Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Valla iyi olur ya tongaya gelmeyelim sonra :-X :--*

Ayberk

Az önce tekrar sordum ısrarla; indirimli biletlerin sadece Maraton Üst'te olduğunu söylediler

sadece55

Yani sadece taraftar grupları için mi indirimli bilet kalmış...yoksa Öğrenci indirim biletleri de mi üst kısım da ayberk

Ayberk

İndirimlilerin tamamı üst kısımda olacak abi. Yani öğrenci de buna dahil ;)

ChucKeR

üst alt fark etmez abicim yerin sahibi görevliye söylemedikçe kafana göre oturursun kimse bişey demez. bizim millet kovalamaz o işleri. geçen tvde bi liverpol taraftarı gördüm 70 yaşında o bile şikayetçi uyglamadan  :kanka:

ahmetsefa55

hayır kardeşim verdiler stadın güvenliğini güvenlik şirketlerine.
biri koltuğuna oturan şahsı şikayet etse, gelen güvenlikçi liseyi yeni bitirmiş çelimsiz bir çocuk.
ee şimdi napsın bu çocuk bu düzeni tek başına değiştiremicene göre aynı tas aynı hamam  ;)
gözümün önünde yaşandı da ordan biliyorum  :D

minci

Alıntı yapılan: Umut - 18 July 2011, 16:09:33
Abi dün babam gitti almaya biletimi, öğrencilere sadece maraton alt veriyoruz demiş adam o da beni aradı napim diye boşver alma şimdilik dedim. Ordakiler birşeyden anlamıyo demek. Bu akşam aşağı inince bi uğrar sorarım yine.

Ayrıca ben alt üst arasını telle böleceklerini sanmıyorum. Sporda şiddet yasasındaki cezaları referans göstererek insanları numaralarına oturmaya teşvik edecekler ama ona da uyulacağını sanmıyorum.
Kesinlikle uymak zorundalar. Yeni yasaya göre uyulmadığında kulüp suçlu duruma düşer. Biletlerinizi buna göre alın.

samuray

Alıntı yapılan: kamuri - 17 July 2011, 13:06:40
ya şu bursaspor tv gibi bizimde bi tv kanalımız olsaya hem hazırlık maçlarını felan izlerdik hem kamptan son dakika haberlerini aLIRDIK bu yönetim iyi işlere imza atacağa benziyo umarım bizimde bi tv kanalımız olur samsunspor tv
evet b sasunspor tv olmaması büyük eksiklik bu konuda sayfa açtım ama nedense pek ilgi görmedi olursa süper olur

King1965

yönetim dusunurse ınternet Samsunsportv sını kurmaya yardımcı olurum ben de yönetim dusunurse ıste :) Bursasportv de bı ara ınternetten yapıyordu yayını sonra dıgıturk aldı kanalı

cembaba

Stadın yönetim giriş kısmını inşaata almışlar... Yenilik sürüyor...

Ayberk

Oradaki store kulübesini de stadın altında mağazaya çevirseler ya hazır girişmişken. Hadi şehir içinde yer yok da, oraya bari eli ayağı düzgün bir yer yap dimi?

davidsavage

18 July 2011, 21:43:08 #20277 Son düzenlenme: 18 July 2011, 21:47:49 davidsavage
Kanals'de İsa Turan konuşuyor canlı yayında.

Alınan 3 yabancı oyuncu hocanın önerisiyle gerçekleştirlimiş transferlerdir dedi İsa Turan.(dominguez,bahia ve macedo)

Kadir ÇELEBİ

Ekigho ve lazar kulübün kendi araştırmaları sonucu alınan futbolcular + gelen gençler

fındık

ASKF Bu kulüplere yardımcı ol artık yeter yan gelip yattığın

Samsun'un köklü amatör kulüplerinden Selanikspor, maddi imkansızlıklardan dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Maçlara yürüme gidip geldiklerini belirten Fikret Gökçen, tarihe karışmamak için destek istedi Samsun 19 Mayıs Stadı yanındaki sahalardaki maçlara yürüme gidip geldiklerine dikkat çeken Gökçen, "İdman yaptığımız s...ahanın şartları bize uygun değil. Hiç bir takım da bu şartlarda çalışamaz. Kulüpte malzeme adına hiç birşey yok. Spor okulu açmak istiyoruz ama çocuklara verecek malzememiz yok. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Tüm imkanlarımızı zorladık ve kaynak da bulamıyoruz" şeklinde konuştu.