Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

sadece55

Abi her zamanki gibi gerekli konulara değinerek son noktayı koymuşsun  >l< >l<

digi55

arkadaşlar bize irtibat telefonlarımızdan da ulaşabilirsiniz.dıgıturk bayimizde çalışıyorum direk bilgi alırsınız.(362) 333 333 2

digi55

Alıntı yapılan: Kodalak - 08 June 2011, 08:17:06
1-kuzey55
2-doctor_55
3-samsuni
4-seckin55
5- salihcakir
6- kodalak

bende digitürk kullanıyorum,hangi paket daha uygun.

Dıgıturk mevcut üyelere malesef biz kampanya yapamıyoruz.dıgıturk merkezden geliyor kampanyalar.Biz sadece Samsunspor taraftarlarına özel kampanya yaptık

digi55

Alıntı yapılan: samuray - 08 June 2011, 19:46:10
ben geçtiğimiz pazar günü dijitürk aldım şu an kampanya var cihaza para almıyorlar 3 aylık lig töv paketi dahil bitimindede 14 tl ödüyorsun aylık tek samsunspor maçlarını alırsam ne kadar ödeyeceğimide belirttiler 14.tl+14 tl= 28 tl oluyor  bide kurulum kücreti olarak 20 tl aldılar samsunspor taratarlarına uygulanacak olan kampanya daha düşük fitaa olursa bende üye olurum bilgilerinize

kurulum ücreti deil aktivasyon ücreti bayimizle alakası yok yani digiturkun aldığı para.Üye olmak isteyenler yada bilgi almak isteyenler 362 333 333 2 nolu telden bize ulaşabilirler

berkay55

bizde kablo tv var onu kapattırıp sıfırdan digitürk almak istiyoruz uydu kanallarıda dahil olsun ve anadolu takımları maçlarını izlemek istiyorz nekadar ödememiz gerekir şimdiden teşekkür ederim

digi55

hayır
Alıntı yapılan: curvasmurfs - 09 June 2011, 15:31:01
şimdi 3 eziklerin maçlarını ve samsunspor'umun maçlarını izlersem aylık 39 tl veriyorum, yanlış anlamadım değil mi? son olarak, kuruluma felan para vermiyorsunuz dediniz ama uydu olmayan evlerde de kurulum ücretsiz mi? yani çanağa ve reciver'a ücret ödüyor muyuz?
kurulum çanak hepsi ücretsiz.Sadece dıgıturkun talep ettiği en basta alınacak 20 tl aktivasyon ücreti var.

digi55

berkay bey 27 tl oluyor toplam.çanak kurulum ücretsiz.irtibat tel 362 333 333 2

digi55

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 09 June 2011, 15:31:27
digi55 
-ben turkiye ligindeki tum macları en uygun kac paraya izleyebilirim ??
-decoder + canak + kurulum   bana kaca patlar... ve bu paketin icinde hangi kanalları izleyebilirim ???
-yıllık pesin ucreti nedir, aylık taksit ucreti nedir ???

bunlara bir cevap verebilirsen sevinirim ...

Eutelsat olursa 58 tl tüm maçlar izleniyor.kurulum çanal ücretsiz.belgesel sporsever müzik eğlence ne secerseniz size 2 paket hediye.ayrıca 3 sinema kanalınız acık olucak.hdli yayınlar hediye.tüm ulusal kanallar natıonal geography fashıon tv ve birçok kanal ücretsiz.

digi55

ARKADAŞLAR SİTE ANASAYFADA ÜSTTE SAMSUNSPOR KAMPANYASI YAZIYOR.ORAYA TIKLADIĞINIZDA FORM AÇILIYOR.ADINIZI SOYADINIZI TELEFON NUMARANIZI YAZIN BİZ SİZİ ARAYIP BİLGİLENDİRELİM.

digi55

İRTİBAT TELEFONLARIMIZ 0362  333 333 2 ARKADAŞLAR

silopilimuhsin

Samsunda yasamayanlar için ne öneriyorsunuz

samuray

Alıntı yapılan: digi55 - 09 June 2011, 15:45:03
kurulum ücreti deil aktivasyon ücreti bayimizle alakası yok yani digiturkun aldığı para.Üye olmak isteyenler yada bilgi almak isteyenler 362 333 333 2 nolu telden bize ulaşabilirler
evet arkadaşım bende geçen hafta pazar günü kurulum yaptırdım benim evde uydu vardı aynı ş artlarda yalnız yirmi tl ücret ödedim 14.tl aylık eğer samsunsp0or tek mac alırsam artı 14 tl. ilave dendi üç ekime kadar bedava lig tv izleyebilecekmişim   

samuray

Alıntı yapılan: silopili55 - 09 June 2011, 19:06:33
Samsunda yasamayanlar için ne öneriyorsunuz
hangi konuda ne öneriyorsunuz anlaşılmadı helal sana silopili senin bu samsunspor sevdan nerden geliyor merak ettim

samuray

Alıntı yapılan: berkay55 - 09 June 2011, 15:48:22
bizde kablo tv var onu kapattırıp sıfırdan digitürk almak istiyoruz uydu kanallarıda dahil olsun ve anadolu takımları maçlarını izlemek istiyorz nekadar ödememiz gerekir şimdiden teşekkür ederim     
aman dikkat ben uydu kanalları konusunda bayağı bi mücadele ettim sadece dijitürk paketindeki etualsat yayınlarını izliyorsun sadece akstv kanal samsun izleyemiyorum kşimdi artık internetten izleyecem o kanallarıda

samsunmania

09 June 2011, 21:23:18 #74 Son düzenlenme: 09 June 2011, 21:27:43 samsunmania55
Alıntı yapılan: samuray - 09 June 2011, 20:42:18
hangi konuda ne öneriyorsunuz anlaşılmadı helal sana silopili senin bu samsunspor sevdan nerden geliyor merak ettim

Silopili gerçek bir Samsunsporlu Samuray. Biraz siteyi kurcalarsan gereken bilgileri alabilirsin.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6949.0

http://www.samsunspor.biz/haber-Sirnakli_Samsunsporlu_Muhsin_Bordogan_Samsunda_idi_-6266-