Samsunspor Kongresi

Başlatan Ahmeti, 03 June 2011, 11:18:32

« önceki - sonraki »

RT55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 04 June 2011, 18:30:21
19 mayıs ismini korumalıyız .

kesinlikle aynı fikirdeyim..samsun un başka neyi var..

Ollivanders

Bu ulkede 19 mayıs denilince akla gelmesi gereken tek şehir Samsun olmalı. Kutlamalarda bile Samsun'u zar zor gosteriyorlar.Mevcut stadyum ismimizi muhafaza etmeliyiz. Oyle olmalı. Yakışanı da budur.

vanlioglu

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 04 June 2011, 18:28:40
ben mi çok muhalifim, önyargıyla bakıyorum koskoca 19 Mayıs Stadyumu'nun ismini yiyorlar farkında mısınız?
kapasitenin felan hiç bir önemi yok tek önemli nokta 19 Mayıs isminin yok edilmesi. yakında arma da revize olursa şaşırmamak lazım.

Ahmeti

Suat Kılıç çoştu

Üstten ısıtmalı konforlu bir stad,şampiyonluklar kupalar,Uyandırın bu rüyadan beni.

Sercan

Bence Ankara ve Manisa da bulunan stadların isimlerini değiştirsinler.Samsun 19 Mayıs Arena en güzeli olur bizim için...

Tufan

Alıntı yapılan: vanlioglu - 04 June 2011, 18:33:25
kapasitenin felan hiç bir önemi yok tek önemli nokta 19 Mayıs isminin yok edilmesi. yakında arma da revize olursa şaşırmamak lazım.

şuan arka fonda Atamızın heykeli olan armamız olmasa seçim çalışması programı izliyor sanıcam. vallahi üzüldüm hani Samsunspor'umuz siyaset üstüydü? hani Samsunspor'umuz şehrin değeriydi?
şimdi yarın bir gün siz iktidara sırtınızı yasladınız dediklerinde cevap verebilecek miyiz?
şirketleşiriz, başarı gelir belki kafaya oynarız ama değerlerimizi yitirdikten sonra ne faydası var bunun.

furkan5534

mustafa demır ne sacmalıyor ya.50 sene ıcınde sampıyonluklar diyo.ohoo ölme esegım ölme ben 70-80 yasıma kadar beklıyemem kardesım  :)

kabacevizli55

karma55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 04 June 2011, 18:41:48
mustafa demır ne sacmalıyor ya.50 sene ıcınde sampıyonluklar diyo.ohoo ölme esegım ölme ben 70-80 yasıma kadar beklıyemem kardesım  :)

50. yılında demek istedi sen yanlış anladın

vanlioglu

sevgili bakanımız çok gecikmeden düşüncelerimi iletti zaten 50. sene, şampiyonluk ve armaya ay-yıldızın takılması.

34 SS 1965

ne oldu ya kongre bıttı sımdı bu akstv de maallah ulusal medyadan daha cok reklam verıyor yahu

Stoper

Çarşambalı başkanımız Kazım Yılmaz hayırlı uğurlu olsun.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Stoper55 - 04 June 2011, 18:57:55
Çarşambalı başkanımız Kazım Yılmaz hayırlı uğurlu olsun.
olası olan buda biz reklama takılınca kesin olanı merak edip hayırlı olsun demek istiyoruz içerden bir bilgimidir ?

Ollivanders

Samsunspor'umuza hayırlı ugurlu olsun  >l<

55__Gurbet__55

hadi hayirli ugurulu olsun Insallah güzel günler bekliyordur bizi.