13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

beşnumara

İ.T.O.Şun para artı futbolcu teklifi doğrudur ama fotomaçın verdiği isimler yanlış.İ.T.O.Şun  önerdiği oyuncular sezer badur  mehmet çakır ve barış ataş ama kulübümüz bu teklifi reddetmiştir kemal ile anlaşıldı bolu kampında sözleşme imzalanacak.sadece **** basın tekrar  tekrar i.neliğine devam ediyor ama hala alışmayanlar var istanbul basınının bu saçmalığına.Kaç kere diyeceğiz gerçekler burada yazılır diye

FaTiH_HaN

07 July 2011, 20:42:29 #856 Son düzenlenme: 07 July 2011, 20:45:58 fatih_han55
Alıntı yapılan: beşnumara - 07 July 2011, 20:33:32
kemal ile anlaşıldı bolu kampında sözleşme imzalanacak.

Bence bu açıklama fazlasıyla yeterli ne kendimizi nede Kemalimizi bundan sonra yıpratmayalım. Kemalle sözleşme uzatıyorsak sezonun en güzel transferi olacaktır.

kuzey55

beşnumara tamam dediyse iş bitmiştir bjk ve ts avucunu yalasın artık :)

Ayberk

Yalnız Samsunspor'umuzun büyüklüğü burada işte. Alelade bir Anadolu takımı, ts'dan 3 topçu gelecek diye balıklama atlardı bu teklife ;)

sadece55

yalnız iyi de isimler teklif etmişler  1dk!!!

hacettepeli

yine alabiliriz o isimleri takassız da gelebilirler nasıl olsa ilk 11 de düşünülmeyen oyuncular bunlar. mehmet çakır'ın gelmesini isterdim.

özkan

Yönetimide kutlamak gerek,hem anlaşma hemde travzan kulisine red çekebildikleri için  ;)

s_uzunkaya

bizim için zaten çok iyi de, kemal için de çok iyi oldu anlaşmanın uzatılması... 3-4-3 gibi bi sistemde defans olmak çok zor ama kemal gibi hırslı ve yetenekli bir oyuncu için de çok büyük bir nimet. bu sene kendini öyle bir göstercekki kemal, 8jk ito ağzı açık seyretcek kemalin ingiltereye transferini ;)

beşnumara

Buraya kemal ile ilgili son kez yazıyorum bu yazıyı.Malesef yönetim kemal'i takımda tutmak için hiçbir girişimde bulunmuyor.Bugün Şanlıurfaspor bile Kemal'e 900 milyar+maç başı ücret teklif edebiliyorsa ve kemalin yönetimden talep ettiği para bu miktardan aşağı ise yönetim neyi bekliyor planları ne? Futbolcuya karşı yöneticilerimizin hal ve hareketleri malesef hoş değil.Elde tutmak istediğin futbolcuna karşı bu tür tavırlar ne anlama geliyor? Bu kulüp Samsunspordur Kemal bugün vardır yarın yoktur hiç önemli değil ama ne yapmak istediğinizi bir an önce çıkıp açıklayın.Son kez şunu da söyleyeyim Kemal ve ailesi samsunsporda kalmak için her türlü fedakarlığı yaptı.Babası bana bu süreçte nerdeyse her gün adeta yalvardı ne olursunuz şu çocuğa bir an önce imza attırın bu sene samsunsporda oynamalı diye. yarın bir gün Ts'ye dahi satılırsa kimse Futbolcumuz Kemal'e kızmasın.Bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun.Kimse de yanlış anlamasın ben Kemalci falan değilim.Bugün kemal gider yarın başkası gelir Samsunspor'a.

ahmetsefa55

oha ya şanlıurfaspor nedır arkadas  al_sana

twitter

11 July 2011, 19:09:01 #865 Son düzenlenme: 11 July 2011, 21:21:30 twitter
başkan istanbulda fenerin küme düşürülmemesi için çırpınacağına şu kemalin sözleşmeye el atsa güzel olacak

Ayberk

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 July 2011, 18:58:29
Buraya kemal ile ilgili son kez yazıyorum bu yazıyı.Malesef yönetim kemal'i takımda tutmak için hiçbir girişimde bulunmuyor.Bugün Şanlıurfaspor bile Kemal'e 900 milyar+maç başı ücret teklif edebiliyorsa ve kemalin yönetimden talep ettiği para bu miktardan aşağı ise yönetim neyi bekliyor planları ne? Futbolcuya karşı yöneticilerimizin hal ve hareketleri malesef hoş değil.Elde tutmak istediğin futbolcuna karşı bu tür tavırlar ne anlama geliyor? Bu kulüp Samsunspordur Kemal bugün vardır yarın yoktur hiç önemli değil ama ne yapmak istediğinizi bir an önce çıkıp açıklayın.Son kez şunu da söyleyeyim Kemal ve ailesi samsunsporda kalmak için her türlü fedakarlığı yaptı.Babası bana bu süreçte nerdeyse her gün adeta yalvardı ne olursunuz şu çocuğa bir an önce imza attırın bu sene samsunsporda oynamalı diye. yarın bir gün Ts'ye dahi satılırsa kimse Futbolcumuz Kemal'e kızmasın.Bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun.Kimse de yanlış anlamasın ben Kemalci falan değilim.Bugün kemal gider yarın başkası gelir Samsunspor'a.

:o :( :( :( :( :(

maço

bunu site olarak açıklamalıyız artık samsun kamuoyu bılmelıdır gizli saklı konuşursak yönetim istediğini yapar istediği iftirayı atar.

minci

Alıntı yapılan: maço - 11 July 2011, 19:30:43
bunu site olarak açıklamalıyız artık samsun kamuoyu bılmelıdır gizli saklı konuşursak yönetim istediğini yapar istediği iftirayı atar.
Söylediklerinizi anlamadım. Biraz daha ayrıntılı bir şekilde yazarmısınız?

Ollivanders