13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

celebi

serkan kardeşim sana katılıyorum ancak şunu da ifade etmek isterim. futbolcuları kendimiz gibi taraftar gibi düşünemeyiz hiç bir zaman. senin dediğin nitelikte futbolcu istisnadır.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: özkan - 19 August 2011, 10:06:06
duymadığım bişeye yorum yapamam.hadi diyelim kemal çıktı bu sözleri sarf etti.Adam profosyonel futbolcu.herkez heryere gitmekte özgür.Ama trabzona giderse herşey hak.

Ama anlaşamadığımız nokta şu serkan olayları bu noktaya getiren kemal mi yönetim mi ? önce bunu anlamya çalışalım.bunu anlayabilirsek olayı çözmüş oluyoruz zaten.Adam çıkıp hayallerımın takımınamı gidicem dedi.parayı seçtimmi dedi.istanbul takımlarınamı gidicem dedi.ben samsunsporda mutluyum kalacam dedi.ama ne hikmetse tahsin beyin üstün zekasıyla adamın ağzına yüzüne sıçıp sıvadılar resmen.yalanlar dolanlar telefonlara bakmamalar kaale almamalar.

Kendinizi koyun bu adamın yerine ? çalıştığınız yerde sadece size uygulanan bir anti politika,haksızlık,eşisizlik,adil olmayan bir çalışma ortamı.sürekli tuzaklar,yanlışınızı bekleyen avı bekleyen avcılar gibi yonetım yandaşı medya vsvs uzar gider ..

ne düşünürsünüz siz patronunuz hakkında o zaman ? dogal olarak mutsuz olmazmısınız,buludngunuz yerden ayrılmak istemezmisnz ? kemal bizim için pırlantaydı bu ışığı söndürende yönetim oldu.4milyon euroya satsaydık biz kemali su anki rahatlıgımızı siz düşünün..yönetimsel hatalar üzeri türlü oyunlarla kapatılır gider..taraftarı kandırmakda kolay.ararsın trabzonsporlu ılkerini.yap bu haberi.devam.

öncelikle "beğen" tuşuna yanlışlıkla bastığımı söyleyeyim:) anlıyorum, haklılık payınız da var. fakat lig biter bitmez zenke, murat, ahmet şahin, ersin veli takır takır imzalarken kemal neden bu işi bu kadar çıkmaza soktu? 800 bin tl istiyormuş, yönetim en sonunda kabul etmiş, kemal 50 bin daha istemiş sanırım. böyle adam kadro dışı da bırakılır, telefonlarına da çıkılmaz. tek sebep maddi menfaat. samsunspor falan onun umurunda değil bence.

celebi

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 19 August 2011, 10:10:14
iyide hocam konu o değil ki sahaya çıkan herkes kapasitesi yettiğince oynamadımı ter akıtmadımı ki,kaldı ki bizde verdiği katkıları o zaman birse hep beş yazmadıkmı?benim takıldığım nokta dediğim gibi gitmek istiyorsa s.gitsin ama orasını burasını oynatmasın,peki sen söyle hocam yıllar önce ilhanla tümere sövdünmü,adnana bravomu dedin?şimdi kemalin bize yaptığıyla onların ki aynı değilmi?

aynı elbette ama yukarıda da dedim futbolcuları bizimle aynı düşünmesini beklememeliyiz. her gidenin ardından ana avrat küfür etmek bize yakışmaz. ettim evet lanetler okudum tümer ilhan konusunda. ama her gidenin ardından da küfür etmemek lazım olduğunu düşünüyorum artık. olan yine biz taraftara oluyor. sadace emekleri için eyvallah deriz arkasına bakmasın deriz zaten bizden gidenlerin akıbetini dehepimiz biliyoruz.

özkan

ya serkan diyorumya işte,medyadaki çıkan YALAN HABERLERİ İDRAK EDEBİLSE TARAFTAR kemalden yana sıkıntı olmadıgını anlayacagız dıyorum.kemal kendisi demiştir ben trabzona gitmem diye.
ben olayın bı ucunu anlatıyorum sen baska bısey anlamak istiyosun.büyüklerimiz var tamam ama benden daha kinlisi yoktur heralde şu sitede travzana karşı.trabzona gidene ana avrat söveriz.oda tamam.ama kemal gitmem ben trabzona diyen birisi.benım anlamadıgım olay sizin neyı anlamayıpda kemale ters duşüyosunuz ?

Serkan

Abi İstisna filan değildir, Profesyonelse zaten sözleşmesi varken böle mallıklar yapmamalıdır, yaparsa böle A2 gider bir dahaki senede kimse hatırlamaz Çanakkaleye geri döner..

Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 19 August 2011, 10:15:41
ya seran diyorumya işte,medyadaki çıkan YALAN HABERLERİ İDRAK EDEBİLSE TARAFTAR kemalden yana sıkıntı olmadıgını anlayacagız dıyorum.kemal kendisi demiştir ben trabzona gitmem diye.
ben olayın bı ucunu anlatıyorum sen baska bısey anlamak istiyosun.büyüklerimiz var tamam ama benden daha kinlisi yoktur heralde şu sitede travzana karşı.trabzona gidene ana avrat söveriz.oda tamam.ama kemal gitmem ben trabzona diyen birisi.benım anlamadıgım olay sizin neyı anlamayıpda kemale ters duşüyosunuz ?

Anlamamakta ısrar mı ediyorsun biz gazetede çıkan haber için mi eleştiri yapıyoruz okusana biraz bak Mert ne demiş Özsüt'de ben duydum dememiş mi, Radyospor'a canlı yayında Kemal konuşmamışmı daha ne gazetesi ,Hepsini geç Kazım Yılmaz çıkıp dememişmi Kemal yanlış yapıyor diye herkes yalancı bir Kemal'mi doğrucu....

CurvaSs

her iki kişiye de yakışmıyor, biraz sakin olsak...

Mert

Arkadaşlar sonuç olarak bu adam gitmek istiyor burası belli oldu artık.Ama trabzon ama beşiktaş nereye gitmek istiyorsa gitsin.Bu şekilde kemal bu sene kalıp da forma giyerse geçen seneki kemal gibi olmayacağı aşikar.Benim demek istediğim bu takım kimleri küllerinden doğurdu ve onlara imparator,kral lakabını yakıştırdı.Kemalin yokluğu bu takımı etkiler evet ama bu şekilde variyeti daha da çok etkiler.Eğer kemal Samsunspor şahıslara eğilir diye düşünüyorsa yanılıyor.Bu vakitten sonra kemale ihtiyacımız yok.Adam olan kendini yetiştiren kulübe 1 sene daha hizmet verir,misyonunu tamamlamak adına iyi kötü bu kulübün cefasını çeker ya da sefasını sürer sonra da nereye gidiyorsa gider.50.000 TL için insanları sömürmeye kalkmaz.
Buyursun renklerini kendine çok yakıştırdığı şerefsizlerin takımına gitsin.Madem bu söylentileri yalanlıyor ortada bu kadar spekülasyon dönerken çıkıp desin bunların hepsi yalan,sözleşmem devam ediyor ve buradayım.Başkan teşhisi iyi koymuş kemal pazara çıkmış olay bu...

Şunu da eklemek istiyorum bu tip şahıslar yüzünden birbirimizi kırmaya değmez.Elbette tartışılır ama birbirimize rencide edici,kırıcı sözler  söylemek sadece birlik ve beraberliğimizi bozar.

55__Gurbet__55

Bazi insanlara haddinden fazla deger verirsen böyle oluyor iste.

Ayberk

La ne Kemalmiş beee. Bu adam hakkındaki tek pişmanlığım, "keşke bjk'ye satsaydık da belki fink, holosko gibi iş yapabilecek oyuncuları takas etseydik" olur. Bu dakikadan sonra karakteri, hangi takımda oynamak istediği, yönetimin mi babasının mı kemalin mi suçlu olduğu zerre kadar önemli değil benim için. Mahkeme değilim çünkü ben, taraftarım! 1-2 ay sonra "Kemal nasıl oynuyor" demicez hiç birimiz, "nolcak bu takımın hali" diyecez. Kim haklıysa haklı bize ne. Bu dakikadan sonra bize faydası olmaz. Ama itoşa ama g*toşa satın gitsin abi. Emekleri için yeterince teşekkür ettik bu güne kadar, arkasından ağlayacak halimiz de yok. Gitsin de, yerine bari belki adam gibi takas oyuncular alınır(şu şartlarda pek mümkün olmasa da) Hoş, 19 kişilik kadrosu bulunan takımın ligdeki şansı ortada. Beni de hepimizi de kemalden veya başka bir oyuncudan çok Samsunspor ilgilendiriyordur şüphesiz ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: özkan - 19 August 2011, 09:21:08
Hiç mi ahde vefa duygusu yok içinizde.Biz 5 sene bu anı beklerken götünden teri akıtan sayılı topçulardan biriydi kemal o sahada.Trabzonlu,yönetim yalakası medyanın AÇIK VE NET YAZIYORUM TAHSİN KOSİFDEN ALDIĞI DİREKTİFLERLE taraftarın önüne bir köpek etiymiş gibi atılan kemale bizde sahip çıkamıyoruzya yazıklar olsun bize.

Alıntı yapılan: celebi - 19 August 2011, 10:04:45
formanın hakkını vermedi mi sence.

sevgili özkan ve sayın çelebi..
altta sıraladığım sebeblerden ötürüdür kemale olan bu kin.

ben diyorum ki bu adamlar  bu dediklerimi yaptılar..
yapmadık öyle bir şey dersler ben ts forması ile gezecem diyorum...
ha siz bu yaptıklarını normal karşılayıp geçen sene şampiyonluktaki katkıları çok büyük o yüden yapsınlar anam ne oalcak diyorassnız bilemem o tarafını..bildiğim tek şey kendilerince takıma arar vermeye çalışıyorlar.
takıma zarar veren adam babam olsa söverim..kemal kim....

bence bu dediklerimi iyi okuyun ve kemale neden tepki verildiğini iyi anlayın..yoksa şuymuş buymuş hikaye..

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 August 2011, 00:39:14
belkide vardır sercanım.belkide dediğin gibidir.
ama bu süreci en başındanberi boktan yapan sadece yönetim değildir.
kemalin babasının saçmalıklarını yazsak herhalde roman olur.
şuana kadar cebinden 8 milyon gibi bir para harcayan bir başkanın olduğu kulüpte para yemeye çalışanlar olacaktır elbet.
o parayıda kimseye yedirtmeyecek bu kadar para veren adamdır.
lusage kardeşim ben bayrak adamlardan bahsederken kemal bayrak olsun demek istemedim.
yanlış anlamışsın.
bu tip adamlar gibi zaten olamazda bari bi imzala anlaş ondan sonra param verilmedi diye isyan et.
arada anlaşma yok sözleşme yok hiç bir şey yok sen gidiyorsun 400 bin bana peşin verecekler diye ev aldım diyorsun.
sonra para yatmayınca vay efendim siz böylemi delikanlısnız diye oratlarda yönetim aleyhinde atıyorsun.
olmaz böyle şey.
nasıl yönetim bu süreçte yanlış tutum sergilediyse ilk başlarda,Kemal ve babasıda onlardan kat be kat Samsunspora yanlış yapmıştır.
Kulübü yıpratmaya çalışmıştır özellikle babası.

Önce 1 milyona imza atarıv deyi sonra rakamı 1 milyon dolara çıkaran ben değilim.
Serdar Adalının arayıp kemali babasından istemesi olayını hopörleri açıp tüm Samsunspor yönetim kuruluna dinlettirende ben değilim.
Sen ne kadar iyi niyetli o hopörlörü açıp "bakın beşiktaş bizi istiyor" dersen de. o iş yanlış anlaşılır ve fiyat yükseltmek için kullandığını düşünür herkez.bu ikinci büyük yanlışıydı.
Sonra 800 bin liraya anlaşıldı deyip 3 yıllık imzalayacak denildikten sonra paranın 400 bin tl si perşembe günü hesaba yatırılmayınca " vay ben o paraya güvenip ev aldım peşin parayla" diye yayagaraya başlayıp Samsunpor yönetim kurulunu topa tutmaya başlamasıda 3. büyük yanlış.bize ne kardeşim ev aldıysan.
imza atmamışsın bişey yapmamışsın vay benim param nerede.
bıraksınlar bu işleri kimin parası kalmış bu kulüpte.en kötü dönemde bile herkes parasını aldı.

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Kimse kendini masum göstermeye çalışmasın.
Bu hataları yapmadım ben diyebiliyorsa ben trabzon forması giyip dolaşacam çiflikte.
haa bunları hata olarak görmüyorsa o ayrı mevuzu ona yapacakta diyecekte birşeyim yok.

celebi

ya ben yapsın ne olacakki tarzından yazmadım. sadece küfür ağır olmuş babından yazdım yoksa dediğim gibi nereye giderse gitsin umrumda olmaz.sadece eyvallah deriz diyorum yaptıkları için o kadar. ve de ekliyorum yine futbolcular bizim gibi bazı konularda hassas olmazlar. bizim gibi düşünmelerini beklememeliyiz diyorum hala. kızan üzülen sinirlene küfür eden yine biz oluyoruz. daha ne dieyyim sayın babasamsunlu ;)

kalptenþimþek

samsunspor amigoluğunu yapıp ilk fırsatta üç kuruşa satanlara ses çıkarmayanlar lütfen kemale bir şey söylemesin..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 19 August 2011, 19:47:28
samsunspor amigoluğunu yapıp ilk fırsatta üç kuruşa satanlara ses çıkarmayanlar lütfen kemale bir şey söylemesin..

Adnan ?

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 19 August 2011, 19:47:28

Açık Konuş Arkadaşım? Kime Laf Sokmaya Çalisıyon Söğütlübahçeyemi?