SS.biz Piknik

Başlatan Dartagnan, 09 June 2011, 11:09:02

« önceki - sonraki »

Serkan

Ramazan'da geleneksel iftar org oluyor onda tanışırız kaynaşırız( =

Eğer yemek varsa bizde bir org mutlaka vardır:d

cembaba

ramazan'da olsa olsa iftar organizasyonu olur. Pazar günü neredeyiz şimdi karar verin :D

Dartagnan

1-dartagnan
2-serkan
3-yaramaz çocuk
4-cany
5-seko
6-ahmetsefa55
7-Turuncu
8-Samsunlu5595
9-55jnr55
10-CemBaba
11-doctor_55

listeye gelmek isteyenler kendini eklesin bir zahmet.artık yerı ve zamanı kararlastıralım dıyorum.ayrıca kım ne getırecek ne sekıl bır seyler yapacagız kesınlestırelım

fındık

bence fazla bişey götürmeye gerek yok domates salatalık peynir vs belki kuru pasta vs gibi şeyler olabilir bide tavuk ızgara mı yapcaz ( kanat olursa herkez doyar ) :kanka: :evet:

##kdc##

seydo'yla konuştum iki kavanoz nutella getircekmiş abi :kanka:

Serkan

önce ismini yazsın o (=

##kdc##

abi dedim de "bizi eskiler bilir yeniler örnek alır, ismimi yazmama gerek var mı ki benim!" dedi;

Dartagnan

aramızda para toplayarak mı bır seyler yapalım yoksa herkes evınden kendı yıyebılecegını mı getırsın(tavuk vs )

Serkan

Alıntı yapılan: Cüneyt - 17 June 2011, 09:46:31
abi dedim de "bizi eskiler bilir yeniler örnek alır, ismimi yazmama gerek var mı ki benim!" dedi;

Senin yokluğunda kendini çok üzüyor gel artık bitsin bu hasret bende yaziyim her açılan listeye

1-Serkan
2-Seyit
3-CÜneyt die.D

Serkan

Kel'li felli abilerden hiç katılım göremedik :D

seydo55

@cüno gomez ver bir kulak  :kanka:  (=

CurvaSs

ben yine sınava kaçar. :D bence ızgara yapın, zaten yaparsınız da, yine de söyleyeyim dedim. :D

Dartagnan

beyler ismini yazmak isteyenler yazsın.Ona göre plan yapacagız

fındık

bence tavuk kanat alalım ızgara yapalım en güzeli olur yanınada içeçekleri alırız fazla bişe götürmeye gerek yok derim ;)

Dartagnan

1-dartagnan
2-serkan
3-yaramaz çocuk
4-cany
5-seko
6-ahmetsefa55
7-Turuncu
8-Samsunlu5595
9-55jnr55
10-CemBaba
11-doctor_55