Celil'den Samsun'a çağrı !

Başlatan MeL_55, 24 May 2007, 21:14:05

« önceki - sonraki »

timofte

Celil'in bu çağrısı samimi görünüyor ama ortada bir yönetim olmadığı için çağrıya cevap alamamaktan şikayet etmesi yersiz gibi ..

veis

celil güzel bi davranış yaptı ve samsunlu oldugunu belirtdi ama hepsi okadar çünkü artık küçücük bi harasından dolayı celil istenmeyen bi adam olmuştur.

MeL_55

AlıntıSAMSUNSPOR'U DÜŞÜNEN YOK

Bir yıl para almadan oynayacağını söylemesine rağmen hiç kimsenin kendisini aramadığını söyleyen Celil Sağır, "Samsunspor'u bitirmişler. Ben bazı değerlere sahip çıkmak adına bir takım şeyler söyledim. Ama kimseden ses çıkmadı" dedi

BEN GÖREVİMİ YAPTIM
Samsunspor'un eski futbolcusbu Celil Sağır, bir yıl para almadan oynayacağını söylemesine rağmen hiç kimsenin kendisini aramadığını söyleyerek, "Samsunspor'u bitirmişler. Ben bazı değerlere sahip çıkmak adına bir takım şeyler söyledim. Ama kimseden ses çıkmadı. Ben üzerime düşeni yaptım" dedi. Samsunspor'a gönül vermiş, bu takımda büyümüş bir futbolcu olarak üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ancak yaşanan sessizliğin kendisini üzdüğü söyleyen Celil Sağır, "Ne bir yöneticiden ne de bir taraftardan ses çıktı. Bu nasıl iştir anlamıyorum" dedi.

KİMSE ÖNCÜLÜK YAPMADI
Milletvekili aday adaylarından da beklediği tepkiyi alamadığını dile getiren eski futbolcu Celil, "Ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Ama bugün bu takımı yanlız bırakan kişilerden tarih mutlaka hesap soracaktır. Kimse elimizden tutup bize öncülük yapmıyor. Samsunspor bir markadır. Ve bu markaya herkes sahip çıkmalıdır. Ama görüyorum ki Samsunspor kimsenin umrunda değil. Büyüklerimin beni aramasını bekledim. Ama kimseden ses çıkmadı. Bu duruma bir türlü anlam veremiyorum. Kimsenin Samsunspor'u düşündüğü yok" diye konuştu. Özgür KALANBAK

erkan55

celil,serkan,cenk,kenan ve adnan.gerisi hepsi genc oyuncu olsun.kesin basarili oluruz

jean

bu adam bize kesin lazim kacirmamak lazim elden malatyayi suurkluyordu tek basina sezon basinda o topun yarsini oynasa yeter

55.hakan

Alıntı yapılan: "erkan55"celil,serkan,cenk,kenan ve adnan.gerisi hepsi genc oyuncu olsun.kesin basarili oluruz

katılıyorum 4,5 öncü oyuncu ve gençlerle bu işi halledebiliriz..

veis

of ya offf celil neden gitdin malatyaya dönmesini istiyorum ama aklıma malatya geliyor yıkılıyorum.aslında celile şart koşacaklar tek başına malatyayı yıkarsan gel diye.

jean

menajerle telefonda konustum dedi su an ankaradayim cenkle gorustum bedava oynarim diye birsey demedim bana dedi bide bana dedi sen celilin son halini biliyormusun dedim yok bence bir isler var

maviay55

jean abi kafam karıştı iice ya??  :roll:  :roll:

jean

diyorum ercumentle menajerle telefonda konustum bu bedava oynama meselesini sordum dedi bugun ankarada cenkle konustum oyle birsey yok dedi dedi bana celil diyorduya anlastim onla diye o bakimdan yani yazim

Tribün_ali

Celil bize lazım ah be gitmeseydin malatyaya be takımda bu sezon abi rolünü üstlenecek biri lazım oda celil

mctlçy

celil herkese laf atarak biyerlere gelmeye çalışıyor tamm saygı duyuyoruz bişeler yapma çabasına ama bu söyledikleri takımı karıştırır çok sivri laflar kullandıı

Harun55

Alıntı yapılan: "erkan55"celil,serkan,cenk,kenan ve adnan.gerisi hepsi genc oyuncu olsun.kesin basarili oluruz

Caner'i unutmuyalim arkadaslar. :D

MeL_55

AlıntıCELİL HOCAYA BAĞLI

Malatyaspor'la ipleri kopardıktan sonra bonservisini eline alan ve Samsunspor'da oynamayı çok isteyen Celil Sağır ile ilgili son kararı teknik direktör verecek

CELİL FAYDALI OLUR
Kırmızı-Beyazlı takımın Genel Menajeri ve Samsunspor Ortak Oluşum Komitesi'nin transfer kurulu üyesi Ercüment Coşkundere, Celil Sağır ile ilgili açıklamalarda bulundu. Celil'in Samsunspor'a dönmesinde nihayi kararı takımın başına getirilecek teknik direktörün vereceğini belirterek,"Celil'in takıma faydalı olacağına inananlardanım. Ancak, şu anda bu konuda önümüzü göremiyoruz. Daha doğrusu son kararı hocamız vermeli diye düşünüyoruz" dedi.

TEMLİĞİ BEN KOYDURMADIM
Önceki akşam TV kanalında Celil ile küçükte olsa tartıştıklarını da ifade eden Coşkundere, "Celil kardeşim benim için 'alacaklarına temlik koydurmuş' diyor. Benim böyle bir temlik koymaya yetkim yok. Tamamen yönetim kurulunun insiyatifinde gelişen bir durum. Celil bunu en iyi bilenlerden birisidir. İnsanların kafasına yanlış şeylerin sokulmasına gerek yok. Kendisini uyardım ve durumu anlattım. O da mantıklı karşıladı" diye konuştu.

jean

celil serkan cenk sart hocada tanju