
trabzona o gün ko-ya-caz !
o kadar.

muzaffer4

Alıntı yapılan: King1965 - 25 August 2011, 15:06:38
trabzon macında bır kareografı gıder

burası her yer değil şehr-i samsun çok güzel olur... ama ne yazıkki maratonda en az bin tsli olacak hainler kareografiyi bozarlar kalıdrmazlar..

5trawberry

Alıntı yapılan: ekigho55 - 25 August 2011, 15:08:58
burası her yer değil şehr-i samsun çok güzel olur... ama ne yazıkki maratonda en az bin tsli olacak hainler kareografiyi bozarlar kalıdrmazlar..

İşte buna gerçekten çözüm yok..!

Ne yapılabilir ki acaba?

lucarelli

kartonlarla değil de dev bir pankart açılabilir istiklal marşı sırasında.
Pankartı açmayan adam da sopayı yer.

Sercan

özkan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 25 August 2011, 14:40:52
İyi bir fikstür çektik bence. Tek handikap keşke ilk maç orada olsaydı ama farketmez! Bu yıl bütün stat geçen yılın 2 katı performans göstermeli, takımda böylece üstüne koyarak oynayacaktır. Transferdi şuydu buydu hepsini bir tarafa koyma vaktidir. Herkes takıma güvensin hocaya güvensin besmelemizi çekelim 3 puanla başlayalım inşallah...   >l<

kalptenþimþek

25 August 2011, 15:25:27 #102 Son düzenlenme: 09 March 2013, 22:08:30 kalptenþimþek
üniversite yıllarımda Samsunspor'a olan bağlılığımızı kullanıp tostuna kolasına iddiaya zorlayan zirzop arkadaşlar vardı.. zirzopluğundan mı istanbul takımlarını tutuyorlardı yoksa istanbul takımlarını tuttuklarından mı zirzoplardı bir türlü karar veremediğim bu arkadaşlarla hemen her maçta mutlaka bir şekilde tostuna kolasına iddiaya girerdik..Bazı arkadaşlarım uyarırlardı "yapma ferhat! adamlar şampiyonluğa oynuyor!" diye ama gözümüzü karartır girerdik yine de iddiaya..helali hoş olsun çok tost kola ısmarladık ama şunu biliyordum; Samsunsporluysan Samsunspor'a da inanacaksın..
94 95 sezonu olması lazım yurtta alisamiyende oynanan gsaray barcelona maçını izliyoruz..arkadaşlar bir arkadaşla iddiaya girmemiz için ara gazı yapıyor, sonuçta tüm odaya kola ısrmarlanacak.. konu Samsunspor değil belki ama daha öncesinden bizden nasiplenmiş olduğu için ben hazırım;"barcelona kazanır!"diyorum..ama fanatik gsaraylı arkadaş korkuyor giremiyor iddiaya..O maçı gsaray 2-1 kazanıyor..Arkadaş buruk keşke girseydim diyor iddiaya..Ona şunu söylüyorum:" keşke inansaydın takımına, barcelonayla samsun oynasaydı kaybedeceğimi bilsem bile ben takımıma güvenir girerdim iddiaya".. daha sonra o arkadaş ilk gsaray samsun maçı için benimle iddiaya girdi.."madem takımına güveniyorsun, tüm odaya kola ısmarlayacağız hadi var mısın??:) maç alisamiyendeydi ve son dakikalarda celilin attığı gol ile maçı 1-0 kazanmıştık:))::))Takımıma duyduğum bu inancın arkadaşlarım arasında samsunspora ayrı bir değer ve sempati kazandırması benim için kazandığım ve kaybettiğim herşeyden daha değerliydi...
şimdi daha iyi anlayabiliyorum; Büyüklüğü üç takımın peşinde aramamayışımın sebebi hep bu inançmış...

imkansız olduğunu, kaybedeceğinizi bilseniz bile Samsunsporlu duruşunuzu koruyacaksınız!
Samsunsporluysanız Samsunspor'a da inanacaksınız!
işte gerçek büyüklük bu!

5trawberry

Maraton boyunca bir dev pankart hazırlanmaz mı ?

fener_bahce nin yaptığı ''Size her yer tava '' benzeri bi slogan bulup, Burası Her Yer Değil yazısının altına döşerdik :D

Kaya