Kombine Fiyatları!!!

Başlatan Umut, 12 June 2011, 16:54:31

« önceki - sonraki »

fındık

Seyir zevkine göre fiyat belirleyeceğinize stadın sorunlarını giderin en başta. Yıllardır süperligde mücadele etmiş takımımızın sahası 5 yılda bu hale nasıl geldi önce bunu sorgulayın derim  :ok gazetelerde görüyoruz stadın hazır olmadığı ve başka yerde oynıcaz haberlerini hey yavrum heyyyyy

fat55

bence normalde maraton 350-400 ü geçmemeli.ama yönetim napar bilemeyiz.

ramcQ_55

kale arkası 150
maraton 250 olur tahminim

cany

geçen sene kombineyle girmek daha pahalıya geliyodu. böyle bi saçmalık yok yaa. bu sene onu düşünürler inşallah

Ayberk

Kredi kartıyla almayı düşünüyorum da, abartmasınlar fiyatları. Maratondan kombine alan vatandaşların fabrikatör olmadığını bilmeleri gerek. Ayrıca 500 lira fiyat çekip 1000 tane satacağına 300 lira de, 3000 tane sat ;)

kale5501

KOMBİNEMİ ALMAK Bİ DERT ALMAMAK BAŞKA Bİ DERT ALIRSIN KOMBİNEYİ YERİNE BİLET SATARLAR UGRAŞIRSIN MARATONU BÖLMESİNLER AMA KOMBİNE YERİNİ İYİ AYARLASINLAR

Serkan

Alıntı yapılan: kale5501 - 15 June 2011, 18:25:13
KOMBİNEMİ ALMAK Bİ DERT ALMAMAK BAŞKA Bİ DERT ALIRSIN KOMBİNEYİ YERİNE BİLET SATARLAR UGRAŞIRSIN MARATONU BÖLMESİNLER AMA KOMBİNE YERİNİ İYİ AYARLASINLAR

Kombine için ayrı yer yapmasınlar yoksa hep oturanlar bir yere kümeleniyor tribünün görselliğini bozuyor , yer beğenmeyip oturmaya çalışanlar gitsinler kapalıya aynı para.

Kaya

Kombine konusunda abartmıyorum en çok sıkıntı çeken isimlerin başındayımdır.Tam hatırlamıyorum ama bu sene de kombine alırsam Maraton alttaki 8.kombinem olacak.Ne fıkralık olaylar yaşadım bir bilseniz..Maratonun bölünmesi saçmalığına bende katılmıyorum yalnız şu koltuklarınızda başka biri oturduğu takdirde ile başlayan anonsun gereklerinin yerine getirilmesini istiyorum.Bekliyoruz....

Burak

maratonu 10 tl yapıp 300 Tl yapmasınlarda kombineyi ben ona razıyım. tamam kulübe destek olalım kombine alalım ama kombinenin de bir avantajı olması gerekiyor. Tek tek bilet almaktan daha ucuza gelmesi gerekiyor mantıken

samsunluhakan

KALE ARKASI 175 MARATON 350 OLUR BENCE

hakan55

Çok fazla dediğin fiyat.Kale arkası maximum 130-140 olması lazım.Daha fazla olursa ben ve benim gibi öğrenciler zorlanacaktır..

samsunluhakan

kale arkası 150 maraton 300 de olabiliren mantıklısı bu

ahmetsefa55

benım tahmınım kale arkası 10 maraton 20 olur sezon boyunca.buna baglı olarakta kombıneler kale arkası 150 maraton 350 olur.neden mı 350 sonucta ıstanbul takımları geldıgı zaman bılet fıyatları artacaktır. ;)

Akyol

350 Liradan maraton kombinesi bence de normal. Sonuçta 20 liradan hesaplarsak 340 ancak ist takımları yada diğer takım geldiğinde biletleri yukarıya çekeceklerdir. Kombine fiyatları 300-350 arası olursa oldukça talep görecektir kanaatindeyim inşallah önemli bir gelir sağlanır.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 16 June 2011, 13:19:51
350 Liradan maraton kombinesi bence de normal. Sonuçta 20 liradan hesaplarsak 340 ancak ist takımları yada diğer takım geldiğinde biletleri yukarıya çekeceklerdir. Kombine fiyatları 300-350 arası olursa oldukça talep görecektir kanaatindeyim inşallah önemli bir gelir sağlanır.

en mantıklısıda bu bence 300 veya 350 iyidir