Gurbetçi Baskan adayı : Güner Çakıroğlu

Başlatan MeL_55, 28 April 2007, 21:07:48

« önceki - sonraki »

ozkan17

Bu saatden sonra en buyuk gorev Taraftar Gruplarında.
Ne yapıp edıp onları o koltukdan kaldırcaksınız arkadaslar samsundakı arkasdaslar kaldırın onları koltukdan.
Böylesıne paralı baskan gelmısken neler yapar bu takım baksanıza adam dıyo TÜRKIYENIN EN IYI IKI T.DIREKTORUYLE HER KONUDA ANLASTIM DEMEK ne demek ya ...
helal olsun bence adama
INSALLAH GELIR BASKAN OLARAK DA KURTULURUZ SU MEYMENETSIZLERDEN...

MeL_55

AlıntıÇAKIROĞLU PES ETMİYOR

Samsunspor'a başkan olabilmek için çalışmalarını hızlandıran Samsunlu işadamı Güner Çakıroğlu, kulübün borçlarını resmen istedi

FAKSLA İSTEDİ
Samsunspor'a başkan olmak için bir süredir Başkan Mazhar Başoğlu dahil çeşitli spor çevreleriyle görüşmeler içinde olan Almanya'da finans şirketi sahibi Samsunlu İşadamı Güner Çakıroğlu, çalışmalarını hızlandırdı. Çakıroğlu, Başkan Mazhar Başoğlu'na faks çekerek kulübün ne kadar borcunun olduğunun tarafına bildirilmesini istedi.

KARARIM KESİNDİR
Kırmızı-Beyazlı takıma hizmet vermek için her türlü fedakarlığı yapacağını belirten Güner Çakıroğlu, bu isteğinden kendisini kimsenin vazgeçiremeyeceğini belirterek," Sözüm senettir. Samsunspor'a hizmet etmek istiyorum. Ancak, önüm kesilmek isteniyor. Bu kez hesapları faksla istedim. Yine söylüyorum, verin hesapları alayım kulübü" dedi.

MeL_55

Alıntı"Kulübe yaklaştırılmaması gerekir"

Samsunspor Kulübü başkanı Mazhar Başoğlu, bir yerel basın organında kulüp başkanlığına aday olduğunu belirten işadamının açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Başoğlu, yaklaşan olağanüstü kongreyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bir yerel gazetede, Almanya'da yaşayan bir iş adamının olağanüstü kongrede başkanlığa aday olacağı yolunda haberler yer aldığını belirten Başoğlu, söz konusu kişiye atfen yer verilen beyanlardaki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını öne sürerek, şunları kaydetti: "Gazetelerde çıkan haberler tamamen asılsızdır. Başkanlığa aday olmak istediğini belirten işadamı adaylığı öncesinde benden hesapları istediğini ve benim vermediğimi söylemiş. Bunlar tamamen asılsız. Başkanlığa aday olmak isteyen bu kişiyle ilgili yaptığımız araştırmada kulübe yaklaştırılmaması gerektiğini öğrendim."

Hakkında bazı yerel gazetelerde çıkan haberler için de yargıya başvuracağını belirten Başoğlu'nun toplantıdaki sözleri nedeniyle bir basın mensubuyla aralarında kısa süreli gerginlik yaşandı.

bluegreen55

bunlar türkiyedeki bütün kurumları ele geçirmeye çalışanların uzantıları.

samsunsporu ele geçirdiler bırakmıyolar.

ama az kaldı bütün hesapları geri dönüyo

şapkalrı düşüp keller görünmeye başladı

yavaş yavaş erimeye başladılar

2 ay öncesine kadar saltannatlarını ilan edenler halkın tepkisiyle 3.5 atmaya başladılar.

bunlarda taraftarın tepkisiyle defolup gideceler

atakumlueray

bu kötü durumda böylesine yürekli bi adaylıgın sebebi samsunspor sevdası olsa gerek diye düşünüyorm.aklıma bazı soru işaretleri takılmıyor degil ama diger şahıslarda aday olup kaybetme korkusu varken böyle yürekli bir aday karşısında öküz altında buzagı aramak istemiyorum.hayırlısı olsun diyor ve kulübe kimin yaklaştırılıp yaklaştırılmayacagına başoglunun karar veremeyecegini söylemek istiyorum

supporter

sayın başoğlu bu adamı tanımıyoruz henüz ama senin kulübe yaklaştırılmaman lazımmış o belli oldu yani. hele de başkanlık sana hiç ama hiç yakışmadı.

Alıntı yapılan: "atakumlueray"kulübe kimin yaklaştırılıp yaklaştırılmayacagına başoglunun karar veremeyecegini söylemek istiyorum

ayrıca bir laf etmiş o kadar, hangi sebeplerle yaklaştırılmayacak biriymiş onu da bi söylese ya

kimse aday çıkmıyor deniyor çıkan adamlara da söylenmedik laf kalmıyor. ibrahim ersöz kötü, güner çakıroğlu kötü, bir tek bunların söyledikleri iyi

hasselbaink

Alıntı yapılan: "supporter"sayın başoğlu bu adamı tanımıyoruz henüz ama senin kulübe yaklaştırılmaman lazımmış o belli oldu yani. hele de başkanlık sana hiç ama hiç yakışmadı.

sevgili supporter lafı klavyemden aldın.

çakıroğlu kulübe yaklaşmalı mı bilinmez ama mazhar senin bir daha tesislerin önünden bile geçmemen lazım bu durumda.

jean

baskanadayi varmi yokmu belli degil bu tuhaf olaylar niye bizim basimiza geliyor hep anlamiyorum bir taraftarn zengin baskan cikti diye seviniyoruz oteki taraftarn kulubun resmi baskani bu adam kulube yaklastirrilmamasi lazim diyor sasilacak olay bakalim zamanne gosterecek

berusa55

lan basoğlu lan utanmaz adam sen nasil karar verirsin bizim yerımıze bu adamin yakisip yakismadığına.sen ne kadar yakistin allahım fıttıracam yaaaa.eğer bir bildiğin varsa cık söyle bu adam böyle böyle de.hala milletin kafasini bulandırmaya devam! ben bu kadar yuzsuz bir baskan görmedim bu basoğlu gibisi kulube gelmedi daha da gelmez ya.vallahi inanamiyorum.sinirlerim bozuldu vallahi bozuldu ya.adama bakar misiniz samsunspor bakskanlığı sanki onun tekelindeymis gibi davraniyor bir de.arkadaslar bir seyler yapalım vallahi bu basoğlu kulube kazık cakacakmis ve kulubu batırcakmis gibime geliyor...

cenkturgut

bence kulubu batırırsa   daha once  kulubu batıranlar gıbı taraftar alkıslar el ustunde tutar.Yenı gelecek baskan ıse  bence   kamuoyunu yanıltmaya calısıyor.Kım 20 trılyon  borcu sahıplenır  sızın mantıgınız buna erıyormu .Su devırde  kımse  kımsenın sevabını   almıyorken  bu adam kımkı  20 trılyon borcun altına gırerım soyle yaparım boyle ypaarım.Bunların hepsı fantazı  urunu bence.Kulubu yonetecek adam gıbı adam gelmelı baskan  dedıgın  kulbe ugramamalı ısı  genel menajere  devretmelı.Zaten  cok basarılı  bır genel menajerımız  var.Genc  futbolculara fırsat  veren futbolu  ve futbolcu psıkolojısını cok ıyı bılen  samsunlu  ve samsunspor ıcın her zaman  calısan  bırı .Yonetım ve  baskanın sadece bundan sonra  borcların gerı odenmesı  ve kulubun  gelecegı ıle ılgılı  vızyon sahıbı ve durust ınsanlar olmalı.
Syg

berusa55

kardes bu lafların biz SAMSUNSPOR TARAFTARLARI'na mi??bir kulubu batırani BUYUK SAMSUNSPOR TARAFTARI nasil alkislar?bu alkisi yapacak olan adam serefsizin en önde gidenidir.aday olan beyefendi hakkında tabiki kesin bilgimiz yok bizi enterese eden basoğlu yuzsuzunun koltuğa yapısmıs olmasi ve oralardan ahkam keserek su aday yakısır bu aday yakısmaz demesidir.milletin sabrını denemekten baska bir sey değildir bu!!!

berusa55

evet kardesim ben de bunu diyorum...bu aday da yaramaz olabilir ama bizim istediğimiz başoğlunun da bırakıp gitmesi!

bodensee55

turkiye ile almanaya  bir tutmayin o sirket saglam sirket ben baglanitiya gecdim en yakin zamanda ne oldunu size bildirecem ....ama kelek adam deel ...saglam ...mazhar gibi pisirik deel farkindamisiniz mazhar hep hakli aklinca hic hata yapmiyor alamanci yakismaz ibrahim ersöz olmaz senin ne yaptigin ortada ne biçim adamsin

cenkturgut

mazharda  gitmeli  bu yönetim toptan gitmeli engin uzunuyla mazharıyla  orada kusku yok.Ama  bana  gore takımda    ercument coskunderenın olması  buyuk avantaj.Yonetım  gerektıgı gıbı taKIMA VE TRANSFERLERE karısamıyor artık.samsun artık onun bunu paralarıyla  degıl kendı  yetıstırdıgı topcuların  basarılarıyla  ve samsuna  kazandıracagı paraları konusmalı.Altyapıya yonelınmelı   ve gercek bır futbolcu fabrıkası olmalı.Geen mehmet  akıf tatlıyı onermısler samsuna   bundan  3 sene ONCE  BU ADAM  CORUMSPORDA OYNARKEN  SIMDIKI GENEL MENEJAR  ERCUMENT COSKUNDERE  TARAFINDAN KESFEDILIP  SAMSUNSPORA ONERILDIGINI BILEN VARMI ACABA.SONRA  GAZIANTEPINDE  BU COCUGU GENEL MENAJERIMIZE  SORDUGUNU?

maço

arkadaslar bu adam kendıne guvenıyo adam ıkı hoca hazır dıyor.geldıgını dusunelım bu adam sahtekar olsun ne yapabılırkı baskan olduktan sonra yanı destek vermelıyız ıyı bı gelısme olarak goruyorum ınsallah devamı gelır