Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

cgr

Arkadaslar, gecıkmeden dolayı ozur dılerım. Yarın sizlere şablon halinde teklifleri yazacagım. Hangisi sizlere uygunsa ona gore secim yapıp, listeye yazarız islmlerimizi.
Eger talebimiz yuksek olursa aktivasyonda indirim olacak veya ucret alinmayacak.
Bu gece butun sorularınızı toplayıp, yarın hepsını cevaplamaya calısacagım. Sabrınız icin tesekkur ederim.

Sercan

eğer sadece kartı verirlerse aylık 13 tl ye alırım,antepte cihaz var zaten digiturkun..

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: samuray - 09 June 2011, 20:42:18
hangi konuda ne öneriyorsunuz anlaþýlmadý helal sana silopili senin bu samsunspor sevdan nerden geliyor merak ettim
site haberlerini takip etsen ogrenirsin roportaj ve portreler bölümü. sağolsunlar samsunspor.biz ve mehmet Yilmaz hocamın sayesinde bu aşk Samsunda duyuldu

digi55

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 09 June 2011, 19:06:33
Samsunda yasamayanlar için ne öneriyorsunuz

Nerde yaşadığınız önemli deil kurulumu kendi ilinizde yaptırıyoruz arkadaşlar.Bize ulaşmanız yeterli.0362 333 333 2

digi55

Alıntı yapılan: samuray - 09 June 2011, 20:45:31
aman dikkat ben uydu kanalları konusunda bayağı bi mücadele ettim sadece dijitürk paketindeki etualsat yayınlarını izliyorsun sadece akstv kanal samsun izleyemiyorum kşimdi artık internetten izleyecem o kanallarıda

Arkadaşlar değişti artık türksat üzerinden de izleyebiliyorsunuz.uydu kanallarını izlersiniz samsunspor maçlarınıda ayda 12.90a izlersin.

digi55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 09 June 2011, 23:24:37
eğer sadece kartı verirlerse aylık 13 tl ye alırım,antepte cihaz var zaten digiturkun..

Kutunuzun modeli nedir.bize bilgi verirseniz yardımcı oluruz.

digi55

ARKADAŞLAR BAYİMİZE GELİP BİRE BİR BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.ÇİFTLİK YOLUNDAN MEYDANA İNERKEN SAĞDA TELEMARKET.AYRICA TELEFONDAN DA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.362 333 333 2

Sercan

Alıntı yapılan: digi55 - 10 June 2011, 10:50:18
Kutunuzun modeli nedir.bize bilgi verirseniz yardımcı oluruz.

DCR DT9001

fındık

benim cihazım botech d- smart kart almam yeterlimi. yani izleyebilirmiyim?

digi55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 10 June 2011, 11:24:27
Uydu alıcım yok, ekonomik paket alıp bir de samsunsporun maçlarını izlemek istiyorum. Aylık ne kadara ödemem gerekir?

uydu alıcısı kurulum ücretsiz ekonomik paket ve samsunsporun maçları aylık 19 tl irtibat tel 362 333 333 2

digi55

Alıntı yapılan: seko - 10 June 2011, 11:26:21
benim cihazım botech d- smart kart almam yeterlimi. yani izleyebilirmiyim?

Maalesefd ıgıturk cihazı almanız gerekiyor.Kaçak yayını önlemek için cihazla kart uyumlu olmalı

digi55

ARKADAŞLAR ANA SAYFADA KAMPANYA YAZAN YERE TIKLAYIN FORM AÇILIYOR.AD SOYAD TELEFON YAZIN BİZ SİZİ ARAYALIM.YADA 362 333 333 2 DEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

digi55

ARKADAŞLAR SIK GELEN SORULARDAN BİR TANESİDE LİG BAŞLAYINCA ALABİLİRMİYİZ.MALESEF LİG BAŞLAYINCA FİYATLARDA ARTIŞ OLACAK,ŞUANDA DİGİTURKTEN SAMSUNSPORLULARA ÖZEL LİGE ERKEN GEL KAMPANYASI VAR.

Serkan

şu 2 ay boşu boşuna 47 lira para veriyorum ya harbiden zoruma gidiyor.