13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

hala kemalcileri görmek istiyosan biz burdayız gökberk55  ;)

usare

Kaya

Ben Beşnumara nickli arkadaşı gizlemiştim sanırım Kemal ile anlaşılmış  8) Hayırlı uğurlu olsun...

Gökberk55

04 July 2011, 22:29:53 #843 Son düzenlenme: 04 July 2011, 22:33:09 Gökberk55
bende burdayım kemal benimde takımımın oyuncusu ve inş söylendiği gibi kalır,tek sorun sizin kendi düşünceniz dışındaki fikirleri kabul edememenizdir

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 04 July 2011, 22:29:53
bende burdayım kemal benimde takımımın oyuncusu ve iğnş söylendiği gibi kalır,tek sorun sizin kendi düşünceniz dışındaki fikirleri kabul edememenizdir

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 04 July 2011, 16:56:04
kemalciler üzülecektir bu habere,oysa onlar Samsunsporda çok mutluyum kalmak istiyorum haberlerine inanıyorlardı.görün adamınızı

sana daha cevap vermıcem ben yaa valla.. kabullenemıyorum dedıgın gıbı.en ıyısı senı de kırmamak.o yuzden sustum.

babasamsunlu

fikir başka birşey karalamak başka bir şey kadeşim.. ikisini ayırt edersek mutlu sona kavuşacaz inşallah ;)

Gökberk55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 July 2011, 22:33:24
fikir başka birşey karalamak başka bir şey kadeşim.. ikisini ayırt edersek mutlu sona kavuşacaz inşallah ;)

kimi karalamışım abicim,galiba söylemek istediklerimi doğru aktaramıyorum.bundan sonra daha dikkatli olurum

Lusage

Transferde adı geçen Rios'u transfer etsek bu kadar sevinmem.  :-[ Kemal'in sözleşmesinin uzatılmasına çok sevindim. İnanılmaz mutluyum şu anda.  :holey: Maaş Limit'inin üstüne çıkan Yönetimden 8JK'nin önerdiği rakamdan daha azına Evet diyen Kemalden ve Babasından Allah Razı olsun. Daha nice birlikte senelere inş. Aslanım benim.  >l< >l<

Son transferlerde hep 3 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Büyük ihtimalle de 3 yıllıktır değil mi?  :hnk:

twitter

hayırlı uğurlu olsun o zaman

nice uzatmalara

hacettepeli

:deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: çok iyi oldu bu sözleşme   >l< >l< >l< >l< >l< >l<

ahmetsefa55

kemal'in sözleşmesiyle ilgili son durum nedir bilgisi olan var mı ?

vanlioglu

sene içinde birçok kez söylediğim olaydı sonunda gerçekleşti, transfere bu kadar sevinmezdim heralde.

twitter

seviniyorduk ersan sakatlandı yine askıya aldılar herhalde

samuray

yok yok bu kemal iişi bi muamma kardeşim baksana şimdide trabzon devreye girmiş kemali icçin pavel brozki artı sezer badur bir miktar para diye foto maç kaynak

isyan

Alıntı yapılan: samuray - 07 July 2011, 19:22:45
yok yok bu kemal iişi bi muamma kardeşim baksana şimdide trabzon devreye girmiş kemali icçin pavel brozki artı sezer badur bir miktar para diye foto maç kaynak
Fotomac'in sadece sol üst kösesindeki tarih dogru'dur gerisini at cöpe  ;)