Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

evet yada başka bir başlık var mı burak ile ilgili

Kaya

Başka bir başlık yok @twitter kardeşim..

maço

keşke Samsunumda iş imkanı olsada taşınsak.

İstanbulda fb gs bjk 50 şer liradan 150 lira zaten verecez bu işin ibb si var,ankaragücüsü, gençlerbirliğisi, bursasporu, manisasporu, kayserisporu,eses i,karabüğü, ve en önemlisi trabzonu derken...

hayvan gibi bir hesap ortaya çıkıyor.
Samsunda olup 150 ye hepsini izlemek vardı.

en iyisi şimdiden para biriktirmek.

55.hakan

Uploaded with ImageShack.us

Doğu parkın içindeki antremandan bir görüntü.Çok hoşuma gitti çocukların hali..
kaynak:http://twitpic.com/5i2n0g

isyan

Serkan

davidsavage

Bugünün antrenman bilgileri,keşke her haberde bolca resimde koysalar siteye ama buna da şükür en azından gün be gün düzenli olarak haber veriyolar.

AlıntıSamsunspor futbol takımımız yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisileri'mizde sürdürüyor. Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic nezaretinde yapılan 2. gün idmanında futbolcularımız top tekniği üzerinde çalıştı. Teknik Direktörümüz, zaman zaman yapılacak hareket uygulamasını futbolcularımıza gösterdi. Oyuncularımızın idmanda oldukca istekli olması Teknik Direktörümüzü de keyiflendirdi.

Samsunsporumuzun sabah saat 10.00'daki idmanına sağlık kontrolünde bulunan bazı futbolcular katılmadı.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2297

5trawberry

Böyle olmaları lazım.
Çok hoş, takımla içiçe olmalı çocuklar,halk. Sevgiye böyle adım atıyorlar.

Bugün de Hastanede gördüm hepsini, sağlık kontrolleri vardı sanırım.
yukarı aşağı yukarı aşağı dolanıyorlardı.

samsunum

hemen başlamış dedikodular .stat tadilat ta olduğu için ünyede oynayacakmışız bir kaç hafta .

davidsavage

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında, "Yeni yönetici arkadaşlarımızla beraber Samsunspor'a hizmet etmeye ve Samsunspor'un başarılarına başarı katmaya geldik. Samsunspor'u daha güzel bir yerde görmek için yeni projelere imza atmaya başladık. Tabii ki Süper Lig kolay değil. Elimizden geldiği kadarıyla Süper Lig'de Samsunspor'a yakışacak bir şekilde mücadele vereceğiz ve Samsunspor'u ligde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu aşamada şehirden, taraftarımızdan ve sizlerden Samsunspor'u daha iyi bir yerlere taşımak için büyük beklentilerimiz var" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Umuyorum ki, önümüzdeki sezon Samsunspor daha iyi bir noktaya gelir, başarıları artarak devam eder. Samsunspor geçtiğimiz yıllarda önemli sıkıntılar yaşamış, Bank Asya'da mücadele etmiş ve geçen sezon büyük bir gayretle Süper Lig'e çıkmayı başarmıştır. Bu noktada emeği geçen eski yönetim kurulu başkanı Erkut Tutu ve beraberindeki bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik sağlayarak Samsunspor bu noktaya kadar geldi. Onun bıraktığı noktadan yeni yönetim olarak bu işe talip oldunuz. Süper Lig'de olmak, o başarılı çalışmaları sürdürmek oldukça büyük önem taşıyor. Bu bakımdan Süper Lig'e çıkmak kadar, orada kalmak ve bu başarıları sürdürmek de oldukça önemli ve anlamlıdır. Samsunspor yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve başarılar diliyorum. Başarıya ulaşmanın yolu çok çalışmak ve her zaman ileriye bakmaktır" diye konuştu.

fındık

Alıntı yapılan: hakanelgun - 28 June 2011, 14:56:01

Uploaded with ImageShack.us

Doğu parkın içindeki antremandan bir görüntü.Çok hoşuma gitti çocukların hali..
kaynak:http://twitpic.com/5i2n0g

Fuat akdağa gönderin resmi yayınlar belki  :x(( ;)

ibo055

dostlar  internet sitesi kuran arkadaş varsa  bana özel msj atabilirmi ulaşabileçegim bilgilerini  istanbulda samsunlu bir agbimize halı yıkama sitesi kuraçagız   dostlarımız kazansın

yilmazselcuk55

Çok Şükür Fanatikte Süper Lig kısmına ekledi bizi   ::)

MeL_55

AlıntıFutbolcular sağlık kontrolünden geçti

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'da futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Yeni transfer Macar futbolcu Pal Lazar'ın yanı sıra Orhan Taşdelen, Kılıçarslan Kopuz, Hakan Koçarslan, Adem Alkaşi, Simon Zenke, Murat Yıldırım, Ersin Belli ve Kenan Yelek'in yanı sıra Fransa'nın Sochoux takımında oynayan ve Samsunspor ile görüşmeleri devam eden Serdar Gürler'in ortopedi, kardiyoloji, travmotoloji göğüs hastalıkları muayenesi ve solunum, kan ve idrar, EKG ve efor testleri yapıldı.

Sağlık kontrolünden geçen Samsunsporlu futbolcular, Medical Park Samsun Hastanesi'nde kahvaltı yaptı.

Kaynak: Netkulis

twitter

serdar değil mi o

kaç yıllık anlaşıldı