Celil'den Samsun'a çağrı !

Başlatan MeL_55, 24 May 2007, 21:14:05

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıCelil'den Samsun'a çağrı

Samsunspor'un eski futbolcusu Celil Sağır, takımın içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü belirterek, "Cenk'le görüştüm. Serkan Aykut, Adnan ve Caner'le de görüşüp onları da ikna etmeye çalışacağım. Biz Samsun'un öz evlatları olarak bu takımı şampiyon yapıncaya kadar para almayacağız. Ama yöneticilerde alacaklarını bu takım şampiyon olduktan Süper Lige çıktıktan sonra alacaklarını deklare etsinler. Biz futbolcular olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Türk Telekom Lig A'da sıkıntılı günler yaşayan Kırmızı-Beyazlı takımda, yeni bir yönetim oluşturamamanın sıkıntısı yaşanırken eski futbolcu Celil Sağır, Samsun kamuoyunu ayağa kaldıracak bir proje ortaya koydu.

Başkan Mazhar Başoğlu'nun göreve devam etmek istememesi üzerine kongrede yeni bir başkan seçemeyen Samsunspor'un içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü ifade eden Celil Sağır,  futbolcular olarak bir yıl para almadan bu takımı şampiyon yapmaa hazır olduklarını, aynı fedakarlığı yöneticilerin de yapmasını istediğini söyleyerek, "El birliği ile Samsunspor'u bulunduğu yerden ayağa kaldırmalıyız. Biz futbolcular olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Cenk ve Serkan Aykut para almadan seve seve oynamaya hazır. Diğer oyuncuları da ikna ederiz. Yeterki birlik içinde olalım. Hedefimiz Süer Lİg olmalı" diye konuştu

24.05.2007  

Kaynak : DHA

Anonymous

Celil aslında son noktayı iyi söylemiş Yeterki birlik içinde olalım şehir ve taraftar olarak ta birlik olursak her türlü engelleri aşacağımıza inanıyorum kendi adıma.Bunlar içinde bulunduğumuz şu zor günlerde alınması gereken iyi birer örnek

maço

sızı yaradan kurban olım sız bu dedıgınız yapın ben ıstanbuldada olsam hermacınıza gelırım sız para almadan oynarız dıyorsanız ben butun paramı elımden geldıgımce kendı zevkıme ayırmadan samsunsporuma ayırırım adam gıbı yonetım gelsın yeterkı parası olmasada alt yapımızla serkan celıl cenk le bız bu ısı gotururuz

berusa55

arkadaslar artık diyecek bir sey var mı görüyorsunuz işte...ya kıpırdanalım hadi!!!

maviay55

55 kaptan celil helal olsun sana sonuna kadar arkandayız...

ankaralı SAMSUNSPORLULAR

(para için sattı dienlere de en büyük cvp bu olsa gerek)

berusa55

valla bence bu saatten sonra bu üçlünün bir araya gelmesi lazım gibi geliyor bana valla papazın allahını da yapsınlar yeter ki çıkarsınlar su takımı layık olduğu yere...samsunluluk ruhunun geri gelmesi lazım...

ozkan17

İllaki biri bi çıkıntılık yapacak demı ne demek ya bu üçlü bı araya gelmemelı ne demek adamlar ekmek teknesınden vazgecıyolar ya bıraz mantıklı düşünün adamlar para almadan oynıcaklar ki cenk gibi bir oyuncunun  samsuna gelmesı demek ne demek ya helal olsun sana celıl ben senle konustugumda para için deıl yonetımın gonderdigini demısdın bana ama ınanmayanlarada bu sözlerım ımza olsun...

maço

ısmaıl uyanık dedıgı zaman bu 3lu takımda ayrımcılık yapıolardı ama semdıkı gelıs amacları farklı adamların kafalarında samsunspor var yeterkı destegımızı verelım

berusa55

kesinlikle bu acıklamaya ve celiliğin önderliğine büyük destek vermemiz gerekiyor arkadaslar...

jean

celilin bu lafi gercekten duygulanacak laflar lutfen boyle birsey olsun artik sikinti cekmeyeleim

cem and naz55

celil malatyaya gittiğinde en büyük tepkiyi veren bendim ve bu takıma geri dönmemesi gerektiğini söyledim bunlar aslında ona çok sevdiğimden kızgınlıktan çıkan sözlerdi
ama yaptığı şu açıklama samsun tarihinde belki hiç bir futbolcu böyle bir vefakarlıkta göstermemiştir celilin malatyaya gittiğini nasıl sindiremeyip dönmemesini istemediysem şimdi bu girişimlerinden dolayı onun önünde çeketimi ilikliyorum bu takıma kurtaracak olan ve vefalılık yapacak olanlar yinesamsunlulardır
cenk celil serkan

celebi

ASLNALARIM BENİM.HADİ BEYLER HEP BİRLİKTE DESTEK.HARİKA BİR ŞEY OLUR YA

yusuf celebi

Ben hep şunu söyledim"Celil gibi dört oyuncumuz olsun Samsunspor süper ligde şampiyonluk kovalar"zaman zaman taraftara ters gelen tavırları gibi görünmüş olsada onun Samsunspor'luluğundan hiç bir zaman şüphe etmedim.

Ben yinede Samsunspor'un hiç kimseye borçlu kalmasını istemem,şartlar uygun olduğunda herkes alacağını almalı ve hiç kimseyi konuşturmamalıyız,bu Celil'de olsa.

ali ihsan

İşte SAMSUNSPORLULUK budur.Boşuna İMPARATOR demedik Celil'e.

adige73

reklam kokan hareketler bunlar ne cenk ne celil ne de serkandan bu takıma hayır gelir samsunda oynamasalar bile bu futbolcuları hiçbir kulübün alacağına zaten inanmıyorum tamam eskiden çok iyi futbolculardı ama şimdi sadece 15 dakika oynayabilecek futbolcularla daha çok gençgenç futbolcuların olduğu lig a da samsunsporun şansı olamaz çözüm genç kuşakta