Gurbetçi Baskan adayı : Güner Çakıroğlu

Başlatan MeL_55, 28 April 2007, 21:07:48

« önceki - sonraki »

körfez55

adam açıkça söylemiş reklamımı yapıcam diye.ama önce kazanan samsunspor olacak demiş..iyice araştırılmadan güvenmemek gerekir diye düşünyorum.sonra kurtulalım derken daha beter olmayalım..

Tribün_ali

gecmişteki yaptııg iş bizi ilgilendirmez iyi araştırılıp bakılmalı eger SAMSUNSPORUMUZA faydası dokunacaksa başkan olmalı

cenkturgut

yagmurdan kacarken  doluya  tutunulmamalı

MeL_55

AlıntıSAHTEKARLIKLA SUÇLADI

Başkan Mazhar Başoğlu, başkanlık konusunda kulübü teslim etmek için uzun süredir pazarlık yaptığı gurbetci işadamı Güner Çakıroğlu'nu sahtekarlıkla suçladı

BAŞOĞLU STRES ATTI
Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, 22 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesinde başkan adayı olduğunu açıklayan Almanya'da finans şirketi sahibi işadamı Güner Çakıroğlu'nu yerden yere vurdu. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen ve son derece gergin ortamda geçen toplantıda gazetemizde yer alan 'Çakıroğlu pes etmiyor' ve Genel Yayın Yönetmenimiz Osman Kara'nın 'Hayır Başoğlu bu konuşma bitmemiştir' başlıklı haber ve köşe yazısını hedef alan açıklamalarda bulundu.

BÜROMDA GÖRÜŞTÜM
'Sayın Çakıroğlu'nun kim olduğunu aranızda araştıranınız oldu mu?' sözleriyle konuşmasına başlayan Başoğlu şu ifadelere yer verdi; "Yaklaşık 2 aydır Çakıroğlu ile görüştüğüm doğrudur. Bu arkadaşımız Samsunlu bir arkadaşının vasatasıyla büroma gelerek Samsunspor'a başkan olacağını söylemiştir. Bende kendisinin kim olduğunu anlamak üzere kendisinden bilgi istedim. Araştırdım, kendisini her yerde finans dahisi olarak tanıtan bu arkadaşımız tam bir sahtekar.

DOĞRU İNSAN OLMALI
Almanya'da yaptığı bazı usülsüzlüklerden dolayı Alman hükümeti tarafından yakalanmış ve geçtiğimiz dönemlerde hapis yatmıştır. Samsunspor'u doğru insanlara teslim etmek için yaşadığı yerde güvenilir kişilerden aldığım bilgiler beni şaşırttı. Almanya'dan Çakıroğlu için bana gelen haberler 'sakın yanınıza yaklaştırmayın',' büyük sahtekardır' doğrultusunda. Köln'den gelmiştir Stutgardı dolandırmıştır. Bu işi fazla büyütmeden ortadan kaybolmasını kendisine tavsiye ediyorum.

ŞARTIM VAR
Başkan adayıyla birlikte bana yönelik ithamlar oluyor. Bu adayın kim olduğu yeterince araştırılmadan haberler yapılıyor. Bu ilin Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı var. Kulübün acil olarak 2 milyon YTL ödemesi gereken borç var. Sezonluk ise 12 milyon YTL gerekiyor. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde bunlar hep konuşuldu. Ben taahhüt ediyorum. Şehrin yöneticilerine bu paraların güvencesini verdiği takdirde alacaklarımı kulübe hibe ederek başkanlığı vereceğim."

Samsun'da spor kamuoyu mu var?

DESTEK OLMADILAR
Başkan Başoğlu, kendisine yöneltilen 'spor kamuoyu bunun size hesabını sorar' cümlesine karşılık, Samsun'da spor kamuoyu mu var? Güldürmeyin beni. Bu güne kadar kim Samsunspor'a sahip çıktı. Şu anda başkan benim ve burada benim borum öter. Ben kimseye hesap vermek zorunda değilim.

KÜMEDE KALMAK BAŞARIDIR
Samsunspor Başkanı Başoğlu, kümede kalmayı başarı olarak saydığını söyledi. 'Allah'a çok şükür küme düşmedik' şeklinde konuşmasına devam eden Başoğlu, "Zor şartlar altında mücadele ettik. Bulunduğumuz konum bence başarıdır. Daha kötüsü de olabilirdi" diye konuştu.

ozkan17

Buradaki mesaj forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir.

cenkturgut

ulan  bu borcları  yapan   ısmaıl uyanık   ve yonetımıne kımse neden  tepkı gostermıyorda  bunlara  bu kadar tepkı gosterıyorsunuz

timofte

Alıntı yapılan: "cenkturgut"Dostum  bu borcları  yapan   ısmaıl uyanık   ve yonetımıne kımse neden  tepkı gostermıyorda  bunlara  bu kadar tepkı gosterıyorsunuz

borç konusu forumda daha önce de tartışıldı. tekrar başa dönmeye gerek yok ama bir tek kişi ya da onun yönetimi için bu borçları yaptı deyip işin içinden çıkmak en basit tabirle insafsızlık. bu şehir, bu şehrin belediyesi ne kadar destek olmuş "borcu yaptı" dediğimiz insanlara..

ayrıca mevcut yönetime neden bu kadar tepki gösterildiğini anlamak için puan cetveline bakmayı tavsiye ederim. cetvele bakarken bu yıl  belediye imkanları zorlanarak kulübe yapılan yardımları ve o paralarla yapılan transferleri de akla getirmek yararlı olabilir..

ve bütün bunlardan sonra hala ligde kalmanın başarı olduğunu söyleyip, suçu kendisinden başka herkese yükleyen, önüne geleni sahtekar ilan eden bir Başoğlu var karşımızda.

kimse alkışlamamızı beklememeli..

cenkturgut

kufurde edılmemelı  bence  arkadasım .
Herkesın  bır karısı  ve cocugu  var  bu sekılde kufur edılmemelı  burası bır tartısma ortamı  dıye dusunuyorum.Ama  ınsanlara ınsafsızca kufur edılmemelı.
Syg

timofte

Alıntı yapılan: "cenkturgut"kufurde edılmemelı  bence  arkadasım .
Herkesın  bır karısı  ve cocugu  var  bu sekılde kufur edılmemelı  burası bır tartısma ortamı  dıye dusunuyorum.Ama  ınsanlara ınsafsızca kufur edılmemelı.

evet kesinlikle haklısın, yukarıdaki mesaja dikkat etmemiştim.

jean

adam hapis yattiysa dunyanin sonu anlamina gelmez koskoca ecevit bile hapis yatti ama sevilmicek adam degil zengin olupta isadami olupta dort 4  luk kim calismais illaki birseyler dondermistir o sroun teskil etmez bence parasi varsa olsun

King Of The North

Tayyip bile hapis yattı,şu an meclisteki 120 milletvekilinin ceza dosyaları bekliyor dokunulmazlıkları olduğu için şu an yargılanamıyorlar.
Bir insan ben Samsunspor aşığıyım diyorsa ve aday olmuşsa herkes ona destek olmalı,parası varsa yönetirim de diyorsa şans verilmeli.Üstelik lig tarihimizin en kötü sezonunu yaşıyoruz az daha bu ligden de küme düşecektik.Bundan daha kötü ne olabilir sorarım size.

King Of The North

Ben adamın suça iştirakle başkanlık yapamaz anlamını doğru bulmadığım için bu örneği verdim tabiki devletle klüp kıyaslanamaz ancak bir insan ben Samsunspor aşığıyım diyorsa ve kimsenin görev almak istemediği bir dönemde bu işe talibim diyorsa değerlendirmek lazım.Yoksa Galip Öztürk gelsin isteriz tabi ama tık yok gerçekci olmak lazım biraz zorla güzellik olmaz,kim Samsunspora hizmet için kendini nefer olarak görüyorsa her zaman arkasındayım,saygılarımla.

kayacan

böyle federasyon ve lig varken bize hapse girmiş başkan lazım buda yetmez adı hertürlü pisliğe karışmış olması lazım ancak o zaman ligde tutunuruz.

adige73

başkan adayını karalıyoruz temiz değil diye ama birinci ligdeki kaç takımın başkanı temiz

Tribün_ali

bizim için SAMSUNSPORA zarar getirmesinde geri yaptıgı iş bizi ilgilendirmez önemli olan SAMSUNSPORU kullamasın zarar getirmesinn