Hazırlık Maçı - İstanbul Büyükşehir BLD. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 08 August 2011, 23:26:33

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

petkoviçin sistemine ve türkiye futboluna uygun olabilcek tek diziliş 3 - 5 - 2 dir. orta sahanın kanatlarındaki oyuncular ise bu sistemde kilit oyuncular olmalı ve ileri geri ofans ve defans ta etkinlik gösterebilcek oyuncular olmalı. kemal den sağ kanat oyuncusu olmaz. adem bilemiyorum ramazan dolayısıyla gücsüz mü kalıyor acaba antremanlarda filan da ondan denemiyor adamı. bence 5 li ortasahanın sağında lazar ın önünde defans destekli ofansif oyuncumuz olmalı adem. sola da aynı şekilde bir oyuncu bulunmalı ve orta sahaya da domingez olurmu bilmiyor ama bence 10 numara bir oyun kurucu olmalı. ne kadar çok olmalı lı bir yazı oldu  :(...Allah tan ligler ertelendi ama acilen bu olmalılar bir an önce olmalııııı...

ChucKeR

düşmemeye oynayacağımız banko zaten. geçmişte süper ligde  oynayan 3 adam var kadroda onların ikisi de 5 yıl oldu bank asya topçusu olalı. işimiz kolay değil zor bir yol seçildi doğru-yanlış o ilerde belli olacak.
takım kötüdür kabul ama hep kötü olcak anlamına gelmez. şunu demek istiyom geçen sezon bjk buca maçından sonra 17 de 17 galibiyet dedi 17 puan alamadı yani önemli olan 8 aylık periyodda ayakta kalmak bugun iyi top oynayan takımlar yarın yerlerde sürülecektir. ama ne olursa olsun işimiz kolay değil. o hedefler vaatti aldanmamak gerek bu laflara artık.

Uğur Yıldız

valla gidişatı hiç iyi görmüyom kemalde sağ bek yaratmaya çalışcağına ademi entegre etmeye çalışmamız lazım bence iyi bi forvet iyi bi ön libero iyi bi sol açık acil lazım çok acil!

ali ihsan

Savunma 4 lü olsunda gerisi hikaye.3 lü savunma oynamak için yeterli bek bizde yok.Gökhan Gönül gibi sağ kanat adamın varsa 3 lü savunma oyna dert değil.Lakin bizdeki topçularla bu sistem elde patlar.4-2-3-1 en ideali bence.Lakin iyi bir ön libero ve sol bek şart..

orhan

bu takımda kesinlikle kemal stoper oynamalı şu an seyrettiğim takımların içerisinde en kötü olanı malesef biziz.ankara kupasını seyrediyorum eleştirdiğimiz takımlar iyi transferler yapmışlar bizim transferleri kim yaptı bilmiyorum ama bu takıma ve kazım başkana yazık olmuş.eski açlar takımın bogazını sıkarcasına paralarını istiyorlar takım lige alışır  yerimiz sağlamlaşır ondan sonra  alacağınızı  istersiniz.bu takım bu haliyle düşmeye ilk aday takımdır kimse kimseyi kandırmasın çünkü futbolcu kalitesi çok düşük.Birde gazetede çıkan haberlerde yönetiminde bölündüğü yazıyor o zaman yandı keten helva bizi yine ızdırap dolu bir lig bekliyor.İnanın yine en çok taraftar üzülür benim artık kimseye güvencim kalmadı.çünkü herkes çıkar peşinde bu malesef böyle.

kumköylü ahmet

yorumlara bakarsak busene hic umutlanman diyosunuz yani...Gazeteler ozman sisiriyor ozman bizi hayirlisi olsun bakalim

berusa55

Tufan

hocam kollarını bağlayıp kaderini bekleme bu lig 3lü defansı kabul etmez elek yaparlar adamı yol yakınken taktiksel değişiklik lazım bunun yanında direk oynayacak transferler şart.

Serkan

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 14 August 2011, 00:36:22
karamsarlığa sürüklediğimiz beyefendi bu yüzden bana 1 hafta nopost cezası verdi. şimdi de polyannacılık oynayalım mı ne dersiniz? böyle kaygıları, endişeleri yazınca milletin canı sıkılıyormuş, karamsar tablo çizmeye kimsenin hakkı yokmuş değil mi antZ?

bence sen karamsarlıktan değil üslubundan nopost almışsındır..

brigand

karamsar olmamak , yada kötü düşünmemek için sebep yok değil ama insan iyiye gitmek istiyor. yada artık takımın güçlendiğini, daha diri daha hazır halde olduğunu görmek istiyor. bence de yönetim için makas gittikçe daralmaya başladı.bu hazırlık maçlarını oynama sebeplerimizden biri de gerekli yerlere takviye için daha doğru, daha erken adım atabilmek. umarım daha çabuk ve ciddi adımlar görürüz yönetimden.

Serkan

yok kankam değil burdan  tanıdığımız saygı duyduğumuz bir büyüğümüz.

Antz  gelir senin niye nopost aldığını söyler hepimiz aydınlığa kavuşuruz; hani kimsenin arkasından konuşmaya gerek yok; burada da bütün üyelere müsamaha var olmasa zaten bu cümleleri kurabiliyor olamazdın, başka bir sorunun varsa pm 'den dönebilirsin hayırlı sahurlar.

doðan

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 14 August 2011, 00:36:22
karamsarlığa sürüklediğimiz beyefendi bu yüzden bana 1 hafta nopost cezası verdi. şimdi de polyannacılık oynayalım mı ne dersiniz? böyle kaygıları, endişeleri yazınca milletin canı sıkılıyormuş, karamsar tablo çizmeye kimsenin hakkı yokmuş değil mi antZ?

birader , abi , yada dost ...
öncelikle hayırlı sahurlar....
neden no- post aldığını sayın admin antz dan elbeteki öğrenebilirsin , eleştiri hakkın fazlasıyla var.. ama bu tip yazışmalar genelde özelden yapılır .. şayet sıkıntın admin in tutumu isede başlığı bura değil di öyle değilmi..
şimdi sen diyeceksin ki sana ne oluyo falan ..

deme abicim olan biten yok .. sevdamızı savunmaya var gümüzle devam ..
admin ceza verdiyse vermiştir.. vardır bir bilidiği olayda geçmiştir..

saygılar sevgiler..

Gaziosmanpaşalı3455

14 August 2011, 08:11:05 #163 Son düzenlenme: 14 August 2011, 08:18:18 Gaziosmanpaþalý3455
Alıntı yapılan: erhan55 - 13 August 2011, 22:33:42
Biz transferler kötü 5 para vermeden almaya çalıştılar doğal olarak da milletin takımda istemediği posalari aldık dedik ama tepki gördük o zaman şimdi herkes sait oldu. Transferine laf ettigimiz Mersin ankara turnuvasında final oynuyor.Galatasaray'dan 7milyona giden keitayi bonservis vermeden alıyor keita gibi oyuncu da yıllık 200.000avro alacakmış.biz de hersey yolunda kendimizi kandıralım.sahada biz yolunda giden tek birsey göremedik herhalde petkovicin yaptırdığı antrenman sok havuzunda hersey yolundadir.
yorumuna aynen katılıyorum.oyuncu kalitemiz çok düşük!!!!!!!!!!

emre

beyler biraz sakin ya! Tamam izlemeyenler merak ediyor,onlar için değerlendirmenizi yapın yorumunuzu yazın ama sürekli sürekli takımı kötüleyip milleti soğutmanın da bir alemi yok.

Bence hücumda falan eksikliğimiz var ama mevcut kadro kalitesi de diğer takımlardan kat kat kötü değil.Şu sistemden vazgeçse hoca inanıyorum ki bu takım çok daha iyi olacaktır.