Süper Lig Fikstürü Çekildi - ilk maç g.birliği ile içeride

Başlatan Jnr.Serkan, 25 August 2011, 12:36:26

« önceki - sonraki »

muzaffer4

bence biz bu sene eskişehir gibi takım olacağız ligi 7.sırada bitireceğiz play-offlara kalacağız..

masbene

Ya arkadaş bu sitede neden her başlığın altında hemen bir çatışma ortamı doğuyor anlamıyorum. Bizim farkımız olsun diğer toplumlardan. Elbette herkes farklı düşünebilir ama görüyorum ki herkes birbirine kolayca hakarete varan dozda yazabiliyor. Karşılıklı fikir alış verişi ok ama bu saçma sapan sataşmalar yakışık almıyor.

King Of The North

Alıntı yapılan: twitter - 25 August 2011, 14:22:30
abicim neden bu kadar kastın ya geçen yıl bu ligin başarılı ekipleri değil mi bunlar evet. anlatmak istediğim bu kadar basit ama ne entrikalar kurdun kafanda. ben bu takım barcelona ile oynasada "fark atarız" derim, takımımı küçümsediğim falan yok.

kastığım yok güzel kardeşim, benim kızdığım, yıllardı büyük bir mücadele veriliyor, borçlar, kayyum, siyasilerin sahip çıkmaması, şehrin duyarsızlığı falan derken takımı bu platform sayesinde ayağa kaldırdık, büyük eylemler yaptık, burdaki arkadaşlarımızla 11.sıradaki takımın peşine gittik play-of umuduyla, şimdi siz çıkmışsınız yok gs 50 bin kişiye oynar, yok ilk 2 hafta 0 puan falan, yakışmıyo bize, biz kimleri dize getirmedik, daha yıllar öncesinde İnönüde 0-4 öndeyken Yıldırım Demirörenin İsmail Uyanık başkanımıza takımı ileri çıkartma, daha fazla aşağılanmayalım diye yalvardığı günleri hatırlayanlarımız vardır. Üsluplarda takımımızı aşağı görecek, zayıf görecek yorumlarda bulunmayalım derim ben, yoksa bakış açımız farklı olacak bazılarına.Anlayan anlamıştır. Saygılar...

GökhanÇağlar

biz bu takımların alayını zamanında içerde dışarda yendik,yine yeneriz kimsenin şüphesi olmasın...

takımımıza güvenelim,Samsunspor'luya yakışan budur.

cembaba

3 puan için mi sevdik bu takımı?... Armanın Peşindeyiz. Çıkar aslanlar gibi topumuzu oynarız. Ama yenilir, ama kazanırız. Bu forumda Büyük takım yoktur Tek Büyük Samsunspor derken bazı şeyleri anlatabildiğimizi düşünüyordum. Yanılmışım.

SSKLA

7. hafta  fener_bahce maçından sonra  fener_bahce nin hafta içi  besik_tas fener_bahce maçı var bence bu bir şans ;)

55__Gurbet__55

galata_saray i yenersek eger hangi yüzle yazacaksiniz buraya.

muzaffer4

ben en başından beri  galata_saray deplasmanından 1 puan çıkarabileceğimizi savunurken siz hala 3 puan alırız ne 1 puanı biz yeneriz filan dioyrsunuz biz  gs deplasmanından 1 puan çıkarsak bu takımın ne kadar büyük takım olduğunu anlatmıyormu geçen sene nin ilk 8 inde bitiren takımlar fb ts hariç arenadan puan alamadan dönmüş biz 1 puan alırız 3.haftada tsyi yendikmi 7 puanla 2. 3. sıraya otururuz...

Akyol

İyi bir fikstür çektik bence. Tek handikap keşke ilk maç orada olsaydı ama farketmez! Bu yıl bütün stat geçen yılın 2 katı performans göstermeli, takımda böylece üstüne koyarak oynayacaktır. Transferdi şuydu buydu hepsini bir tarafa koyma vaktidir. Herkes takıma güvensin hocaya güvensin besmelemizi çekelim 3 puanla başlayalım inşallah...   >l<

yilmazselcuk55

Gençlerbirliği ile başlamak güzel bence dengeli bir fikstür gibi geldi bize
Behzat Ç. Deplasmana Gelir mi  Acaba ?  :D :D :D :D
Mersinin   ilk 7 haftası baya bi zor :

1.Hafta Ankaragücü-MERSİN İDMAN YURDU
2.Hafta MERSİN İDMAN YURDU - Bursaspor
3.Hafta Antalyaspor -MERSİN İDMAN YURDU
4.Hafta MERSİN İDMAN YURDU - Gaziantepspor
5.Hafta Kayserispor - MERSİN İDMAN YURDU
6.Hafta MERSİN İDMAN YURDU - Fenerbahçe
7.Hafta MERSİN İDMAN YURDU - Beşiktaş

Ordunun da son 9 haftasına toplanmış zor denebilecek maçları Sivasspor ve Gençlerbirliği maçları hariç

8- Orduspor Bursaspor
9- Antalyaspor Orduspor
10- Orduspor Gaziantepspor
11- Kayserispor Orduspor
12- Orduspor Mersin İdman Yurdu
13- Beşiktaş Orduspor
14- Orduspor Sivasspor
15- Gençlerbirliği Orduspor
16- Orduspor Galatasaray
17- Trabzonspor Orduspor

55__Gurbet__55

Problem  galata_saray la arenada beraber kalmamiz degil.Problem siz mac baslamadan 1 puana razi olmaniz.3 puan almak varken niye 1 puanla yetinigim.

muzaffer4

Alıntı yapılan: piskopat samsunsporlu - 25 August 2011, 14:44:05
Problem  galata_saray la arenada beraber kalmamiz degil.Problem siz mac baslamadan 1 puana razi olmaniz.3 puan almak varken niye 1 puanla yetinigim.

doğru söylemişsin daha ne denebilirki... :evet:

twitter

bilmiyorum fakat ben o tür bir yorum attığımı düşünmüyorum.
sadece ilk 2 hafta yenilgi almaz isek o moral ile ligi üst sıralarda bitirebileceğimizi söyledim.
gençlerbirliği-gs değilde gençlerbirliği-sivas olsada aynı yorumu atacaktım.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=9184.msg452451#msg452451

neyse tartışıyoruz gibi gözüküyor. ondan yazmayacaktım ama çok ağır konuşmuşsun, yok öyle bir şey abi ya :)

KaBuS_55

Senin için geldik bunca yol, Samsun gol, Samsun gol  >l<

usare

İyi fikstür bence de.  trabzon_spor ve  galata_saray ile ilk 5 hafta içinde oynayacak omamız iyi. İlk 5 hafta zaten takımların problemli oturmamış olacakları bir dönem. Hep söylüyorum 5 hafta süresi var bence takımın. İlk 5 hafta 0 puanda alabiliriz 10 puan da alabiliriz. Ama her zaman takımımızın yanındayız.