Hazırlık Maçı - İstanbul Büyükşehir BLD. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 08 August 2011, 23:26:33

« önceki - sonraki »

kuzey55

sebep çok daha komik arkadaşlar :) sadece şunu sölim sorun ibb de değil bizimkilerde...

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: target55 - 13 August 2011, 15:43:57
sebep çok daha komik arkadaşlar :) sadece şunu sölim sorun ibb de değil bizimkilerde...
sebebi biliyorsan söyle istersen..

sersa

Alıntı yapılan: target55 - 13 August 2011, 15:43:57
Öğrensek süper olur arkadaşım :)

Gaziosmanpaşalı3455

13 August 2011, 17:15:22 #78 Son düzenlenme: 13 August 2011, 17:23:58 Gaziosmanpaþalý3455
arkadaşlar şimdi stadtan geliyorum.kesinlikle tarftar alınmayacakmış.ve dahası basınn bile içeri alınmıyoradamlar güvenlikle tartışıyordu.içeri takımlar yönetim ve hakem dışında kimse alınmıyor bilginize.istanbulda yaşayan ve maça gelmek isteyipte giremeyen taraftarlar adına bu oruçlu mübarek günde  yönetimde ki arkadaşları hepsini ayrı ayrı kucaklıyorum sevgi ile :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:maçı nerden takip edecez onun yoluna bakalım arkadaşlar.basın bile içeri alınmıyorsa vay halimize

ender

o kadar sacmaki akil almiyor bazen.yapmayaydiniz boyle hazirlik maci.yiyecek sanki taraftar  sizi.sampiyonlar ligi final maci sanki.

Gorkem

bunlara uğraşacağımıza keşke ankaradaki turnuvaya  katılsaydık.

Gaziosmanpaşalı3455

maçı takip edebileceğimiz bi yer yokmu yaaa :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

fanatik samsunsporlu

basın da yoksa bunlar skoru da kafalarına göre söylerler şimdi : :)

ngonge

Valla protesto bundan sonraki iç saha hazırlık maçına kimsenin gitmemesi şeklinde olabilir. Çok ayıp bir şey gerçekten madem seyirci alınmayacak sitende de duyurma maçı.

havzalı55

kuzey55

hazırlık maçını talep eden taraf olarak güvenlik maliyetinden dolayı sanırım taraftar alınmamış...

altunay

cembaba

Lusage