Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

alperen

Heyecanlı bol gollü maçlar bizi bekliyo..

1927

Dr. Hayrettin'in bilimselliğinin yanında Petkoviç'inki kaçak diş kliniğiyle tam teşekküllü diş hastenesine benzeyebilir. :)

Ulusal basın yabancı hoca alarak yanlış yaptığımızı yazıyor sürekli olarak, hadi be Vlade, utandır alayını!!!

hacettepeli

hocaya güveniyorum. ülkemizde bulunan en kaliteli yabancı hoca daha iyisini bulamazdık.

Burak

Alıntı yapılan: dakota55 - 01 July 2011, 21:11:14
hocaya güveniyorum. ülkemizde bulunan en kaliteli yabancı hoca daha iyisini bulamazdık.

teknik olarak evet zaten başka yabancı hoca yok sanırım  (Şota vardı şimdi aklıma geldi ) :D :D :D

twitter

sadece55

Şota türk kontenjanında olduğu için tek yabancı bizde 1dk!!!

Musti

Alıntı"Hazır olduğumuzun sinyallerini vereceğiz"
Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, ''İlk günden itibaren lige hazır olduğumuzun sinyallerini vereceğiz'' dedi.

Bolu Koru Otel'de kampa giren Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, ilk antrenmanına çıktı. Futbolcular, teknik direktör Petkoviç'in gözetiminde çalıştı.

Petkoviç, antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsun'da yaptıkları idmanların ön hazırlık olduğunu, Bolu'da ise fiziksel, teknik ve taktik çalışmaları daha fazla yapacaklarını söyledi.

Türkiye'ye gelmeden önce Spor Toto Süper Lig hakkında araştırmalar yaptığını ifade eden Petkoviç, ''İsviçre'de çalıştığım süre içerisinde de Türkiye ile ilgilendim. Benim için önemli olan takımım, takımımın durumu ve yapabilecekleri. O konuda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor'' dedi.

Petkoviç, amaçlarının iyi futbol oynamak olduğunu dile getirerek, ''Yaratıcı, iyi ve güzel bir futbol oynamak, oynatmak için buradayız. Takımımızın bütünlük sağlamasından sonra yapabileceklerimiz ortada. Amacımız iyi futbol onamak. İyi bir şekilde kendimizi göstermek. İlk günden itibaren lige hazır olduğumuzun sinyallerini vereceğiz'' diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Petkoviç, ''Transferlerimiz oldu. Bir iki pozisyonda eksiklerimiz var. Kadrodaki futbolcularımız da bu süreçte kendilerini gösterip formayı kapmak isteyeceklerdir. İlerleyen günlerde nasıl gelişme olduğunu hepimiz göreceğiz'' dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110705/hazir_oldugumuzun_sinyallerini_verecegiz.html

ahmetsefa55

Duyarlı Petkoviç

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, antrenmanlardaki disiplinli tavırlarının yanı sıra çevreye verdiği önemle de dikkat çekiyor. İdman sahasında bulunan en küçük bir pisliği bile alıp çöpe atan başarılı teknik adamın bu davranışı, ne kadar duyarlı olduğunu da gözler önüne seriyor.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=78948

>l< >l< >l<

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 07 July 2011, 22:40:38

Duyarlı Petkoviç

Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, antrenmanlardaki disiplinli tavırlarının yanı sıra çevreye verdiği önemle de dikkat çekiyor. İdman sahasında bulunan en küçük bir pisliği bile alıp çöpe atan başarılı teknik adamın bu davranışı, ne kadar duyarlı olduğunu da gözler önüne seriyor.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=78948

>l< >l< >l<

1dk!!!o degilde şişe acaba kovanın içine girmişmidir girmemişmidir konuşulması gereken taraf orası :deli: :deli:  :deli: ::) ::)

Musti

t = 2 sn.

YGS 'ciler bulun daa  :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:

yilmazselcuk55

Adama hayrınlıktan mı bilmiyorum ama Petkoviçe ilk günden bu yana kanım ısındı 

acaba Hüseyin Kalpar  Hazırlık Dönemi ve ya normal dönemde rakiplerinin maçlarını izlemişmidir ???

Petkoviç Dün Antalya-sivas hazırlık maçını izlemiş  >l< >l< >l<

berusa55

Çok farklı ve iyi bir hoca olduğu kesin. Ben de çok ümitliyim Petkovic hocamızdan.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 July 2011, 00:48:43
Çok farklı ve iyi bir hoca olduğu kesin. Ben de çok ümitliyim Petkovic hocamızdan.

Antrenmanada gittim taraftarlada ilişki kurabiliyor en azından ne dediğimizi anlamsada tebessüm edebiliyo  aynen bende çok şey bekliyorum.ulusal basında hata yaptığımız söyleniyo ama bence iyi yaptık.Kaşarlaşmış Türk hocalardan olmasındansa yabancı olsun daha ii ki bu hoca öyle yabana atılacak bi hocayada benzemiyor...

berusa55

Kalparinho'nun yanında bu hocamız harbi Mourinho gibi duruyor. Karizması duruşu bile takıma motive kaynağı...

babasamsunlu

borumu  bu PET-KO-VİÇ..

Yani PETrol kadar zengin zekası KOdumu oturtan karizması yana kapılarına dayanacak Samsunsporumuzun temelini atacak olması isminde saklı değildir de nedir heee  :hnk: :hnk: :hnk: