Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sersa

Kim koyarsa koysun travzana koysun :-*

Stoper

AlıntıBeşiktaş ın "Bebe" yi Eskişehir in "Dede" yi Almasından Sonra Trabzonspor'un da bu akşam "Baba"yı Aldı :)

samsunspor.co.nr

Bu sıcak havada,gecemizi serinlettin Benfica,ayağına sağlık.
Rahat bir uyku uyurum bu akşam  :D
KKK,TK,TK ARO ;D

iyi geceler.

samet_55

zaferin öyküsünün  tekrarı var. şu an  trt 3 te sabah 7.20

epçeli köylü

2-0 lık sonuç beni çok üzdü. Böyle olmamalıydı. Artık Türkiyedeki maça bakacağız. Burada 3 ve üzeri bir skorla galibiyet bekliyorum Benficadan. 2 tane atıp bırakmak yokkk.

Ahmeti

Samsunspor Futbol Takımımızın, 20 Temmuz'da başlandığı
Hollanda kampı tamamlandı. Yeni sezon hazırlıklarını
sürdürdüğü Hollanda'nın  Arnhem kenti Doorwerth
Beldesi'ndeki Golden Tulip Otel tesislerinde dün gece barbekü
partisi yapan ekibimiz bu sabah son kez sabah koşusuna çıktı. Ekibimiz 30 dakika süren koşu sonrası saat 10.15'de (TSİ:
11.15) otobüsle Almanya'nın Düsseldorf kentindeki
havaalanına hareket edecek. Saat 13.30'da (TSİ: 14.30)
Pegasus Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Sabiha Gökçen
Havaalanına (TSİ:17.40) gelecek olan ekibimiz, saat 20.10'da
da Samsun-Çarşamba Havaalanına gidecek. FUTBOLCULARA 5 GÜN İZİN
Bu arada futbolcularımıza Hollanda kampı sonrası 5 gün izin
verildi. Bu nedenle bazı oyuncularımız İstanbul'dan ayrılarak
tatile çıkacak. Ancak Teknik heyetimiz, futbolcularımıza
günlük yapmaları gereken antrenman programı vererek
formlarını korumaları istendi. Ekibimiz 2 Ağustos tarihinde samsun'da toplanacak ve yeni sezon hazırlıklarına Nuri Asan
Tesisleri'mizde devam edecek.

davidsavage

jorgensen55

Site camının altında bagırıyolardı mactan once hamsı kafalılar ama mactan sonra he rzamankı gıbı ayrıldılar:) kırmızı beyaz 4eVeR... samsunspor_x

fanatik samsunsporlu

ALLAH GÜLDÜRMESİN YÜZLERİNİ

maraton

bu resmi kullanarak yerel gazetelere yarım sayfa renkli ilan vermeyi düşünüyoruz site olarak.. çünkü özellikle bu yaz pek çok kesimden kendinizi tanıtamıyosunuz, yaptığınız işi sahiplenemiyosunuz eleştirileri aldık ziyaretimiz sırasında kazım başkanın koreografi ile ilgili ben bunları yönetim yaptı biliyorum sözleri de gerçekten tuz biber oldu..

kimseden destek almadan takım sevdası ile tamamen bu işleri biz yaptık yine yapacak kelamında bir metin de altına döşeyip hem bilgilendirici hemde yeni sezonda da arkasındayız türünden engin severi bağlayıcı bir metin yazın burada değerlendirelim

AntZ

Paramızı aramızda topladık,
kimseden destek almadık,
tribünde Bank Asya'yı aştık,
Süper lige de renk katmaya geldik...

gibi...

ya da

Alıntı yapılan: maraton - 28 July 2011, 13:31:03
engin severi bağlayıcı bir metin yazın burada değerlendirelim

Engin süper ligde de sever...  :evet:

Ertuğrul Sağlam

Biz iyi niyetli şekilde Samsunsporumuz için herşeyin en güzelini yapmaya çalıştıkca, Bazı şeylere hep iyi niyetli yaklaştıkca, birilerinin sanki çıkarı ile oynuyormuşuz gibi  bizi hep bir kefeye koymaya çalıştılar. Onlara inat bundan sonra yaptığımız her organizasyonun altında bu stiker'in olmasını istiyor ve talep ediyorum. Gazeteye verilecek ilanın maddi tarafınada elimizden geldiğince katkı vermeye hazırım.....

AntZ

O halde slogan hazır,

ok atmaya çalışanlara inat renk katmaya devam  :P

emrullah

geçen sene güzel bir slogan olmuştu  '' Hazırlanın çocuklar evimize dönüyoruz '' bu senede bunun gibi birşeyler cıkar mı ne dersiniz ? :)

Ertuğrul Sağlam

Destek istemiyoruz yeterki gölge etmeyin.
''biz''i birde Süperlig'de izleyin.