Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Biz de bir kulübe futbol topu veya Forma yardımında bulunamazmıyız Güzel ve sosyal bir öncülük olur..

samsunum

güngören maçından sonra çerkezköy / kapaklı da şampiyonluk konvoyu düzenlenmiş 150 araçla . kuzen den  anca duydum >l< >l< >l< her yerde taraftarımız var  >l< >l<

Ahmeti

19 July 2011, 11:05:25 #20282 Son düzenlenme: 19 July 2011, 11:14:31 AHMETÝ*55*
seko...

Osman Genç hem Selanikspor hemde Yavuzselim mahallesi faydalansın diye son derece modern bir halısaha yaptı, bu da bir gelişmedir.

Birde Yavuzselim mahallesinde yeni bir taraftar gurubu kuruldu adı da KASIGALAR

twitter

Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, ''Samsunspor'u yeni sezonda ilk 10'u zorlayacak takım haline getireceğiz''

ligde kalıcı olmak istiyoruz de
ligin korkulan deplasmanlarında olacağız de ama bu çok düşük bir amaç

bir de ilk 10'u zorlayacak ekip daha oluşmamış :) .. getireceğiz  :holey:

neyse hayırlısı

fındık

10 yıl ( ırmaksporda) amatörde oynadığım için selaniksporun yaşamış olduğu zorluğu anlıyorum onun için amatöre önem vermeliyiz

doðan

Alıntı yapılan: Erdinc - 19 July 2011, 09:55:17
Biz de bir kulübe futbol topu veya Forma yardımında bulunamazmıyız Güzel ve sosyal bir öncülük olur..

Arkadaşlar site olarak böyle bir organizasyon elbette yapabiliriz , ama ardıdan çıkacak dedikodularada hemen hazır olun ... su kadar para yediler , bu kadar kazandılar .., falan falan ... su an için bu organızasyona hazır bir yapımz yok .. site olarak daha güçlendiğimiz an bu da olacaktır ...yinede maraton başkana bir teklif sunulabilirmi .. sunulabilir..

ahmetsefa55

Yenilsen de yensen de yeni taraftarlar arıyor!

NTV Spor'un hafta sonu ekranında taraftarın sesini ekrana taşıyan "Yenilsen de Yensen de" programı yeni sezonda da ekranda olacak. Banu Yelkovan ve Bağış Erten'in sunduğu program, yeni sezona iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/44411/yenilsen-de-yensen-de-yeni-taraftarlar-ariyor

aramızdan birinin bu programda olması ne de güzel olurdu...

KaBuS_55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 19 July 2011, 16:37:18

NTV Spor'un hafta sonu ekranında taraftarın sesini ekrana taşıyan "Yenilsen de Yensen de" programı yeni sezonda da ekranda olacak. Banu Yelkovan ve Bağış Erten'in sunduğu program, yeni sezona iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/44411/yenilsen-de-yensen-de-yeni-taraftarlar-ariyor

Grup İstanbul 55 ten Arkadaşlar gidebilir İsterlerse Bir El Atsalar Armamızı Orada Görmek Herkezi Duygulandıracaktır

fındık

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 19 July 2011, 16:37:18

bugün niyetlendim herşeyi yazdım maili gönder tuşuna elim gitmedi    :rulet: :D

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: seko - 19 July 2011, 17:03:07

bugün niyetlendim herşeyi yazdım maili gönder tuşuna elim gitmedi    :rulet: :D

Birilerinin Yapması lazım ama seko  ben yazim diyecemde Ben Ankaradayım  Grup İstanbul 55 in buna bi el atması lazım bence Çünkü Biz Orada temsil edilmeyi hakediyoruz  :--* :--* :--*

Samsun55ramazaN

Face'de " Deplasman Hesabi " grubunda ts-Samsun yarismasi vardir.. ts önde

kabacevizli55

o sayfada yemiyo içmiyo  samsunspor_x tese yarışması düzenliyo

samuray

bgün federasyon şike hakkında açıklama yapacaktı bilgisi olan varmı yapıldımı açıklama

babasamsunlu

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 19 July 2011, 17:15:38
Birilerinin Yapması lazım ama seko  ben yazim diyecemde Ben Ankaradayım  Grup İstanbul 55 in buna bi el atması lazım bence Çünkü Biz Orada temsil edilmeyi hakediyoruz  :--* :--* :--*

menoktakarı öneriyorum..  :evet: :evet: :kanka: :kanka: :kanka:

Serkan

keşke m6 katılabilse ; ama programın saati filan uyucakmı oda önemli.. adam iş adamı sonunda :d