Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

SSKLA

Şu trabzon amblemi i**e yazınca veya itoş falan yazınca çıksa daha iyi olur sanki :D ;D ;D

lucarelli

Alıntı
Trabzonspor ligden çekiliyor

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor şoku yaşanıyor. Bugün yapılan görüşmeler sonrasında bordo-mavili kulübün basketbol takımının ligden çekilmesine karar verildi.Yaklaşık 3 milyon TL borcu olan Trabzonspor Basketbol Şubesi'nin Başkanı Saner Ayar, geçen hafta kulübün satılması için çok sayıda görüşmelerde bulunurken devreye bordo - mavili ekibin başkanı Sadri Şener girdi.

Şener, bu sabah Saner Ayar ile bir araya gelerek basketbol şubesi hakkında detaylı bir görüşmede bulundu. Sadri Şener, basketbol şubesinin satılmasına karşı çıkarak mevcut şartlarda bu şubenin ligden çekilebileceğini söyledi. Ayar da Trabzonspor'un başkanının bu yöndeki kararını kabul ederken takımın ligden çekilmesiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenlenecek.

Trabzonspor'un yerine lige yükselme grubu maçlarını 3. sırada tamamlayan Konya Selçuk Üniversitesi'nin çıkacağı öğrenildi.

Kaynak:Hürriyet

ult55ras

Gökberk55

zenke camış gibi olmuş  :holey: neyse  :_nazar

engin55

Süper Lig'in ilk idmanı yapıldı!

Samsunspor futbol takımımız 2011-2012 sezonu hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'mizde yaptığı ilk antrenmanla başlattı.

Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, yardımcıları Tarkan Demirhan, Serdar Dayat, Kaleci antrenörümüz Yunus Şenocak, Kondüsyoner Paolo Rongoni ile analist Jesse Fioranelli yönetiminde sabah saat 10.00'da başlayan antrenmana Ahmet Şahin, Kılıçarslan Kopuz, Kemal Tokak, Adem Alkaşi, Hakan Vural Koçaslan, Orhan Taşdelen, Kenan Yelek, Oğuzhan Azgar, Ersin Veli, Sinan Ayar, Ufuk Bayraktar, Turgay Gölbaşı, Dilaver Güçlü, Murat Yıldırım, Hakan Bayraktar, izzet Akgül, Simon Terwase Zenke, yeni transferimiz Burak Çalık ile denenmek için kadroya dahil edilen Furkan Aydoğdu katıldı.

Sabah idmanında futbolcularımız 5 grup halinde laktat testinden geçirildi. Test sırasını bekleyen futbolcularımız Yardımcı antrenörümüz eşliğinde ısınma hareketleri ve topla çalışma yaptı. Laktat testini tamamlayan futbolcularımıza Kondüsyoner Paolo Rongoni kültür fizik hareketleri yaptırdı. Ardından Kaleci Antrenörümüz Yunus Şenocak'ın da katılımıyla toplu ve bireysel koşu yapıldı.

Nuri Asan Tesisleri'mizde 2 saat 45 fakika süren çalışmalar sonunda Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Petkovic, sezonun ilk çalışmasında futbolcuların istekli ve arzulu olduklarını söyledi. (İHA)

Resimler: http://www.haberexen.com/gallery.php?id=83

davidsavage

İzzet Akgül gitmemiş miydi,haberde ismi geçiyor bi anlam veremedim :o

fındık

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 27 June 2011, 16:58:12

zenke camış gibi olmuş  :holey: neyse  :_nazar

Bence tam aksine formunu koruyor .:.:. :D

yilmazselcuk55

27 June 2011, 19:42:49 #19673 Son düzenlenme: 27 June 2011, 19:48:05 yilmazselcuk55
Onlar zaten büyüktüler

Ne zamandır şöyle lezzetli bir yazı yazmak istedim Samsunspor için. Yaşadığı süreçlerin yakın tanığı olarak buna hakkım da var. Kentin literatürü bile değişti. Başka türlü konuşuyor başka türlü düşünüyorlar.
Bu düşünüşün öncelleri var bu kentin tarihinde.
Tarihi kendileriyle başlatanlar artık Samsunspor'u da hesaba katmak zorundalar.
Tribünlerin hali son maçlarda görülmeye detğerdi.
Hele bir pankart vardı ki hepimizin içindeki bayrakları havalandırmıştı; Bu Aşkın Romanı Yarım Kalmayacak! Takılırım böyle sözcüklere. Bir aşkın o dipnotu aynı tribünlerde saçaklanıyor şimdi. Büyüklerin!!! tribünlerinde böyle hacimli göndermeler gördük görmedik değil. Kendilerini cumhuriyet ilan edenlerden en alçakgönüllülerine varana dek hem de.
Sevdalıydılar vurgundular taraftardılar.
Böylesi olmamıştı. Bana göre tabii ki... Bir takımın sevdalıları takımlarının yaşadığı süreci bir edebiyat tarzıyla özdeşleştirmişler.
Şiir gibi top oynayanını, bale yapanını, döktürenini görmüştük ama romana girenini görmemiştik bu sevdanın. Kırmız-Siyah-
Beyaz bir sevdaydı futbol Samsunlular için.
Bir kentin içinden bir denizkenarı aydınlığından konuşuyorlardı.

Erken yitirdiklerimiz için
Yapılan transferleri bu sayfalardan okuyorsunuz.
Çoğun tanımadığımız isimler düşüyor haberlere. Ama ne yaptığını bilen bir ekip var kulüpte. İçimiz rahat. En azından içimizin rahat olmasını sağlayacak girişimler izliyoruz. Teknik Direktör'den futbolcusuna kadar bir sistematiğin ürünü olduğunu gördüğümüz işler yapılıyor.
Bir akıl var ortamda. O akla güveniyoruz. Acının eski çağlarından geliyordu Samsunspor.
Yenilip yıkılmış bir ütopyadan. 20 yılı aşkın bir süre geçti son yıkımın üzerinden.
Ölenleri her gün düşünüyorum. Kalanları her gün yad ediyorum. Anımsılarda kalanları bir kenara dip not olarak düşürüyorum.
O karşılıksız sevgi çıkıyor ortaya.
Daha önce de yazmıştım; "Şimdi sahanın orada, yeşil çimlerin üstünde, tribünlerin ve bütün dünyanın gözü önünde sahne alacak 'futbol sanatçılarını bekliyor' Samsun. İşte o zaman Bu Aşkın Romanı Yalnız Kalmayacak; Nuri Asan, Muzaffer, Mete, Tomiç ve yitirdiğimiz bütün değerler için..."

Hakan Dilek - FOTOMAÇ

Ertuğrul Sağlam

Akşam antremana gittim, uzaktan baktım 10-15 tane Zenci antreman yapıyor yanlarına yaklaşınca anladım bizim futbolcular olduğunu. Adamlar öyle bronzlaşmışlarki. Hepsi birer Zenke olmuş.
Hoca bugüne kadar hiç görmediğim birçeşit antreman uyguluyordu.
Yeni olarak Burak Çalık ve A2 den ismini hatırlayamadığım bir çocuk vardı...

King1965

@6 Ertuğrul Sağllam : Abi antreman saatlerı kac oluyor soylermısın bende gıdıcem

engin55

NASIL BİR TRANSFER POLİTİKASI İZLEMELİYİZ?

Samsunsporlular  4 Haziran dan bu yana büyük bir bekleyiş içersinde.Gazetelerde her gün başka bir isim ha bugun gelecek ha yarın gelecek derken Samsunsporumuz bugun sezonun ilk antremanını yaptı.Bu kadar geçen zaman içersinde bakıyoruz ki dış transferde sadece Burak Çalık var.

Hocamızın oynatacagı oyun sisteminde istedigi yabancı oyunculardan iki tanesi bu akşam Samsun da olacak.Yine basında her gun farklı yabancı isimler yazılıyor çiziliyor.Hocamızın verdigi isimler belli Ki Türkiye de hiç top oynamamış isimler.Onlarıda ikna etmek zor olsa gerek.

Ama transferlere ben farklı açıdan bakmak istiyorum.Nasıl bir transfer politikası izleyecegiz.Bugun gündemde olan Türk ve yabancı hocaları alıp hocanın önüne mi koyacagız biz bunları aldık sende bunları oynatacaksın mı diyecegiz.Yoksa bu sene süper lige veda eden Bucaspor gibi 26 transfer mi yapacagız?Ya da geçen sezon 32 futbolcu transferi yapıp bu sezon CAS tarafından transfer yasagı getirilen Konyaspor gibi bir yol mu izleyecegiz?

Bonservisi elinde olan bazı Türk futbolcular alınabilirdi.Bizim bu gördüklerimizi de Samsunspor başkanı ve yönetim kurulu üyeleride görüyor.Onlarda durumları değerlendirmişlerdir.Ama dışarıdan bakınca şu da bir gerçek ki 4 Haziranda sonra ki süreçte Samsunspor yönetimi görev dagılımında ve futbol subesindeki görevlendirmede biraz geç kalındı.

Ama şu da var.Samsunsporun bugun geldigi noktada bu başarı hedefini koyan insanlar kimdi?Metro Holding yönetim kurulu başkanı Galip Öztürk  ve Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz.Belki futbola olan bilgi ve tecrübeleri tartışılabilir ama ticari hayatları için tek söz söylenemez.Bu iki değerli insan bütün kamuoyu önünde yaptılar açıklamalarını.Bizleri bu büyük beklenti içersine kendileri soktu.Ve ben bu söylediklerinin altında kalacaklarını sanmıyorum.Ne gerekiyorsa yapacaklardır.Çünkü bu insanların toplum nezninde bir duruşları vardır.İnsanların gönüllerinde bir yeri vardır.Verdikleri sözleri yerine getireceklerdir.İnanıyoruz ve güveniyoruz.

Ama illaki geçmişte yaşanan hatalar tekrarlanmak isteniyorsa Samsunspor u yeniden borç batagına sürebilirler.Yine ilerleyen zamanlarda Samsunsporu birilerinin oyuncagı yapabilirler.Bugun İstanbul takımlarında  yer bulamayan futbolculara milyon dolarlar verip Samsun a getirebilirler.Milyon dolar bonservis bedeli verip yıldız oyuncular alabilirler.Çünkü o maddi güçleri var.Bugun parayı verip başarısızlık olursa ilerleyen zamanlarda paralarını geri  de alabilirler.

Onun için diyorum önceki sezonlardaki gibi 15 kişiye imza attırıp devre arasında 10 kişiyle yollar ayrılmasın.Sonumuz Bucaspor,Konyaspor,Kocaelispor gibi olmasın.Nokta ama kaliteli futbolcular ile yola devam edilsin.Tabii bunları derken alınan ve adı geçen futbolcular bile alınsa Samsunsporun yine de kaliteli yerli ve yabancı futbolculara ihtiyacı var.Daha her şey bitmiş degil.Önümüzde biraz daha zaman var.Onun için Samsunsporlular  ya yönetimden akılcı transferler beklemeli ya da trilyonların çöpe atıldıgı isimleri Samsunda görmeli.Bu sene beşiktaş ve galatasaray ın düştügü durumları da unutmadan...

http://portal.forzasirinler.com/nasil-bir-transfer-politikasi-izlemeliyiz/

cembaba

Haberleri bu resimle verseler hep. Çok şekil duruyor yahu :)

twitter

şu burak çalık başlığını açsak iyi olurdu aslında

berusa55

28 June 2011, 00:52:20 #19679 Son düzenlenme: 28 June 2011, 00:55:33 berusa55
@twitter; bundan mı bahsediyorsun kardeşim?

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=9058.0