Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntıİşte Fener'i yıkan adam

Geçen sezon Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Young Boys'u çalıştıran Vladimir Petkoviç, FANATİK'e konuştu. Samsunspor'la Süper Lig'e damgasını vuracağını iddia eden Boşnak hoca, "Rakipler için korkulu bir takım olacağız" açıklamasında bulundu.

Samsunspor'un yeni hocası Vladimir Petkoviç, Türkiye'deki ilk röportajını FANATİK'e verdi. Geçen sezon Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Young Boys'u çalıştıran Boşnak hoca, "Fenerbahçe'nin gücünü tartışmaya gerek yok. Ancak o iki maçta biz daha iyiydik" diyerek söze başladı ve ekledi:

"2-2 ve 1-0'lık skorlarla biten o iki maçtaki form düşüklüğünü zaten gözler görüyordu. Normalde bir takımın kalitesi bütün bir sezon içine yaydığı performanstır. İki maçta da biz daha iyiydik. Bizim performansımız daha yüksekti. Onların bir form düşüklüğü vardı. Ama genel anlamda Süper Lig'de Fenerbahçe daha iyi bir performans sergiledi.

'Rakipleri ablukaya alacağız'

Fenerbahçe ile Süper Lig'de karşılaşacakları maçı bir rövanş olarak değerlendirmenin doğru olmadığını da Petkoviç, "Ofansif yönü daha iyi olan bir takım yaratacağız. Ofansif oynarken defansif organizasyonu da unutmayan bir Samsunspor olacak. Topa hakim olduğunda rakibi ablukaya alacak, oyunun yönünü kendi belirleyecek, rakip kim olursa olsun isteğini yapabilecek ve yaptıracak bir Samsunspor sahada olacak. Sahanın boyunu kısa tutacağız. Rakip kalenin 20-30 metre önünde mi, orta sahada rakibe baskı uygulayan bir Samsunspor mu izleyeceğiz, onu oyunun gidişatına göre göreceğiz. Rakip kim olursa olsun sürekli oyunun içinde yer alan bir Samsunspor olacağız. Rakiplerimiz için korkulan bir takım yaratacağız" ifadelerini kullandı.

http://fanatik.ekolay.net/Iste-Feneri-yikan-adam_3_Detail_294_229716.htm

Musti

AlıntıSamsunspor'da Teknik Kadro Sağılık Kontrolünden Geçti
Samsunspor teknik kadrosu Medical Park Samsun Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Teknik Direktör Vladimir Petkoviç, teknik kadrodan Jesse Andrea Fıoranelli, Paola Rongoni ve Serdar Dayat, kardiyoloji ve iç hastalıkları muayeneleri, efor-EKG testleri, solunum fonksiyon testleri ve rutin kan tetkiklerinden geçtiler.
Geçen sezondan beri Samsunspor'un sağlık sponsoru olan Medical Park Samsun Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, sağlık kontrolleri tamamlanan teknik kadronun sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi.

http://www.medya73.com/samsunsporda-teknik-kadro-sagilik-kontrolunden-gecti-haberi-706960.html

Gökberk55

tranfer politikası böyle devam ederse bu ligde kalsak kalsak Petkoviç sayesinde kalırız.Ben çok güveniyorum kendisine

Ayberk

Zaten böyle devam edersek, Petkovic sayesinde kalırız dediğin gibi. Bir de eğer öyle bir durum olursa Türkiye'ye bir çok reform da getirir Petkovic. Hala adı Türk futbolunda saygıyla anılan Derwall, Piontek gibi bir isim olabilir. Bir çok yeniliği beraberinde getirdi/getirecek gibi görünüyor

ahmetsefa55

çok da şişirmeyelim hocayı arkadaşlar.
artıları oldugu kadar eksileride var.
ligi tanımıyo.takımı tanımıyo.şehri ülkeyi insanları tanımıyo.bunun gibi bir çok örnek verebiliriz.
ayrıca isviçre dışında hiçbir yer de çalışmamış.
inşallah başarılı olacağına bende inanıyorum.biz de sabırlı olmalıyız.ilk 5 hafta istediğimiz oyunu oynayamayabiliriz.

babasamsunlu

KALPARİNHODAN SONRA BANA HER HOCA MORİNHO  :kanka:  :hnk: ;)

babasamsunlu

Kİ AYRICA DOĞRUDUR YADA YANLIŞTIR ADAMIN BİR FUTBOL FELSEFESİ VAR..
BİZİMKİNİN FELSEFESİ SOCRATESTEN BU YANA DEĞİŞMEMİŞ..
İLK YARI SIK.. SIKABİLDİĞİN KADAR SIK GOL YEME..
İKİNCİ YARI ARAYA Bİ TANE SIKIŞTIR YAT ÜSTÜNE...
YOK YAA... BİTTİ O İŞLER ARTIK..

KALPARIN FUTBOL ŞANSININ YÜZDE  10 U BU HOCADA OLSUN BENCE ÇOK İYİ İŞLER YAPACAKTIR..
BEN GÜVENİYORUM BU ADAMA..AMA SİSTEM KURMAK KOALY DEĞİL..
ÇOK SABRETMEK LAZIM..
Bİ TUTTURURSA ÇOK ŞAHANE OLUR..

ŞİMDİ VATAN ABİMDEN ESİNLENEREK BİR KONUYA DAHA DEĞİNMEK İSTİYORUM..  :deli: :deli:
ÇOK BİLMİŞ YERLİ KURTLAR SAMSUNSPORU ELEŞTİRİYOR YABANCI HOCA ALDINIZ DİYE.
YERLİLERDEN SON YILLARDA Bİ ERTUĞRUL BİR ABDULLAH AVCININ DIŞINDA BİRŞEYLER KATABİLEN VARMI TÜRK FUTBOLUNA..
ALAYI KAPI KAPI DOLAŞIP KARI GİBİ DERT YANIYOR PARALAR CUKKA CEBE İNİYOR..

KISACASI BU HOCA İYİDİR İYİ...
BUGÜN CAHİT KAYANIN PAYLAŞTIĞI BİR ANEKTOTLA YAZIMA SON VERMEK İSTİYORUM..

-MURAT DİYOR Kİ  "EVET BİZİM PESTİLİMİZİ ÇIAKRACAK BU HOCA AMA BÜTÜN TOPÇULARA SINIF ATLATTIRACAK.."

BUNU TOPÇU DİYEBİLİYORSA GERİSİ BİRAZ RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ MODUNA GİRER SANIRIM..  8) 8)

Musti

AlıntıPetkoviç: "Samsun'a çabuk alıştım"
Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç, şehre ve takıma çabuk uyum sağladığını belirtti.

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

Samsun'da çok iyi koşullarla karşılaştığını belirten teknik direktör Vladimir Petkoviç, AA'ya yaptığı açıklamada, "İlk antrenman sonrasında takımı çok iyi bulduğumu söyleyebilirim. Bu durum benim için güzel bir sürpriz oldu. Takıma katılmasını beklediğimiz oyuncularla beraber, lige iyi bir başlangıç yapacağız" dedi.

Yeni takıma bir uyum sorunu yaşamadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Her yere entegre olabilirim. Samsun çok güzel bir şehir ama geldiğimiz ilk günden itibaren sıkı bir çalışma temposuna girdiğimiz için şehri çok detaylı gezemedik. İlk fırsatta gezmek isterim. Avrupa'nın en iyi 5 liginden birisinde görev yapıyorum. Buradaki görevimi çok önemsiyorum. İsviçre'de çalıştırdığım takımımla Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda Türk taraftarların ne kadar coşkulu ve ateşli olduğunu gördüm. Samsunspor taraftarının da takıma bağlı ve ateşli bir taraftar olduğunu biliyorum. Taraftarımız bize güvenip, desteklerini esirgemezse, önemli başarılara imza atabiliriz" şeklinde konuştu.

http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2011/06/30/2555083/petkovi%C3%A7-samsuna-%C3%A7abuk-al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1m

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/benim-icin-adaptasyon-sorunu-yokSXHBQ238470SXQ

twitter

ya taraftara değinmesi bile güzel

kalpar gibi 1000 km yol git berbat futbol izle sonra şanssızdık de  :suslen:

55.hakan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 June 2011, 23:08:58
Kİ AYRICA DOĞRUDUR YADA YANLIŞTIR ADAMIN BİR FUTBOL FELSEFESİ VAR..
BİZİMKİNİN FELSEFESİ SOCRATESTEN BU YANA DEĞİŞMEMİŞ..
İLK YARI SIK.. SIKABİLDİĞİN KADAR SIK GOL YEME..
İKİNCİ YARI ARAYA Bİ TANE SIKIŞTIR YAT ÜSTÜNE...
YOK YAA... BİTTİ O İŞLER ARTIK..

KALPARIN FUTBOL ŞANSININ YÜZDE  10 U BU HOCADA OLSUN BENCE ÇOK İYİ İŞLER YAPACAKTIR..
BEN GÜVENİYORUM BU ADAMA..AMA SİSTEM KURMAK KOALY DEĞİL..
ÇOK SABRETMEK LAZIM..
Bİ TUTTURURSA ÇOK ŞAHANE OLUR..

ŞİMDİ VATAN ABİMDEN ESİNLENEREK BİR KONUYA DAHA DEĞİNMEK İSTİYORUM..  :deli: :deli:
ÇOK BİLMİŞ YERLİ KURTLAR SAMSUNSPORU ELEŞTİRİYOR YABANCI HOCA ALDINIZ DİYE.
YERLİLERDEN SON YILLARDA Bİ ERTUĞRUL BİR ABDULLAH AVCININ DIŞINDA BİRŞEYLER KATABİLEN VARMI TÜRK FUTBOLUNA..
ALAYI KAPI KAPI DOLAŞIP KARI GİBİ DERT YANIYOR PARALAR CUKKA CEBE İNİYOR..

KISACASI BU HOCA İYİDİR İYİ...
BUGÜN CAHİT KAYANIN PAYLAŞTIĞI BİR ANEKTOTLA YAZIMA SON VERMEK İSTİYORUM..

-MURAT DİYOR Kİ  "EVET BİZİM PESTİLİMİZİ ÇIAKRACAK BU HOCA AMA BÜTÜN TOPÇULARA SINIF ATLATTIRACAK.."

BUNU TOPÇU DİYEBİLİYORSA GERİSİ BİRAZ RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ MODUNA GİRER SANIRIM..  8) 8)

En önemlisi de bunu Murat diyorsa diğerleri ne diyodur acaba  :D

salihcakir

hoca çok Avrupai idmanlar yaptırıyormuş. tam bir profsyonel hava estiriyormuş. Sinan da ben böyle bir idman görmedim daha önce demiş. futbolcuların koşuları spor ayakkabıları ile yaptırmalarından tutunda germe çalışmalarında taktırılan özel bantlara kadar daha önce bizim topçuların görmediği bir kalitede gidiyormuş idmanlar. bir de hoca onlar ile idmanda yer alıp, onlara futbolculuk kalitesi olarak çok iyi konumda olduğunu hissettirince, futbolcular da hocaya daha çok saygı duyup, ondan daha çok şey öğrenmeye meraklı hale geliyorlar. bizim türk topçusu çalışmayı çok sevmez, ama herkes elinden geleni fazlasıyla yapıyormuş. yukarıda anlattığım sebeplerden ötürü sanırım... iyiki dinazor bir türk hoca ile anlaşmadık :)

sadece55

En azından geleceğe umutla bakıyoruz...

Tufan

salihcakir @ abi korktum şimdi ya bizim Dr.Hayrettin'de bilimsel idman yaptırıyordu gerçi taktik sıfırdı ama bu hocanın taktik bilgisinin iyi olduğu aşikar inşallah topçularda ayak uydurur bu duruma.
Hoca lige ve topçularımıza uyum sağlarsa çok can yakarız bu sene  :evet:

salihcakir

Alıntı yapılan: Tufan - 01 July 2011, 11:21:37
salihcakir @ abi korktum şimdi ya bizim Dr.Hayrettin'de bilimsel idman yaptırıyordu gerçi taktik sıfırdı ama bu hocanın taktik bilgisinin iyi olduğu aşikar inşallah topçularda ayak uydurur bu duruma.
Hoca lige ve topçularımıza uyum sağlarsa çok can yakarız bu sene  :evet:

hayrettin hocanın bilimsel bilgisinin yanında, iyi hocada olması gereken hasletler yoktu maalesef. taktik anlamında da fena bulmuyordum onu ama en büyük sıkıntısı oyunculara kendini sevdirememesi, onlara kendini kabul ettirememesi ve ikili ilişkilerinin çok zayıf olması idi. ama bu adamın hem taktiksel anlamda bir felsefesi var. hem de çok iyi topçu olduğu ve bunu hisseden oyuncuların daha şimdiden saygısını kazandığı söyleniyor. futbolculara hitabeti, şakalaşması vs çok iyi gidiyor diyolla.
hayırlısı bakalım...

ahmetsefa55

Hayalindeki Samsunspor'u anlattı

Teknik Patron Vladimir Petkoviç, antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yaparak hayalindeki Samsunspor'u oyuncularına anlattı. Petkoviç, oyuncularına, "Arkada risk istemiyorum. Savunmayı, hücumda yapacağız. Orta saha arı gibi olacak. Rakibi her zaman baskı altında tutacağız" dedi.Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da, Teknik Direktör Vladimir Petkoviç, dünkü antrenman öncesi oyuncularıyla sahada toplantı yaptı. Oyuncularına hayalindeki Samsunspor'un portresini çizen deneyimli çalıştırıcı, istediklerini tek tek sıraladı. Petkoviç, oyuncularını, "Bu zamana kadar çalıştırdığım takımlar hızlı oynayan ekiplerdi. Siz de öyle olacaksınız. Arkada kesinlikle hata istemiyorum. Savunmayı, hücumda yapacağız. Orta sahamız arı gibi çalışacak. Rakibi maç boyunca baskı altına alacağız. Bu dediklerimi yapan formayı kapar" diye uyardı.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=78779