13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

tabiki bir tutmuyorum canerle ;D örnek olsun diye söyledim sadece  :D demek istediğim diğer takımların verdiği ücretler şimdilik bizi bağlamamalı daha yeni süper lige çıktık bu sezon hayırlısıyla ligde kalmayı başaralım  ;) Kemale laf etmiyorum sadece 1 sene önce 130 alan oyuncumuzun şimdi 1 trilyon istemesi garip geliyor  :)

hacettepeli

ya arkadaşlar tamam kemal 5 milyon dolar alsa da hak ediyor onda hem fikiriz. ben fatih_han55'e katılıyorum. daha genç bir oyuncu 650 bin verdiyseler bence kabul etmeliydi. ayrıca klübün oyuncu maaşlarında biraz tutumlu olması gerekiyor zengin bir klübüz de bizim mi haberimiz yok?

ahmetsefa55

yahu bır oturup dusunun.hesabı yapın.hangısı samsunsporumuz ıcın daha karlıysa onu kabul edın.

kemale 1mılyon lıra verıp 3 yıl anlasıp daha sonra 10 a satmak mı ?

yoksa 130 bin lıra verıp seneye bonservissiz olarak gitmesi mi ?

karar sizin.buyrun...

usare

Ya bence de takımdaki aynı ayardaki oyuncular aynı ücreti almalı. Kemalle aynı ayarda bir stoperimiz var mı şu anda bildiğimiz? Yok. O zaman 1 olmasa bile 700-800 vereceksin. He 1 de diretiyorsa onu da vereceksin. Gelecek sene de bonservisiyle satacaksın. Yeni aldığın bahia kaç liraya oynayacak sanıyorsun!

sadece55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 July 2011, 21:32:22
yahu bır oturup dusunun.hesabı yapın.hangısı samsunsporumuz ıcın daha karlıysa onu kabul edın.

kemale 1mılyon lıra verıp 3 yıl anlasıp daha sonra 10 a satmak mı ?

yoksa 130 bin lıra verıp seneye bonservissiz olarak gitmesi mi ?

karar sizin.buyrun...

O işler o kadar kolay değil diğer topçuları nasıl oynatacaksın dengeleri nasıl koruyacaksın....Ayrıca Kemal Garanti Kontrakt dahilinde adam gibi oynamazsa şımarırsa...

celebi

1 milyon olmaz belki ama iyi bir para verilebilir

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Erdinc - 03 July 2011, 23:56:23
O işler o kadar kolay değil diğer topçuları nasıl oynatacaksın dengeleri nasıl koruyacaksın....Ayrıca Kemal Garanti Kontrakt dahilinde adam gibi oynamazsa şımarırsa...
33 yaşında ki ahmet şahinin 600 aldıgı yerde 22 yasındakı bonservısıne 5 mılyon euro ıstenen adama 1 mılyon verılmez mı pekı ? ayrıca arada kı dengeyı korucaz dıye bank asya takımı olup cıkacaz haberımız yok.kemal gıbı oyuncuyu bugun hangı takıma koysan o fıyattan asagı oynatamazsın.demekkı sen 2. şıkkı seçiyosun.inşallah yonetım de oyle dusunmuyordur.

LisandroLopez

Kemal Tokak geçen sezon düşük miktara oynamasına rağmen büyük işler yaptı.
Bu sezon da küçük oynamayacağını düşünerek büyük paraya oynamasını isterim.
Geçen sezon ki borcumuzu 1 trilyon vererek ödeyebiliriz..
Ama Can Ulun'un da bi sözü var ; ''Taraftarım 100 tl lik kombineyi taksitle alıyorken milyarları beğenmemek ne haddime'' diye...

sadece55

Can bir başkaydı..yeteneği belki çok üst düzey değildi ama adamlığı en tepedeydi...Şu takım da Hakan Koçarslan tutundu Can gibi bir adam tutunamadı yazık

fat55

yönetim cumartesi en son 800.000 tl ye çıkmış.hakan bayraktar dan alınan bilgidir.

hacettepeli

Alıntı yapılan: fat55 - 04 July 2011, 11:44:18
yönetim cumartesi en son 800.000 tl ye çıkmış.hakan bayraktar dan alınan bilgidir.

kabul etsin bence çok iyi fiyat. 1 milyon lira da ısrar etmenin bir anlamı yok daha kendini Süper Lig'de ıspat etmedi. Alacak çok yolu var, daha başlangıçta bu kadar parayı düşünürse futbola konsantre olamayacağını düşünüyorum.

twitter

ortada buluşun işte

1 olsada olur fakat kimse 800 az para çocuğa ayıp ediyoruz demez herhalde

babasamsunlu

sanırım anlaşılmış..hayırlısı olsun..
çok detay bilgi yok ama anlaşma sağlandığı kesin...

ahmetsefa55

ohh şükür. >l< >l< >l<

beşnumara

Şu atmayı bırakırlar heralde bazı üyelerimiz.Tam olarak detaylarını bilmiyorum ama Kemal ile anlaşıldı.Zaten Samsunsporda kalmaktan yanaydı o kadar açıklama yapmasına rağmen inanmayan vardı.Heralde imzayı görmeden de inanmayız değil mi?