Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına Aday

Başlatan alperen_55, 30 May 2011, 23:09:27

« önceki - sonraki »

YILDIRIM

Arkadaşla akşam atakum'dayız. Bir büyük içeriz galiba yaklaşık 8 8buçuk gibi başlasak içmeye geceye yakın saatlerde  basın açıklamasında bulunurum. Bende Adayım... diye rakının gözünü sevim herkes adayım dedirtiyor yarın gazetelerde okuyun beni bir adayda Taraftarlardan diye ;)

GökhanÇağlar

Olağanüstü genel kurulda karşınıza rakip çıkmasını bekliyor musunuz?

Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Bu bir seçimdir ve isteyen, planları ile Samsunspor'a katkı sağlayacağına inanan herkes, olağanüstü kongrede aday olabilir. Biz kimseye karşımıza rakip olarak çıkmayın diyemeyiz. Burası bir hukuk devleti. İsteyen kongreye aday olarak girer. Sonuçta önemli olan Samsunspor'un menfaatleridir.

bu açıklamadan sonra Kazım Yılmaz'dan böyle birşey beklemiyorum..adaylıktan çekilmez..

YaSeF55

Fazlı Abdik Samsunspor başkanlığına aday oldu
01 Haziran 2011 / 16:09
Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Samsunspor'da bir dönem yönetim kurulu üyeliği yapan işadamı Fazlı Abdik, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Samsunspor'da bir dönem yönetim kurulu üyeliği yapan işadamı Fazlı Abdik, çoğunluk sağlanamadığından dolayı 4 Haziran'a ertelenen Samsunspor kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Spor Toto Süper Lig'de başarılı ve kalıcı bir Samsunspor için iddialı bir yönetim listesi adına kolları sıvadıklarını dile getiren Fazlı Abdik, "4 büyüklerin yeniden korkulu rüyası olacak bir Samsunspor için başkanlığa talibim. Daha önce yönetim kurulu üyeliğinde bulundum. Samsunspor'un uzağında duran biri değilim. 4 Haziran'da yapılacak kongremiz Samsunspor'a ve hepimize hayırlı olsun." dedi.
Bu arada Bank Asya 1. Lig'de 2010 - 2011 sezonunun bitimiyle birlikte görevden ayrılan teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın yerine teknik adam arayışlarının sürdüğü belirtildi.
Hüseyin Kalpar'ın Çaykur Rizespor ile anlaşmasının ardından önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarına giren kırmızı - beyazlıların, bir dönem yine Samsunspor'da görev yapan ve İran Milli Takımı ile İran Premier Ligi takımlarının başında, Asya Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarılar ile dikkat çeken Engin Fırat ile önümüzdeki sezon için bir ön görüşme yaparak, fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

kaynak:haberexen

babasamsunlu

@AntZ  sende kimsin.. Çıkaramadım... Yok Adnan ölmeZ MİSİN  ??? ???

1927

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 June 2011, 16:57:25
@AntZ  sende kimsin.. Çıkaramadım... Yok Adnan ölmeZ MİSİN  ??? ???

forumda küfür ve hakaret yasak diye biliyorum ama  :o

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 June 2011, 16:57:25
@AntZ  sende kimsin.. Çıkaramadım... Yok Adnan ölmeZ MİSİN  ??? ???

Ben sana küfür ediyor muyum?  >:(

Sitede ArtiZ yok dediler geldik  :)

Alıntı yapılan: 1927 - 01 June 2011, 16:58:25
forumda küfür ve hakaret yasak diye biliyorum ama  :o

Mesajı sonradan gördüm, gereken yapılsın lütfen  >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: AntZ - 01 June 2011, 16:58:57
Ben sana küfür ediyor muyum?  >:(

Sitede ArtiZ yok dediler geldik  :)

Mesajı sonradan gördüm, gereken yapılsın lütfen  >:(

NE KIZIYORSUN BİLADER..ADNAN ÖLMEZ SAMSUSNPOR İÇİN ÇOK BÜYÜK İŞLER  YAPMIŞ BİR GÜZEL ADAMDIR..
HEP SALLIYORSUNUZ SONRDA KZIIYORSUNUZ...
ANTİ DEMOKRATİK SAMSUNİNİN SİTESİ NE OLACAK  :-* :-* :-* :-*

jean

kavak_55

aday kim olursa olsun sonuç değişmez ve başkan Kazım YILMAZ seçilir inşallah diyorum.biz öz samsunlu istiyoruz sonradan samsunlu yada travzon kökenli istemiyoruz inşallah oy verecek delegeler bunu dikkate alırlar.Galip ÖZTÜRK ün emeklerini inkar edenlerin yedikleri lokmalar haramdır.birileri tutunun gitmesini sindiremedi herhalde ekmek elden su gölden geçinip gidiyordu tutu efendi Kazım YILMAZ Seçilmez ise takımın sonu çok kötü olur bence bırakın bankayayı 3 ligde soluğu alırız.
herşeyin hayırlısı olsun inşallah samsunspor için selamlar.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kavak_55 - 01 June 2011, 19:49:42
aday kim olursa olsun sonuç değişmez ve başkan Kazım YILMAZ seçilir inşallah diyorum.biz öz samsunlu istiyoruz sonradan samsunlu yada travzon kökenli istemiyoruz inşallah oy verecek delegeler bunu dikkate alırlar.Galip ÖZTÜRK ün emeklerini inkar edenlerin yedikleri lokmalar haramdır.birileri tutunun gitmesini sindiremedi herhalde ekmek elden su gölden geçinip gidiyordu tutu efendi Kazım YILMAZ Seçilmez ise takımın sonu çok kötü olur bence bırakın bankayayı 3 ligde soluğu alırız.
herşeyin hayırlısı olsun inşallah samsunspor için selamlar.

Sözüm sana değil ama yeri gelmişken bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Benim dedem 1950'de Gümüşhane'den gelmiş, sitemiz köşe yazarlarından Hakkı Yeşilyurt Rize; Engin Sever, Ali İhsan Hasanpaşoğlu, Mustafa Kar Trabzon kökenliler. Senin tabirinle "özsamsunlu" değiliz ama bizler sonuna kadar Samsunlu ve Samsunsporluyuz! İnsan dedesinin memleketini seçemez ama kendi memleketini seçebilir. O yüzden bize özsamsunlu değil gerçek Samsunlu ve sadece Samsunsporlu insanlar lazım.

YaşarDoğu

Hemşerimi maruz görün Samsuni Bey , akli fikirlerini dile getirken kalemine yanlış kelamlar hasıl oluyor. :)

Gökberk55

kafatasçılık değil zihniyet milliyetçiliği yapalım ne mutlu Samsunluyum diyene...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 01 June 2011, 23:15:08
Hemşerimi maruz görün Samsuni Bey , akli fikirlerini dile getirken kalemine yanlış kelamlar hasıl oluyor. :)

maratontonun tabiriyle üstün ırk Kavaktan değilsek de :) Samsunluyuz biz, gidecek bir yerimiz, tutacak başka bir takımımız yok daaa!

Tribün_ali

öz samsunlu benim o zaman :) dedemin dedesinin babası bile salıpazarında doğup büyümüş yani hakiki samsunluyum samsunsporluyum

samuray

Alıntı yapılan: Gökberk55 - 30 May 2011, 23:14:07
bunlar trabzonlu mu ne ya
evet ya nerden çiktı bu abdik efendi atı alan üsküdarı geçiyor sen nerelerdeydin abdi bey adamlar seçilmiş gibi çalışıyor lar şimdiden transferler bi taraftan bırakın gölge etmeyin taş koymayın tekere