13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: özkan - 18 August 2011, 14:01:26
Kusura bakma kardeşim,atlamışım.Sağa sola cevap vermekden yorgun düştük artık.Afedersin.

estagfurullah kardeşim ne demek,ramazan ayında olur böyle durumlar

özkan

18 August 2011, 14:17:56 #976 Son düzenlenme: 18 August 2011, 15:04:23 özkan
herşeye cevap verilseydi şimdiye oho..insanların hakkını korumak gerekir demi serkan.Bilgisi dahi olmayan insanlar bilmedikleri hususlarda yalan yanlış yorum yazıyor.Bizde doğrusunu yazıyoruz.Bu.

Serkan

Hakkı korunması gerekenin hakkı zaten korunur, bilgisi dahi olmayan insanlar yorum yapıyorsa sende bilginle aydınlat insanları onlarda hatalıysa farkına varır.. Ben trabzonuı istiyorum diyen topçunun hakkı varsa hakkına sokim o kadar net.

LisandroLopez

Kalırsa başımızın üstünde yeri var, gitmek isterse, hele ki Trabzona; bir dakika bile durmasın.

özkan

İşte kardeşim bende onu diyorum,adam demedi böyle birşey diyorum.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: özkan - 18 August 2011, 15:25:58

O zaman haklısın Kemal'e sallayıp hakarete varan şeyler söylemeye gerek yok.
Bende öyle birşey diyeceğine inanmıyorum aslında.
Sezonun açıldığında mutlaka süper ligde Samsunspor forması ile mücadele edeceğim diyen bi adam,
bu dakikadan sonra öyle bi açıklama yapmaz.

Lusage

Bizde diyoruz ki başka bir takıma gidecek isen buyur git. Yolun açık olsun.

Ama o got kafalilara gideceksen CEHENNEMIN DIBINE KADAR YOLUN VAR...

Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 18 August 2011, 15:25:58

İyide amir  basına her boka konuşmayı bilen adam çıkıp açıklama yapıp herkesin çenesini kapatamıyor mu bu kadar zormu çıkıp;

"BEN SAMSUNSPOR'UN FUTBOLCUSUYUM SÖZLEŞMEM BU TAKIMDA BİR YEREDE GİTMİYORUM  ADIMIN TS İLE GEÇMESİNDE BENİM BİR ALAKAM YOK DİYEMİYOR MU ÇOK MU ZOR YA "

Bir yerde çıkmıyor ki en az 15 farkı basın organın da bu adam ts için konuşuyor; siteden mert kardeşimiz özsüt'de kendi kulaklarımla duydum diyor sen söyle şimdi amir kime inanalım ?

Mert

O akşamki olaya şöyle bir açıklık getireyim dediğim gibi orhan,kemal,adem,ufuk oturuyolardı.Mevzu imza olayına gelince dinlemek istedim kendisini.''Ben bu şartlar altında imza atmam,beni rahat bıraksınlar dedi.İki masa yanımızdalardı.Daha sonra tamam anlaşıldı bunun niyeti derken oradaki personelden gazete istedi (fanatik) trabzonla ismi geçen sayfayı açtı.Herkese gösterip ne kadar yakışıyormuşum diye cümleler duydum.Serkanın dediği gibi
Alıntı yapılan: Serkan - 18 August 2011, 15:33:14
"BEN SAMSUNSPOR'UN FUTBOLCUSUYUM SÖZLEŞMEM BU TAKIMDA BİR YEREDE GİTMİYORUM  ADIMIN TS İLE GEÇMESİNDE BENİM BİR ALAKAM YOK DİYEMİYOR MU ÇOK MU ZOR YA "
cümlesini söylemek zor değil.Madem bu takımla süperligde 1 sene de olsa oynamak istiyorsun ikilem yapmayacaksın.Hem senin kafan rahat olur hem de taraftarın.

sersa

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 18 August 2011, 17:39:47
annesinede bordo mavi gecelik yakışıyo,adam değilmiş ******,ama göreyim bu şehirde aynısını yüzüne söylemeyen adam değildir.
Abartı olmadımı sence bıraz ramazan gününde

Kodalak

annesinede bordo mavi gecelik yakışıyo,adam değilmiş ******,ama göreyim bu şehirde aynısını yüzüne söylemeyen adam değildir.

ayıptır ayıp böyle konuşma....

her ne olursa olsun o cümleleri haketmiyor...

zzeennkkee55

Şu an o formayı taşıyan biri için bu laflar yakışmıyor...Adam çıkıp daha son sözünü söylemedi..Kolpa basın bu durumu istiyor zaten biz de hemen gaza gelip adama giydiriyoruz..Sakin olalım

Mert

O kadar da değil

LisandroLopez

Sırf geçen sene verdiği emek için trabzonu kendine yakıştırsa da bunlar denmemeli..

celebi

bu ramazan ayında özellikle hadi onu geçtim verdiği emeklere göre yazılmaması lazımdı o mesaj be kaptan kardeşim. :( :( mesajını silersin umarım.