Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

twitter

adamı zorla getirmişiz gibi bir heyecanı yok

AntZ

Cabezas imzalıyor
Samsunspor el sıkıştığı Kolombiyalı Alvaro Jose Cabezas'la bugün Samsun'da sözleşme yapacak

92 maçta 20 gol kaydetti
SAMSUNSPOR prensipte el sıkıştığı Kolombiyalı futbolcu Alvaro Jose Dominguez Cabezas'a bugün Samsun'da imza attıracak. Kırmızı-beyazlılar, İsviçre'nin Sion takımında oynayan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile bugün 2 yıllık sözleşme yapacaklar. 2007 sezonunda FC Sion'a gelen Cabezas 92 maçta forma giydi. Başarılı orta saha oyuncusu 20 de gol attı. 7 kez milli olup, 1 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: fotomaç

kabacevizli55

Alıntı yapılan: twitter - 19 July 2011, 00:29:51
adamı zorla getirmişiz gibi bir heyecanı yok
yol yorgunudur

berusa55

Alvaro Jose Dominguez İmzaladı ...

Geçtğimiz sezon İsviçre Süper Lig Takımlarından FC Sion da oynayan 30 yaşındaki Kolombiyalı Alvaro Jose Dominguez bugün (20 Temmuz 2011) Samsunspor
ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2385

Kulübümüze hayırlı olsun...

samsunspor.co.nr

Takımımıza hayırlı,uğurlu olsun  :_nazar

Harun55

Hayirli ugurlu olsun kulubumuze.. :)

Ekrem

Haydı hAyırlısı  >l<

Sonuna Kadar 55

berusa55

Tören kamp dönüşü
[ 21.07.2011 ]

Kırmızı-Beyazlıların yeni transferi Alvaro Jose Dominguez, kendisini 2+1 yıllığına Samsunspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kolombiyalı orta saha için kamp dönüşü tören düzenlenecek.Samsunspor'un Sion'dan transfer ettiği Kolombiyalı orta saha oyuncusu Alvaro Jose Dominguez, dün tesislerde resmi sözleşmeyi imzaladı. İlk olarak Samsun 3. Noter'e giderek işlemleri tamamlanan Dominguez, daha sonra Asbaşkan ve İdari İşler Sorumlusu Tahsin Kosif nezaretinde kendisini 2+1 yılığına Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Kolombiyalı yıldız için kamp dönüşü tören düzenleneceği açıklandı.Noter çıkışında camında Samsunspor bayrağının asılı olan Foto Aktaş'a giren Kolombiyalı futbolcu, yeni takımının bayrağı önünde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.Alvaro Jose Dominguez, Haber gazetesi'ni büyük bir dikkatle inceledi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=79318

SamsunSpor5599

Takımımıza Hayırlı Olsun .

samsunluhakan

valdamiro ile kaç yıllık acaba bilgisi olan varmı

SamsunSpor5599

Alıntı yapılan: samsunluerhan - 14 July 2011, 23:55:51
transfer yapıldı tamam bu adam mesela bizde 15 gol attı biz bunu büyük takımlara istedigimiz fiyata satabiliyormuyuz benim için bu önemli bilgi verirmisiniz.
Büyük takımlara satıp napcaksın ?

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: SamsunSpor5599 - 24 July 2011, 14:35:14
Büyük takımlara satıp napcaksın ?

büyük takım samsunspor arkadaşlar. başka büyük var mı sizce?

mimar55

bence 10 numoro şart hemde acil olarak bir timofte daha lazım bize ilk 4 hayal değil... bursa yı antep'i ts yi izledikten sonra br tek gs güzel top oynuyor zaten biz onları hep yeniyoruz yanitakım yürekten oynarsa galip ağa tekrar destek verirse ilk 4 hayal değil ben futbolcularımızın yüreğine inanıyorum .....=)

ChucKeR

Alıntı yapılan: mimar55 - 28 August 2011, 00:14:42
bence 10 numoro şart hemde acil olarak bir timofte daha lazım bize ilk 4 hayal değil...

yahu kardeşim herkesin görüşüne saygılıyız, zaten birinin doğrusunu değiştirmek cidden atomu parçalamakdan zormuş. bu sitede birebir yaşıyorum. artık herkesi farklı fikirleriyle kabul edip saygı sevgi çerçevesinde geçinip gidiyoruz.
ama bu cümle ne be kardeş yahu.
10 numaranın sistemde yeri yok. timofte zaten 10 numara değildi. ilk 4 de hayal. bi doğru bulsaydım yazmayacaktım ama dayanamadım valla. kusura bakma yinede.