Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cany

ben de telefonlardan haber falan geldi sandım başlığı görünce :(

mehmet yılmaz

Turuncu ve Gökberk
:x(( :x(( :x(( al_sana al_sana al_sana

Cany, kusura bakma, seni yine üzmüş olduk :(

millwall

Abi gittigidiyordan satmak en mantiklisi.yada donanimhaber ikinci el bolumunden.telefoncular soz meclisten disari negrofili oluyorlar fazlacana.hirsizgoturse daha az koyar oyle fiyat cekiyor kitapsizlar.face duvarina da yazabilirsin abi tel lazim mi diye illaki birisinin ilgisini ceker:)

Ayberk

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 01 July 2011, 21:30:04
Başaran dikkat çekiyor

Samsunspor'un altyapıdan gelen genç isimlerinden Başaran, A takımla katıldığı antrenmanların ilk gününden itibaren yükselen formuyla dikkat çekiyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=59478

izleyen var mı bu çocuğu ?

Dün izlemiştik, fena değildi. Ama tabii ki üstüne koyması gerek, lap diye süper ligde ve hatta bank asyada oynayabilecek birisi değil, pişmesi lazım ;)

mehmet yılmaz

Ben eski metodu bir deneyeyim bakalım Hapay.
Dediğin doğrudur büyük ihtimalle.
Olursa olur, olmazsa da yapacak birşey yok...
Ama alan yerler var değil mi neticede?

beşnumara

Yenilikler kolay değil Mehmet abi açık ol biraz yaa yeniliğe :PAlışırsın abi alışırsın.Eskiye geri mi dönecen yoksa :D

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 01 July 2011, 23:49:39

İlla ki var da abi, adama hırsız gözüyle bakanından tut yok paha teklif edenine kadar hepsiyle karşılaşmıştım ben de  zzzzz

millwall

Alıntı yapılan: samsuni - 01 July 2011, 23:49:39
tabi ki var abi,hemen hemen tum telefoncular ikinci el alip satarlar.

doðan

Mehmet sanal  ortamda bu satış yapılır bunun da piri edmondante  8)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: doğan - 01 July 2011, 23:55:51
Mehmet sanal  ortamda bu satış yapılır bunun da piri edmondante  8)

Nerelerdeki kendileri :)

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 July 2011, 23:51:08
Yenilikler kolay değil Mehmet abi açık ol biraz yaa yeniliğe :PAlışırsın abi alışırsın.Eskiye geri mi dönecen yoksa :D

birader, benim cep telefonundan anladığım iki şey var
bir telefon açıp konuşursun
iki mesaj atarsın
:)
hey gidi, sen bilmezsin 1999'daki ilk telefonum ericson a1018'di benim. efsaneydi be :) ahan da resmi

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 02 July 2011, 00:02:44
hey gidi, sen bilmezsin 1999'daki ilk telefonum ericson a1018'di benim. efsaneydi be :) ahan da resmi

Bundan hemen sonra çevirme kollu telefonlar çıktı, arkasından da jetonlu telefonlar  :evet:

mehmet yılmaz

Anteni çok fonksiyonlu idi Ericson a1018'in. sırtınızı kaşıyabiliyor, burnunuzu karıştırabiliyordunuz  :P
Yalnız o kadar ağırdı ki, ceket cebine koyulduğunda yana yatık yürüyordunuz :)

1999'un Elim ayında, yeni başlayan öğretmen maaşının 160.000.000 lira olduğu zamanda bu telefonlar 125.000.000'a satılıyordu. Ben o zaman öğrenciydim :) Bugünün 1.250 lirası gibi düşünün.

55__Gurbet__55

02 July 2011, 02:28:15 #19812 Son düzenlenme: 02 July 2011, 11:29:05 piskopat samsunsporlu
Su 2.El telefoncular tam kazikci.Ben bikerem Nokia N73 göturdüm, adam öyle bir fiyat söylediki küfür etseydi daha iyidi.

Abi hic bu 2.El telefoncularla ugrasma. Onlar icin tel hic kulanmamis olsan bile sadece paketden cikdi icin 4de 1 deger kaybeder.Bide kendi karlarini üstüne koyunca yari fiyata anca satarsin. Bence sen telefonu internet(mesala Ebay) üzerinden satmayi calis.Ödedigin fiyatindan az assaya satarsin.

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 02 July 2011, 00:02:44

Bu telefon benim de ilk telefonum Mehmet Abi . Bu telefonu gazete vermişti bilmem kaç kupona hattıyla beraber 2000 yılında( hatta numaram hala aynı o numara ) babam da bana almıştı .İlk çaldığı günü dün gibi hatırlıyorum valla :) Efsane telefondu bende bunun klavyesi de vardı kolay mesaj yazmak içinmiş hiç kullanmadım o ayrı klavye telefondan da büyüktü  :D :D

Bu arada Rus pazarında fiyatlar çok düşük orada bir müşterim var. vaktin varsa gittigidiyor en mantıklı seçim

millwall

5110 daki yılan oyununun tadını hiçbir konsolda almadım desem: (
ne zamanlardı be...