SS.biz Piknik

Başlatan Dartagnan, 09 June 2011, 11:09:02

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Dartagnan

beyler nereye gıdecegımıze karar versek dıyorum.

nerede bulusacagımıza karar vermeye gerek yok herhalde kocyıgıt ıyıdır.Saat olarak da 10:00 dıye dusunuyoruz.

yarın kısı bası getırılecek ucretı belırleyıp yazarız ınsallah.

Turuncu

Kimseden ses çıkmıyo  :hnk:

Serkan

ses çıkmasına gerek yok koçyiğit'de 10'da herkes'de gelirken ne yicekse kanat vs vs getirir  (=

Turuncu

Alıntı yapılan: Serkan - 18 June 2011, 02:00:15
ses çıkmasına gerek yok koçyiğit'de 10'da herkes'de gelirken ne yicekse kanat vs vs getirir  (=
Yeri daha belirleyemedik. Nasıl yapılcaksa uyarız biz farketmez.

Dartagnan

hacı baba o şekil olmaz ya 17 kısı olsak ve kısı bası yarım kılo kanat dusse(az mı olur bılmıyorum) eder sana 9 kilo tavuk kanat.hadı 10 yapalım yerız bır sekılde.8.TL cıvarı herhalde kılosu 80 TL eder.4 araba gıdecegız.Sonucta bu da mazon veya benzın yakacak.her arabaya 20 TL yakıt atsak 80 lırada ordan 20 de 2.mangal olsa 180 TL.ıcecegı  salatası vs 50-60 TL ona ayırsak 240 TL.Kısı bası 15 TL duser.onu da 20 yapar olayı kapatırız ıste.Fazla para kaldıgı an aramızda paylasırız ;)

55JNR55

bi araç benden zaten büyük ihtimalle de transporter olucak ona doluşuruz 4 araba falan abartmanın alemi yok koçyiğitin orda durur 2'si 3'ü yer sorun nereye gidilcek edilcek ona karar verilmesi gerek sadece et met işini de buluşunca hallederiz gider bi yerden alırız herkes 5-10 ne varsa atar olmaz mı ?  :evet:

Sercan

tekkeköye giderken sağ tarafta bir tepe var yel değirmeni falan orası güzeldi hatırladığım kadarıyla,oraya gidebiliriz mesela..

fındık

Pazar sabahı  nöbetçi tavukçu bulabilirmiyiz  :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: seko - 18 June 2011, 09:39:30
Pazar sabahı  nöbetçi tavukçu bulabilirmiyiz  :D

saathane'de bulursunuz. orası dert değil, hem de taze satış yapıyorlar.

Tufan

liste kaçtan devam ediyor göremedim.
Samsun topraklarına yeni ayak bastım bende geliyorum bi sıkıntı olmazsa.

fındık

1-dartagnan
2-serkan
3-yaramaz çocuk
4-cany
5-seko
6-ahmetsefa55
7-Turuncu
8-Samsunlu5595
9-55jnr55
10-CemBaba
11-doctor_55
12-55sercan55
13-Serpico55
14-Tufan

Serkan

Sağlam makara dönücek :d

ahmetsefa55

kaçtan kaça kadar olur bu muhabbet ? aksam dugun mu ne varmıs da bızımkıler gıtcekler herhalde dukan bana kalcak mecbur erken doncem ya da gelemıcem  :(

Serkan

akşam 6 gibi dönmüş oluruz.