Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

çok fark var aramızda çook

furkan5534

Bizim gibi taraftar YOK YOK YOK YOK!!
Arkadaşın biri var hataylı.Yolda yürüyoruz,vatandaşın biri (Rizeli tam Laz,eşi benzeri yok  :D)  soruyor nerelısınız ??
Arkadaş cevap veriyor Biz SAMSUN'luyuz.Tipimizden belli olmuyor mu.Ölümüne SAMSUN  :)  yamuk burunlu rizelinın tabi suratı düştü  ;D ;D bunun gıbı bır kac olay oldu.herseferınde samsunluyum dedi.hıc hataylıyım dedıgını gormedım  :) bu arkadası manısaya akhısarada deplasmana getırmıstım  ;)

isyan

Ankaragüclü Gabric trafik kazasi gecirmis, durumu agirmis  :-X

berusa55

Haydaaa  :(

Allah acil şifalar versin inşallah...

davidsavage

A.azizide a2 milli takımına  çağırmışlar galiba  :o

maviay55

Alıntı yapılan: davidsavage - 23 May 2011, 23:53:32
A.azizide a2 milli takımına  çağırmışlar galiba  :o
ee adam ödül aldı daa tabi çağırcaklar neymiş neyin fesiymiş öğrenirler ilk maçta  ;D

davidsavage

D.Gabric ülkesinde kaza geçirmiş kafasından yaralanan futbolcu yoğun bakımdaymış,ALLAH acil şifalar versin.

FaTiH_HaN

3-4 maç oynadı yılın futbolcusu seçtiler zenke, ahmet şahin, kemal, hakan varken abdülazizin yılın futbolcusu seçilmesi nasıl bir mantıktır ya  :) bu işte ömer üründülün parmağı vardır banko  :D

Ahmeti

24 May 2011, 10:38:28 #18743 Son düzenlenme: 24 May 2011, 17:33:43 AHMETÝ*55*
Sezonu Ankaragücü'nde kiralık olarak geçiren Drago Gabric''in Hırvatistan'da tafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Gabric'in durumunun ciddi olduğu belirtildi

cembaba

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 May 2011, 11:59:39
Bizde böyle yapacaktık =)

Gece olsa günüz olsa
bursa olsa izmir olsa
trabzonda istanbulda
bu taraftar hep yanında
Karakartal cimbom fener alayıda hep ibneler
bu alemde kral varsa oda samsunlu X'ler

Tarzı :D

King Of The North

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 24 May 2011, 00:20:33
3-4 maç oynadı yılın futbolcusu seçtiler zenke, ahmet şahin, kemal, hakan varken abdülazizin yılın futbolcusu seçilmesi nasıl bir mantıktır ya  :) bu işte ömer üründülün parmağı vardır banko  :D

en azından takımımızdan birinin seçilmesi sevindirici, yoksa koca sezonda 2 maç iyi oynamış Aziz değil Ahmet Şahin veya Kemal seçilmeliydi...

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 May 2011, 11:59:39
Bizde böyle yapacaktık =)

valla Güngören'e giderken uçakta  Serkan Reyiz Sacide Sacide birşeyler mırıldanıyordu  :P :P

Serkan

biz bunu güngören'e giderken yapmıştık çalmışlar (=

cembaba

Zenke'ye twitter'dan mesaj yazdım. Dedim bizimle misin Süper Lig Şampiyonluğuna oynarken.. Belki veya olmaz. Tartışacağız yazmış