Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

AlıntıKocaeli'de çirkin görüntüler
Trabzonspor ve Kocaelispor forması giyen bir grup sokak ortasında Fenerbahçeliler'i soydu

FENERBAHÇE'nin şampiyonluğu, İzmit'te de sarı-lacivertli taraftarlar tarafından çoşkuyla kutlandı. Bir grup Trabzonsporlu ve Kocaelisporlu taraftarlar, ise üzerilerinde Fenerbahçe forması bulunanlara tepki gösterip formalarını çıkarttırmaya çalıştı. Polis taraftar guruplarının üzerine biber gazı sıkarak dağıttı.
Hürriyet Caddesi ile Cumhuriyet Parkı çevresinde toplanan Fenerbahçe taraftarları yürüyüş yolu boyunca takımlarına tezahüratta bulundu. Fener bahçe bayraklarıyla süsledikleri araçlarıyla şehir turu atan sarı lacivertliler karna çalarak şampiyonluğu kutladı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kent merkezinde taraftar gurupları kısa süre içersinde dağıtıldı.
Bir süre sonra üzerlerinde Fenerbahçe formasıyla dolaşan bazı taraftarlara, Kocaelispor  ve bazı Trabzonsporlu taraftar gurupları tepki gösterdi, üzerlerindeki formaları çıkartmaya zorladılar. Polis, bu taraftar guruplarını, biber gazı sıkarak dağıttı.

Kaynak:Milliyet

SametYılmaz55

tslilerle bir olup gebzesporlularla da kavga edersiniz siz yakında :D :D kuş beyinliler sizi.beter olun inşallah iki yakanız bir araya gelmez sürünürsünüz daha fazla...

birolkys

Dün gece 6 pas proramında serdar pali :P ya dedi bir ağbi kardeş dedik gelmeyen mail kalmadı dedi.Kötü bir şey söylemedim dedi. ;D

ChucKeR

200000. iletiyi bu başlığa yazıyorum şu an hayırlısı olsun :D

ben görene kadar 200011. iletiye gelmişiz o hayırlı olsun bari :D

twitter

Ollivanders

Gazi caddesine sarı lacivert bir paçavra asılmıs. !!!

Dartagnan

hemde baya büyük bir paçavra !!!!

birolkys

JULİO CESAR HAREKATI
23 Mayıs 2011 / 14:25
Haziran'da yapılacak kongrede göreve seçilmesine kesin gözüyle bakılan Kazım Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu, ilk bombayı Gaziantepsporlu başarılı savunma oyuncusu Julio Cesar ile patlamak üzere. İkinci isim ise İstanbul Büyükşehir'den Herve Tum
CESAR'A YAKIN MARKAJ
4 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede yönetime talip olan Kazım Yılmaz ve kurmayları hazırlıklarını yoğun olarak sürdürürken bir yandan da transfer konusunda bazı isimlerle görüşmelere başladı. Haziran'da göreve gelmesine kesin gözüyle bakılan Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu, Gaziantepspor'la yolları ayrılan 32 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Julio Cesar ile ilgilenmeye başladı.

TUM'DA GÜNDEMDE
Bu oyuncunun menajeriyle yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alınırken Samsunspor'un yine İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Herve Tum'u da büyüteç altına aldı. Samsunspor Başkan Adayı Kazım Yılmaz, "Transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacağız. Samsunspor'a faydalı olabilecek oyuncuları kadromuza katarak, Süper Lig'de iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Özgür KALANBAK  denge gazetesi

zenke

bu sene antepten ayrılan Julio Cesar forvet olanı. defans olan 2010 yılında ayrıldı. forvet olanını kastediyorlar galiba. gelirse adı geçen diğer forvet olyuncularından daha iyi bir transfer olur.

cembaba

Alıntı yapılan: Serpico55 - 23 May 2011, 14:11:25
Gazi caddesine sarı lacivert bir paçavra asılmıs. !!!

Kesin Ufuk Kırtasiye'nin oraya asmışlardır. Ne yazık ki bizim evin yanı... :(

GurbetciFanatik

g.antep bld atmis 0- 1
belliydi zaten onlarin finale kalacagi

samet_55

salihcakir

antep'ten şu ramazanı alsak yauvv. çok canavar topçu

Dartagnan

cembaba

Alıntı yapılan: salihcakir - 23 May 2011, 16:33:34
antep'ten şu ramazanı alsak yauvv. çok canavar topçu

bende tam onu diyecektim salih abi. Bayağı iyi bir şut çekti demin.