Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

minci

Alıntı yapılan: brigand55 - 04 June 2011, 19:45:53
inşallah hayırlısı olur hakkımızda ama şu siyaset olayından ve bu timsahlardan maalesef nefret ediyorum. Samsunspor' un menfaati olduğunda gözüm hiçbir şeyi görmez ama hep düşündüklerim oluyor. neyse artık transfer olayı hızlanmalı iyi adımlar atmamız lazım.
İşte bunun için Samsunspor bir kurum olup kendi ayakları üstünde durabilmeli. Artık Ali'ye ya da Veli'ye muhtaç olmamalı. Açıkçası bugünkü siyasilerin tavırları ve konuşmaları hoşuma gitmedi. Samsunsporumuz herkesin herkesimin bir değeri, ortak paydasıdır. Bir grubu bu değerden uzaklaştırmaya çalışmak hiç doğru değil. Buna da kimsenin hakkı yok.

hacettepeli

umut saçıyorlar taraftara. umutsuzluğun dibine vurmuştuk bir zamanlar. her gecenin bir sabahı varmış  8)

furkan5534

kazım yılmaz hem efendı hem cok seker bı adama benzıyor bu adama nedendır acaıp guvenıyorum tanımıyorum ama tıpıne bakınca baya sıcak kanlı bı adam.ınsallah basarılı olucaz

Sercan

Alıntı yapılan: furkan5534 - 04 June 2011, 22:35:02
kazım yılmaz hem efendı hem cok seker bı adama benzıyor bu adama nedendır acaıp guvenıyorum tanımıyorum ama tıpıne bakınca baya sıcak kanlı bı adam.ınsallah basarılı olucaz

gıdısı da  var,noluyo lan bize  :deli: :deli:

yilmazselcuk55

''Bu zamana kadar kazandığım paradan ama az ama çok yardım etmeye çalıştım. Bunu Samsunlu bir işadamı olarak görev saymadım, keyif saydım. Çünkü Samsunspor benim imkansızlıklar içinde göremediğim, anamdı, babamdı, kardeşimdi, aşkımdı, kara sevdamdı. Çünkü memleketimden uzaktaydım. Uzakta olsam da onunla ilgilenmemek kendimi inkar etmem demekti'' Galip öztürk helal beeee  >l< >l< >l< >l< >l<

Gorkem

Yeni yönetim hayırlı olur İnşallah takımımıza

KaBuS_55

İnşallahhh    :holey: :holey:

berusa55

Kazım Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimimizin ayağı uğurlu gelir ve Süper Lig'e bomba gibi gireriz inşallah.

Allah utandırmasın bu yeni ekibi...  >l<

europe_55

Takimimiz icin hayirli olsun.

alperen

Takımımıza hayırlı uğurlu olsun,inşallah herşey istediğimiz şekilde gider..Allah utandırmasın...

engin55

süleyman salurla hatipoğlu neden yok  yönetimde???

bengülü

Alıntı yapılan: engin55 - 04 June 2011, 23:43:34
süleyman salurla hatipoğlu neden yok  yönetimde???

süleyman saluru federasyona  gönderilecekmiş necmi hatipoğluda galip öztürk sen bana lazımsın diye yönetime sokmamışlar bilginiz olsun

silopilimuhsin

Hayırlı olsun simdi sıra transferlerde bakalım ne olacak

YaşarDoğu

Samsunsporumuz ve biz Samsunsporlular için hayırlı olsun.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 June 2011, 00:51:33
Samsunsporumuz ve biz Samsunsporlular için hayırlı olsun.
abi yorumlarından mahrum bırakma bizi.az yazıyosun bak gözümden kaçmıyo  .:.:.