Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaSeF55

Alıntı yapılan: engin55 - 12 August 2011, 14:02:25
Samsunsporwebtv çıkmış. Çalışıyor mu bilmiyorum daha kurmadım..

http://fcgoals.net/samsunsporwebtv.html

Ben bunu anlayamadım..Bizim maçlarımızı ücretsizmi verecek bu program?

sosaka

justin gibi birşey heralde
yani yasal değil

King1965

bn kurdum calısıyor ınternet uzerınden programı kullananlara samsunspor'un maclarını verecek yanıdna tv kanalları var guzel bırsey he yasal degıl o ayrı ama yınede kullanıslı :)

isyan

iyide kardesim bu site takip ediliyor, zamaninda Denizli'ye ucak olayi felan hemen medya'ya yansidi. Basina i$ acarsin  :--*

King1965

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 12 August 2011, 14:33:00
iyide kardesim bu site takip ediliyor, zamaninda Denizli'ye ucak olayi felan hemen medya'ya yansidi. Basina i$ acarsin  :--*

ben kullanınca neden ıs acım arkadas.. rahat ol bısı olmaz :)

cembaba

Fabregas'ı Barça'm almış. Sonunda be ya ;D Mutlu oldum.

Ayberk

sitenin başına dert olabilir, silinse iyi olur ;)

samuray

çalışıyor ben şimdi girdim de şimdi bu radan samsunsporun maçlarını canlımı izleyeceğiz bunu anlamadım buna izin verirlermi ya

Stoper

Ankara turnuvasında Orduspor 0-0 Karabükspor .. Ilk yarı bitti. Sağlam maç oluyor, oldukca çekişmeli.

Ajan

ABD ile Meksika milli takımları arasında oynanan hazırlık maçında kameralar tarafından çok ilginç bir görüntü kaydedildi.
Jürgen Klinsmann'ın ABD Milli Takımı'nın ilk kez başında çıktığı hazırlık maçında ABD ile Meksika 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçta kameralar tarafından kaydedilen bir görüntü ise bu maçtaki her şeyin önüne geçti.
Zira, Meksika Milli Takımı oyuncusu Omar Arellano'nun şortundaki leke, sanal alemde büyük yankı uyandırdı. Bu görüntü sonrası CD Guadalajaralı genç forvetin maç içinde nasıl bir problem yaşadığı merak konusu oldu.
Bu arada Arellano'nun bu görüntüsü İngiliz futbolunun efsane ismi Gary Lineker'in yıllar önceki görüntüsünü de akıllara getirdi.

Tü kaka olmuş :)

germencisse

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 13 August 2011, 04:10:13

ABD ile Meksika milli takımları arasında oynanan hazırlık maçında kameralar tarafından çok ilginç bir görüntü kaydedildi.
Jürgen Klinsmann'ın ABD Milli Takımı'nın ilk kez başında çıktığı hazırlık maçında ABD ile Meksika 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçta kameralar tarafından kaydedilen bir görüntü ise bu maçtaki her şeyin önüne geçti.
Zira, Meksika Milli Takımı oyuncusu Omar Arellano'nun şortundaki leke, sanal alemde büyük yankı uyandırdı. Bu görüntü sonrası CD Guadalajaralı genç forvetin maç içinde nasıl bir problem yaşadığı merak konusu oldu.
Bu arada Arellano'nun bu görüntüsü İngiliz futbolunun efsane ismi Gary Lineker'in yıllar önceki görüntüsünü de akıllara getirdi.

Tü kaka olmuş :)

Cangele  :)

fanatik samsunsporlu

isa turan şimdi de istifa etmedim diyormuş

germencisse

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 13 August 2011, 13:54:17
isa turan şimdi de istifa etmedim diyormuş

Doğru görevine son verildi çünkü

özkan

abi kaç kere diyeceğiz,samsun yerel gazetelerinin böyle olduğunu ?

Adam istifa etmedi,gönderildi.
Devamında suat çakırda gidecek.;)

yilmazselcuk55

13 August 2011, 17:51:22 #20849 Son düzenlenme: 13 August 2011, 17:54:28 yilmazselcuk55