Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Özledikkk be sülüman abi :D :(

YaşarDoğu

Valla Mehmet Abinin kongre notlarını okurum dedim göremedim, TV den de seyremedim.Velhasıl Bizler için hayırlısı , yönetim Listesinde içime sinmeyen isim(ler) var.Özellikle de taraftar ile yönetim arası mekik dokuyacak olan zat-ı muhterem. :o

Apo Reis in yedek dahi olsa listede olması çok iyi.Ben Pirim ,Şah ım MAraton Başkan ın da ismini esame listesinde görmek isterdim. :-X 1dk!!!

Bende hepinizi özledim. :(

mehmet yılmaz

Kongre notlarım

Hayırlı olsun, iyi olur inşallah :)

YaşarDoğu

Çok açıklayıcı oldu.

Svglr, Tşşklr :)

mehmet yılmaz

sevgiler tşk.ler dedin de, Vatan55 bey de kongrede idi. O yazar birşeyler :)

Kazım Yılmaz, bana hem tip olarak hem de tarz olarak rahmetli Hasbi Ağa'yı hatırlatıyor biraz. İnşallah o, ondan da başarılı olur. Zaten Ağa gibi adam Yılmsaz da. Davulculara bahşişleri dağıttılar daha girişte :)

2006'dan beri Samsunspor'un hemen her kongresinde bulundum. Öyle utandığımız, biçare kaldığımız zamanlar oldu ki! Şimdi böyle bir tablo insana mutluluk veriyor. Benim gördüğüm Samsunspor'da artık pra sıkıntısı yok, inanılmaz ama yok işte! Önemli olan mevcut paranın nasıl kullanılacağı? Yine gördüğüm kadarıyla doğru adımlar atılıyor. İyi bir takım kurulacağını düşünüyorum. Bu sezon başaltı ekiplerden birisi oluruz.

Yıllarca "Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar oslun" dedik. Adamlar siyasetçi, senin, benim gibi yalın taraftar değiller. Bir yatırım yaparken, bir destek de bulunurken bunun gösterişini yaparlar, bu işler böyle. Önemli olan siyaseti Samsunspor'un hizmetine sokmaktır. İnşallah bu gerçekleştirilir. Stadyum konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum. Tribünü bilen insanların ortak kanaati 30.000 kapasitenin yeterli olacağı. Benim de takıldığım kısım isim; 19 Mayıs Arena olmalı bence. 19 Mayıs'tan vaz geçmek olmaz. Bununla ilgili ya bire bir görüşme ya da bir kamuoyu açıklaması yapılır sanırım. Ortak akılla çözülür bu iş de.

Galip Öztürk, açıkça siyasi tarafını belli etti. Sürpiz miydi? Belki.. Çünkü geçen yaz da yine açıkça referandum da kendi resimleriyle birlikte "evet" kampanyası yapmıştı zaten; yeni birşey değil. Doğru mudur, tartışılır ama onun tercihi bu yönde oldu. Ne kdar maddi imkanı oulrsa olsun, Türkiye'de iktidar partisine rağmen  ( hangi parti oulrsa oslun ) iş yapabilmek kolay değil. Rahmetli Menteşoğlu için herşey çok iyi gidiyordu ancak ne zaman ki o dönemin ANAP'ı ile arası açıldı, art arda soruşturmalar, mali sıkıştırmalar, vergi cezaları başlamıştı. Öztürk'ün düşüncesi tam olarak nedir bilemiyorum ama bir bildiği vardır diye düşünmek lazım.

O kadar büyük acılar çektik, öyle çok aldtıldıkki, insan bir türlü emin olamıyor. Bu gibi sözleri 2005'te Adnan Ölmez denilen ve bizi küme düşüren adamdan da duymuşruk. Ancak Galip Öztürk ile Adnan Ölmez asla aynı kefede olamazlar, Galip Öztürk gördüğüm kadarıyla kendisine çok güveniyor ve bu işe inanıyor; inşallah haklı çıkar. Biz de onun dediği gibi çocuklarımıza gururla anlatacağımız kupa hikayelerine sahip oluruz.

maviay55

Samsunsporumuz için yepyeni bir dönem başlıyor..

tüm samsunsporlulara ve camia ya hayırlı uğurlu olsun

AntZ

05 June 2011, 01:53:02 #186 Son düzenlenme: 05 June 2011, 11:25:43 AntZ
Galip Öztürk inanıyorsa bize de inanmak düşer, inanıyoruzda. Bugün aynı zamanda, aynı kaderi paylaştığımız Sakarya, Kocaeli, Malatya'dan farklı konumdaysak aradaki tek fark bizim bir Galip Öztürk'e sahip olmamızdır. Aksi halde şimdi belkide 2. ligde yeni bir takım çıkarıp isim değiştirme haberleri heyecanlandırıyor olacaktı bizi.

Düşünüyorum da, nasıl bir yönetim olsun isterdim???

- Paralı olsun
- Ticari zekası olsun
- Tuttuğunu koparsın
- Vizyon sahibi olsun
- İyi Samsunspor'lu olsun
- Daha ne olsun

Hepsi var işte, o halde hayırlı olsun  ;)

mehmet yılmaz

Galip Öztürk, Malatyaspor ve Sakaryaspor'dan da söz etti. Onlar da şirketleştiler ama olmadı. Her şirkete dönen başarılı olacak diye birşey yok ama Samsunspor farklı olacak dedi. Neden hisse senedi alayım ki sorusuna ise;
- Galip Öztürk'ün ticari zekasına güveniyorsan al! dedi.

Hedefler büyük gerçekten de, Allah utandırmasın.

Turuncu

İnşallah samsunspor'umuz için herşeyin hayırlı olur.

samsunmania

Her şey çok güzel olacak.

ali ihsan

Hayırlı olsun.Bu ligin tozunu atacağız herhalde... samsunspor_x

55(tuncay)55

herşey çok güzel olacak inş.

carsambaliridvan

artık olan oldu yapacak birşey yok artık bize taraftar olarak desteğin en güzelini vermek kaldı arkadaşlar tabiki abartmadan hedefimiz hemen şampiyonluk avrupa değil ama zamanla inşallah diyelim. samsunspor_x

Sioux

Bundan sonra kulübün etrafında menfaat peşinde koşan, düne kadar Samsunspor umrunda olmayan bir sürü çakal olacaktır. Mesela mı?
Sultan Seyhan denilen fanatik tsli.
Bu iki yüzlü sahtekar, hemen damlamış bile.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=31336

Alıntı yapılan: birolkys - 02 June 2011, 17:09:41

Ancak az ileride iki pankart var, birisi Sultan Seyhan'a ait diğeri Erkan Avcı'ya ait. Bu arkadaşlar da milletvekili aday adayı idiler ancak o günler geçeli aylar oldu. Şu anda hiç birisinin en ufak bir siyasi kimliği olmamasına rağmen sırf Samsunspor kulübünü kullanıp boy, boy resimlerini asmaları hiç de ahlaki değil. Erkan Avcı Samsunsporlu olabilir ama Sultan Seyhan'ın damarlarında akan kan Trabzonspor demesine rağmen elini cebine koyup Samsunspor'a birinci ligde başarılar dileyen poz vermesi muhataplarıyla dalga geçmek değil de nedir? Bu kadar abes bir durum olabilir mi?

gerkeen mesajı yazdım, dönüp okur tekrar, siz de yazarsanız haddini bilir.

samsunspor paraya kavuştu ya, sultan seyhan gibi çakma samsunlular türedi artık. nasıl bir katkı sağlamış samsunspor'a? çiftliğe fotoğrafının olduğu , yalan kokan bir pankart astırmak katkı sağlamak mı? trabzonlubürokratlar sitesinde trabzonsporluluk yaparak mı? bırakın bu işleri, uzak durun samsunsporumuzdan. iki yüzlülüğe gerek yok. seyhan'ın fanatik bir tsli olduğu açık

http://trabzonplatformu.org/index.php?option=com_contact&view=contact&id=7%3Asultan-seyhan&catid=12%3Ailetisim&Itemid=55

Bu arada yeni yönetimimize başarılar diliyorum.
Aralarında ist. yalakası birkaç kişi var ama önemsiz yerdeler.

King Of The North

Yeni başkan ve yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun, yeni yönetimde Aykut Çepni ismine çok sevindiğimi söyleyebilirim.