Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

04 June 2011, 21:14:39 #150 Son düzenlenme: 06 June 2011, 09:11:07 DESPOTE55
güzel ve eğlenceli bir kongre oldu. Tutu nun yüzü hep gülüyordu şaşırmadım değil açıkcası.İnşallah Samsunspor umuz için en hayırlısı olur.  :ok

King1965

04 June 2011, 21:21:13 #151 Son düzenlenme: 04 June 2011, 21:25:24 King1965
Suat Kılıç : Süperlig'de 3. Sezonumuza girerken Stadımız hazır olacak dedi.

Alıntıhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.227509213941312.77704.186384324720468
KONGREDEN RESİMLER

berusa55

Olağanüstü Genel Kurul sona erdi

Samsunspor'da Olağanüstü Genel Kurulu sona erdi. Kazım Yılmaz Oybirliği ile başkan seçildi.

Süper lig'e yükselmesinin ardından şirketleşmenin önünü açabilmek için yönetim değişikliğine gidilen Samsunspor'da Olağanüstü Genel Kurul başladı.
AK Parti Gurup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Eski başkanlar Fuat Köktaş, Hakkı Tomaç ve Adnan Ölmez'in de hazır bulunduğu kongreye iş dünyasından da katılım oldukça yoğun.

Samsunspor'un faaliyet raporunun okunması ile başlayan genel kurulda şu sıralarda denetleme raporu okunuyor. Külübün gelecek sezon tahmini geliri 33 milyon TL olarak açıklandı. Transfer giderleri ise tahmini olarak 28 milyon TL olarak okundu.

Katılımın yüksek olduğu bir genel kurul yaptıklarına dikkat çeken Samsunspor eski Başkanı Hakı Tomaç, "Bu sık sık yaptığımız genel kurulların sonuncusu olur diyorum. Yönetici bulamadığımız için listede yer verdiğimiz arkadaşlarımız bize teessüf etmişlerdi. Şimdi o isimlerin görev almak için memnuniyetle yarıştıklarını görüyoruz. Elde edilen başarı büyük başarıdır. Geçmişte emeği geçenleri kutluyorum. Yeni görev alacaklara başarılar diliyorum." dedi.

Erkut Tutu'nun başkanlığındaki yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu, tahmini bütçe raporu oybirliği ile kabul edildi.

Samsunspor'u 5 yıl aradan sonra Süperlig'e çıkaran başkan Erkut Tutu konuşmasına destek veren herkese teşekkür ederek başladı. Tutu, "Sorunları uzlaşma yolu ile çözme taraftarı olduk. 2009'dan bu güne Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yeni borç yansıtılmamıştır. Galip Öztürk'ün şirketleşmeyi tamamlayarak kulübü 5 büyük arasına taşıma isteği ile bu olağanüstü genel kurul kararına aldık. Bu bir Başkan seçimi için yapılmış genel kurul değildir. Arkadaşlarımız görev almak istemediler. benimde kararım bu yönde oldu. Bu genel kurul şirketleşmeyi sağlamak içindi." diye konuştu.

ŞİRKETLEŞME OYLAMAYA SUNULUYOR

Şirketleşme kararı Samsunspor genel kurulunda oylamaya sunulacak. Ancak Öncesinde Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, bilgilendirme konuşması yaptı.

Samsunspor'un Süperlig'e çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Galip Öztürk, "Samsunspor'a 1994'ten bu yana destek sağlıyorum. Bunu bir görev olarak yapıyorum. Samsunspor benim anamdı, babamdı, kara sevdamdı. İşlerimdeki başarı birilerine hayaldi başardım. Şimdi Samsunspor için hayal ediyorum. Para kazanan her yıl bir iki kupayı alan bir kulüpten sözediyorum. Bu hayal mi? Benim için de hayal ama başaracağız. İnanırsak başarırız. Bizi Siyaset ilgilendirmiyor. Samsun'a ne kattığına bakıyoruz. Samsun'a Başbakan yeni stad sözü verdi. Ben Başbakan'ın veripte tutmadığı bir söz hatırlamıyorum." dedi.

Şirketin adı Samsunspor Futbol Yatırımları A.Ş

Demokratik Sol Parti (DSP) eski Samsun Milletvekili ve Şirketleşmeden sorumlu Yönetim Kurulu yeni dönem Üyesi Tarık Cengiz, Şirketleşmeyle ilgili bilgiler verdi. Cegiz, "Şirketin adı Samsunspor Futbol Yatırımları A.Ş olacak. Şirketleşmeyle Samsunspor markasının korunması ve taraftara daha iyi hizmet verilmesi sağlanacak. Hedef Samsunspor'u borsada işlem gören bir şirket haline getirmek. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki yeni kurulacak şirketin sahibi Samsunspor Kulübü olacaktır." diye konuştu.

Kimse bu kulübü satamaz

Samsunspor Mevcut Yönetim Kurulu üyesi Rüştü Arapğoğlu tarafından sorulan "Neden Samsunspor hisesi almalıyım. Bu kulübün hiçbir mülkü yok" sorusuna İşadamı Galip Öztürk, Bu kulübü borsaya açıp satacağız algısı oluşmasın. Kimse bu kulübü satamaz. İlk ben karşı çıkarım. Evrensel ilkelerle hareket etmek istiyoruz.Neden hisse alacaksınız? İnanaırsan! Her şirket kuran başarılı olmuyor. Ama dik duran bir yapı oluşturmak istiyoruz. Futbol şirketinden bir ticari şirket kuralım istiyoruz. Şehrin Ortak değeri başkasına muhtaç olur mu? İyi yönetilemesiğinde olur. Samsunspor malı mülkü ile değer değil. Samsunspor'dan alınacak bir lot hisse çocuklarınıza miras kalacak. Galip Öztürk şirketi ele geçirecek diyorlar ben bir lot alacağım." diyerek cevap verdi.

Şirketleşme için yeni yönetime oy birliği ile yetki verildi.

Konu Samsunspor olunca tam göbeğindeyiz

AK PArti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor'un herkesin desteği ile bu noktaya geldiğini vurgulayarak, "Bana neredesin diyorlar konu Samsunspor olunca tam göbeğindeyiz. Samsunspor'un en büyük destekçisi Samsunslular'dır." dedi.

Kılıç: Samsun'u spor şehri yapmak istiyoruz

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, 4 ay önceki kongreye atıfta bulunarak, "4 ay önce 100 kişiyle şampiyonluğa bgiden takıma yakışmayan bir kongre yapılmıştı. Bu günkü katılım heyecan veriyor. Yeni dönemde Samsun'u spor şehri yapmak istiyoruz. Başbakanımız dün Cumhuriyet Meydanı'nda adını da koyarak Stadyum Samsun'u açıkladı. Ortalama 9 bin seyirciyle oynayan Samsunspor'a 30 bin kişilik stad yapılacak. Önemli olan sayı değil, otoriteler oturur tartışır, şehrin perspektifine uygun bir stad yapılır. Önemli olan kararın çıkmış olması. Samsun'da Milli Takım'ın oynayacağı alt yapıyı oluşturmak istiyoruz. 3. sezonda Samsusnpor Stadyum Samsun'da oynayacak. Mevcut Yönetimin ciddi emekleri vardı. Emeğe vefa göstermeyenler vefa bulamazlar. erkut Tutu ve yönetimine teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir yaptığı konuşmada, "Bir dönemin kapandığı yeni bir dönemin başladığı ana tanık oluyoruz. Bu konuda üzerimeze düşeni yapmaya hazırız. Yeni bir okyanusa açılıyoruz. Güzel gelişmeler olacağı görülüyor." ifadelerini kullandı.

Devraldığımız başarıyı daa yukarıya taşıyacağız

Başkan Adayı Kazım Yılmaz, "Devraldığımız başarıyı daha yukarıya taşımayı hedefliyoruz.Genel Kurulun Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Samsunspor'un yeni başkanını seçmek için oylamaya geçildi.

Samsunspor Genel Kuruluna günler kala Başkan adaylığını açıklayan İşadamı Fazlı Aptik hem genel kurula katılmadı, hemde Yönetim kurulu listesini sunmadı.

Genel Kurulda Başkan Adayı Kazım Yılmaz Tek Liste ile seçime gidiyor
Samsunspor Olağanüstü Genel Kuruluna Tek Listeyle giden işadamı Kazım Yılmaz oy birliği ile Samsunspor'un 22. başkanı oldu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=31336

poo_55

hayırlara vesile olur inşallah.allah utandırmasın samsunumuzu

ErdemDenizci

samsunspor_x Samsunspor'umuz için hayırlı ugurlu olsun.  >l<

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 June 2011, 20:26:03
Arkadaşlar yapmayın ya şimdi futbola siyaset karıştığından bahsediyorsunuz. Bunun dışında yorum yapabilirsiniz eminim. Daha düne kadar "Belediye yardım etsin" diyen sizler değil miydiniz? Bir yerden sağlanacak projelerle kulübümüz kalkınsın diyen de bizlerdik.

kesinlikle katılıyorum. Sadece Samsunsporumuz'a siyaset karıştı diyenlere saygı duyuyorum Samsunsporumuz'a siyaset karıştı diyip arkasında siyaset güdenlere kızıyorum. Bugün iki örnek verirsek gelir tablosunda açıklandı 80 bin tl üzerinde otopark geliri olduğu yanılmıyorsam mart ayı sonrasından bu güne bu rakam küçümsenebilir aynı zamanda unutmayalım ki personel maaşlarını ödeyemeyip mahkemelik oldu bu kulup canik kültür merkezi canik belediyesine ait Samsunspor kongresi için tahsis edildi 10 bin lira para verilip siyasetten uzak olsunmu demeliydi bence öyle birşey yokk bu şehrin siyasetcileri bu şehrin değerlerine sahip çıkacak bu akp chp mhp dp vs. hangi parti hangi ihtidar olursa olsun değişmez bir kural

mehmet yılmaz

AlıntıÖztürk: Samsunspor İçin de İstikrar Sürmeli

Yeni yönetime tam desteğini açıklayan Samsunlu işadamı Galip Öztürk, "siyasi konuşmak istemem ama Samsunspor'la ilgili hedeflerimiz için de Türkiye'de istikrarın sürmesi lazım. Başbakanımızdan Allah razı olsun" dedi.

Samsunspor kongresine katılan Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk kongredeki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Çocuk yaşta ayrıldığı Samsun'la birlikte Samsuspor'un da hasretini hep hissettiğini belirten Öztürk şunları söyledi; "Samsunspor'la ben aynı yıl doğmuşuz. Çocukken radyodan maçlarını dinleyerek sevdasına tutulduğum Samsunspor'a 1994'ten bu yana az ya da çok hep bir şeyler vermeye çalıştım. Bunu bir görev olarak değil bir keyif olarak hissettim. Çünkü ben Samsunsporluyum. Ancak artık Samsunspor'un ayakları üstünde durabilmesi lazım. Güçlü bir Samsunspor için, Süper Ligde şampiyonluklar yaşayacak olan bir Samsunspor için varım. Bunlar hayal değil, bunlar gerçekleşebilecek, bu şehre, bu takıma yakışacak şeyler. Diyorlar ki, şirketleşerek Samsunspor'u satacaklar. Samsunspor'u satmak kimsenin harcı değil, böyle bir şeye ilk biz karşı çıkarız. Samsunspor, Samsun'undur. Bizim hedefimiz onu Türkiye'nin en başarılı kulübü yapmaktır. Sayın Başbakanımız dün yeni bir stat sözü verdi. Ben ticaret yapıyorum, siyasi konuşmak istemem ama Samsunspor'la ilgili hedeflerimiz için de Türkiye'de istikrarın sürmesi lazım. Başbakanımızdan Allah razı olsun. Ben bugüne kadar başbakanımızın verip de tutmadığı bir söze şahit olmadım. Eğer Galip Öztürk'ün ticari zekasına güveniyorsanız, borsa konusunda da rahat olun. Azım Yılmaz kardeşim, babadan gelme bir ticaret adamıdır. Ona güvenimiz sonsuzdur. En büyük Samsunspor."

AlıntıMustafa Demir: 50. yılımızda şampiyon olmalıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanı, Samsun milletvekili Mustafa Demir, Samsunspor'un kuruluşunun 50. yılı olan 2015'te Süper Lig şampiyonu olacağına inandığını belirtti.

Samsunspor Kongresine katılan Bakan Mustafa Demir, şu anki birlik havasının devam edeceğine inandığını belirttikten sonra şunları söyledi; yeni bir stat yapılacak ve ben inanıyorum ki Samsunspor, 50. yılında yeni stadında Süper Lig şampiyonluğu kupasını kaldıracak. Görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Konumum ne olursa olsun üzerine düşen ne varsa her zaman yapmaya hazır olduğumun bilinmesini isterim."

Kongrede konuşan milletvekillerinden Suat Kılıç ise, "Samsun bir spor şehri olacaktır. Yeni stadyumumuz için 6 ay içinde ön çalışmalar yapılacak ve temelin atılması gerçekleşecektir. En geç 3. yılın sonunda Samsunspor'umuz yeni yuvasında maçlarını oynayacak. Dışarıda kar yağarken cefakar Samsunspor taraftarı içeride ceketle maç izleyebilecek. 30.000 kişilik bir stadın Samsun için en uygun sayı olduğu kanısındayız ama sayıya takılmamak lazım. Genel bir değerlendirme yapılır, eğer Samsun için 35.000-40.000 lazımsa o şekilde yaparız." Derken Fatih Öztürk ise "Samsunspor'a yakışan bir kongre oluyor. Coşku ve katılım çok iyi. Ben bir hafta sonra vekilliğimi bitiriyorum ama Samsunsporluluğum baki kalıyor. Bu noktaya gelişte emeği olan herkese teşekkür etmek isterim." Dedi.

hacettepeli

o değilde dışarıda kar yağarken ceketle oturmak çok iyimiş  :--*

supernatural_55

Hayırlısı olur inşallah takımımız için.Artık ülkemizde siyasetten bağımsız bir futbol izlemek pek mümkün değil.Siyasetten bağımsız olunca neler olduğunu hepimiz gördük ve Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun diye çok kez bağırdık..Kongrede de siyasetten bahsedilmesi beni şaşırtmadı,açıkçası rahatsız da etmedi bunu zaten biz istemiştik...Umarım söylenenler gerçek olur tekrar hayırlısı olsun

King1965

''HER YIL TARAFTARINA 2 KUPA GETİREN SAMSUNSPOR YARATACAĞIZ '' Galip öztürk

Alıntıhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=203666116343507

**KaR6**

ben kendime yeni bir yol çizeyim bari, daha bana gerek kalmadı  :--*

silopilimuhsin

Şafak gedikoglu ve helim kurt girmemiş

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 June 2011, 22:23:11
ben kendime yeni bir yol çizeyim bari, daha bana gerek kalmadı  :--*

M6 başkan Samsunspor Şampiyon.. :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 June 2011, 22:26:08
M6 başkan Samsunspor Şampiyon.. :)

adam yılda 2 kupa diyo hacı, ben işime gücüme bakayım :)

bengülü

düne kadar transfer çalışmalarını yapan yönetime giren sayın süleyman salur'a ne oldu neden yönetime giremedi yönetimde adını duymayınca şaşırdım