Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

kuzey55

siyasetçinin olduğu yerde siyasitin olması kaçınılmaz.ya hiç gelmesinler dyeceğiz ya da bazı şeylere göz yummak zorunda kalacağız.

Gökberk55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 June 2011, 20:20:01
siyasetçinin olduğu yerde siyasitin olması kaçınılmaz.ya hiç gelmesinler dyeceğiz ya da bazı şeylere göz yummak zorunda kalacağız.

tamam onada eyvallah,galip öztürkten bahsediyorum ben özellikle,ayrıca şunuda gördüm ki milletvekilleri bile Galip Öztürk kadar reklam yapmadı,kraldan çok kralcı kesildi ağamız,keşke yapmasaydı ama yinede seviyorum kendisini

cembaba

Arkadaşlar yapmayın ya şimdi futbola siyaset karıştığından bahsediyorsunuz. Bunun dışında yorum yapabilirsiniz eminim. Daha düne kadar "Belediye yardım etsin" diyen sizler değil miydiniz? Bir yerden sağlanacak projelerle kulübümüz kalkınsın diyen de bizlerdik. Siyasetin olmadığı bir yer kalmamıştır. Mustafa'nın da dediği gibi ya çağırmayacaksın adamları, ya da konuşmasını dinleyeceksin. Başka bir çareniz yok. Bence bu başlığa adam gibi bir yazı yazalım kongre gerçekleşti. Kazım Yılmaz başkan oldu diye. Kilidi vuralım. Sabahlara kadar tartışmaya devam ederiz. Sıradaki konumuz önümüzdeki sezon değerlendirmesi. Transferler... bla bla...

King1965

Kongreden resimler birazdan sayfada olacak

Ertuğrul Sağlam

04 June 2011, 20:40:19 #139 Son düzenlenme: 04 June 2011, 20:45:10 6 Ertuðrul Saðlam
Facebook'ta böyle bir liste var...
Kazım Yılmaz, Suat Çakır, Cevat Öncü, Tarık Cengiz, Fethi Eldemir, Haluk Tan, Cahit Kaya, Selçuk Kemeröz, Bilal Seyhan, Tahsin Kosif, Adem Çakır, Murat Temiz, Aykut Çepni, Abdi Azgar, Hasan Koç, İsmail Hut, Hasan Akkuş, Mustafa Savaş Bayar, Veysel Tokatlıoğlu, Can Aydın

Serkan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 June 2011, 20:40:19
Kazım Yılmaz, Suat Çakır, Cevat Öncü, Tarık Cengiz, Fethi Eldemir, Haluk Tan, Cahit Kaya, Selçuk Kemeröz, Bilal Seyhan, Tahsin Kosif, Adem Çakır, Murat Temiz, Aykut Çepni, Abdi Azgar, Hasan Koç, İsmail Hut, Hasan Akkuş, Mustafa Savaş Bayar, Veysel Tokatlıoğlu, Can Aydın

bu liste doğru olmaması gereken bir kaç isim vardı ama yapıcak birşey yok :S

King1965

Bu listeye aynen katılıyorum ben lısteyı okudum  gordum ancak ısımlerı hatırlamıordum bu asil üye listesi.. sanırsam

davidsavage

Umarım bu listede malum takıma karşı iyi duygular besleyen kişiler yoktur.

holigan5565

malum takıma iyi duygular besleyen galip öztürk var

KotuCocuk55

Sitedeki yazilarini ilgiyle takip ettigim bazi abilerimizin  uzun kongre izlenimlerini okumayi sabirsizlikla bekliyorum...

MeL_55

Asil Liste

Kazım Gürol Yılmaz
Suat Çakır
Cevat Öncü
Tarık Cengiz
Fethi Eldemir
Haluk Tan
Mehmet Cahit Kaya
Selçuk Kemeröz
Bilal Seyhan
Tahsin Raci Kosif
Adem Çakır
Murat Temiz
Aykut Çepni
Abdi Azgar
Hasan Koç
İsmail Hut
Hasan Akkuş
Mustafa Savaş Bayar
Veysel Tokatlıoğlu
Can Aydın

Yedek Liste

Hakan Özcan
Hakan Öziç
Murat Yıldız
Aydın Özvatan
Kadir Gürkan
Murat Nilşah Alptekin
Basri Kul
Adem Ceylandağ
Hasbi Sevindik
Yücel Beker
Ayhan Özköroğlu
Ruşen Okul
Erol Özen
Aycan Türkel
Murat Kumaşoğlu
Cemil Tüysüz
Yusuf Çakıroğlu
Abdullah Koçyiğit
Muhammet Soylu
Hüseyin Karataş

jean

hayirli olsun baskanim ins dediginiz projeleri gerceklestirirsiniz takim carsambalilarin eline gecti sonunda yolumuz acik olsun

ahmetsefa55

taraftar gruplarının temsılcısı kım oldu ?

King1965

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 June 2011, 21:08:59

o belli olmadı

Serkan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 June 2011, 21:08:59

Öle bir seçim yapılmadı;