Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

davidsavage

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 05 June 2011, 10:35:39
http://www.360samsun.com/samsun-19-mayis-stadyumu/
sanal dan stadımız

Güzel olmuş,yapanın emeklerine sağlık. süperlige tezahüratı güzel düşünülmüş.  :--* >l<

Kadir ÇELEBİ

Serkan

Alıntı yapılan: Umut - 05 June 2011, 16:05:52

Yorumda da şöyle yazmış. İlkmaç TG SAMSUN-Şirinler :)

Doğru mu bu ? Ben Şirinlerin katılacağını sanmıyordum.

geçsinler bu işleri Şirinler böle bir olayın içinde olmaz... Şirinler üzerinden prim yapmasınlar...

Ajan

Grup içinde olan biri olarak turnuvaya hiçbir şekilde katılmayacağız.Dün zaten turnuvayı düzenleyen kişilere de bunu belirttik.Haylan bizle maç yapma yarışında iseler yapılacak maçın boyutu farklı olacaktır.

red_white

İnşallah bu sene taraftarımız tek yumruk olurda yalakalar grup kuramaz

King Of The North

Ya bu Şehzadeler denilen grup üyeleri elinde travzonspor çakmaklarıyla maçlara geliyorlar, bıraksınlar bu işleri, kim kimin ne olduğunu biliyor, yok yemek yok maç amaçları ne bunların?

Atakumlu

Alıntı yapılan: Serkan - 05 June 2011, 16:11:23
geçsinler bu işleri Şirinler böle bir olayın içinde olmaz...

Seko belki de mac yapabilirler  mesela şöyle  :kafa: mesela böyle  al_sana ..

kuzey55

05 June 2011, 19:21:59 #19147 Son düzenlenme: 05 June 2011, 19:29:20 kuzey55
şirinler ve sbç nasıl buna müsade ediyor anlamıyorum...Samsunsporun iki en büyük tribün grubu daha dün kurulmuş 3-5 çapulcuya nasıl izin veriyo?

eren55

Takımın otobüsünü yıllar önce Süper Lig'deyken görmüştüm Sinop'ta.Şimdi yine Süper Lig'deyken görmek nasip oldu.Her ne kadar yakın olursan ol gurbet gurbettir arkadaş!

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 June 2011, 19:21:59
şirinler ve sbç nasıl buna müsade ediyor anlamıyorum...Samsunsporun iki en büyük tribün grubu daha dün kurulmuş 3-5 çapulcuya nasıl izin veriyo?
çok bilmişlik yapmıyım.sadece dışardan gördüğüm kadarıyla tahmin yapayım ; sbç eski gücünü kaybettiğinden dolayı tepki koymuyo veya onlarla ilgilenecek zamanları yok, şirinlerde çiço nun liderliğiyle yeni bir havaya kavuştu ve eskisi gibi ne kavga ne küfür istemiyorlar.bu yüzden de tepki koymuyorlar diye düşünüyorum yanlış da olabilir tabi  ;)

Ertuğrul Sağlam

U19 milli takım Almanya karşısında 1-0 önde. Maç NTVSporda ikinci yarı başlıyor.

kamuri

şehzadelerin düzenlediği futbol turnuvasına trabzonlu gençler ultraslan felan katılıyo onlara böyle bi turnuva yakışır zaten >:(

AntZ

Alıntı yapılan: kamuri - 05 June 2011, 23:41:59
şehzadelerin düzenlediği futbol turnuvasına trabzonlu gençler ultraslan felan katılıyo onlara böyle bi turnuva yakışır zaten >:(

Rusya dan Gürcistan dan da takım çağırsalardıda uluslararası ****ler turnuvasına ev sahipliği yapsaydık

Shane_Falco

TFF Başkan adayı Mehmet Atalay Kanaltürk'e konuk olmuş konuşuyor.Yalnız neden bilmiyorum ama tipi hiç güven vermeyen bir adam kendileri...

Gökberk55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 06 June 2011, 01:07:44
TFF Başkan adayı Mehmet Atalay Kanaltürk'e konuk olmuş konuşuyor.Yalnız neden bilmiyorum ama tipi hiç güven vermeyen bir adam kendileri...

memleketten dolayı olmasın  :deli: