22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "battal55"İnşallah tek temennimiz bu.Zaten bu ülkeyi yönetmek için dini Samsun'da da malı götürmek için Samsunsporu kullanacaksın kural bu olmuş.

İmza imza imza

100 bin kere imzamı atarım

Bu ülkeyi kullananlara bakın çok iyi 3 şeyi sömürürler,Malesef...

Mustafa Kemal Atatürk'ü,Milliyetçiliği,Dini.

Samsundada Samsunsporu

King Of The North

Alıntı yapılan: "piyanist"İmza imza imza

100 bin kere imzamı atarım

Bu ülkeyi kullananlara bakın çok iyi 3 şeyi sömürürler,Malesef...

Mustafa Kemal Atatürk'ü,Milliyetçiliği,Dini.

Samsundada Samsunsporu

Eyvallah kardeşim hepimiz Samsunluyuz ama Samsunsporluyuz sapına kadar.Samsunsporun adını kullanarak iş yapanlara da sorulacak hesaplar var.

hasselbaink

çarşamba günü ak parti il başkanları toplantısı vardı ankara'da. bir arkadaşım orada y.ziya yılmaz ile konuşma fırsatı bulmuş. konu samsunspor'a gelip dayanmış. y.ziya yılmaz, yönetimin kendi içinde bile kavgalı olduğunu; bu sezon epey bir para aktarımı yaptıklarını ancak önümüzdeki sezon kesinlikle yardım yapamayacaklarını söylemiş.

şimdi bana "keşke o arkadaşın yılmaz'a yanlış kişilere oynadığını, niçin uyanık döneminde yardım edilmediğini vs. vs. " sorsaydı demeyin. çünkü ben de aynı şeyleri söyledim kendisine ama ortam çok da soru sormaya uygun değildi dedi.

burada önemli olan cümle seneye bş. bld. yardımı yok kısmı. bu durumda;
1- demek ki şimdiki sırtını belediyeye dayayanlar tayfasının musluğu kesilmiş oluyor ve bu durumda da büyük bir ihtimalle bu adamlar tekrar aday falan olmaz.
2- kim aday olursa olsun, işimiz zor demektir. finansman bakımından kendi kaynaklarına kalacak demektir.

inşallah kişisel kaprisler bir kenara bırakılır ve bş. bld.si gelen kişilerin dirayetlerine inanarak onlara da maddi anlamda, karşılık beklemeksizin yardımcı olur.

olan Samsunspor'a oluyor, anlıyor musunuz Samsunspor'a...

sezgin

bu gün ayın 16 sı hala bir başkan adayı yok diğer kuluplerde 2 3 kişi başkanlık için yarışır bizde ise aday bile ne acı bir olay

south_london

eğer destek çıkmayacaklarsa samsunspor göztepe gibi olur.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "canikli"y.ziya yılmaz, bu sezon epey bir para aktarımı yaptıklarını ancak önümüzdeki sezon kesinlikle yardım yapamayacaklarını söylemiş.

Bu durumda demek oluyorki artık Y.Ziya Yılmaz'ın destekçileri aday olmayacak ya da sırf onlar aday olmuyor diye belediye desteğini çekiyor.Yanlız bir durum daha varki Samsunsporumuz gibi şehir takımlarında belediye organizasyonu olmadan kimse kolay kolay yönetime talip olmaz.Kimse yanlış anlamasın ama bu konuda Kayseri'ye gıptayla bakıyorum.Müthiş bir belediye başkanı koordinatörlüğünde kulüp yönetimi aldığı kararlarda bağımsız ama finansman olarak her zaman belediye desteğini bilerek görevini yapıyor.Ya bizde durum nasıl?Eğer belediyenin desteklediği adaylar çıkmazsa belediye finansör desteğini çeker ama istedikleri aday olursa bunu devam ettirir.Yani bağımsız gibi görünen aslında oldukça bağımlı olan bir yönetim kurulu ne kadar başarılı olabilirki?İstersen bağımsız olmaya karar ver.Bak o zaman destek nasıl geri çekiliyor.Y.Ziya Yılmaz'ın son sözlerine bakarak bence Galip Öztürk de aday olmaz.Çünkü Adnan Ölmez yönetiminden öncede sırf destek görmediği için başkan adaylığından vazgeçmişti.Zaten bizdeki gibi her yönden belediye boyunduruğu altında bir başkanlık görevine kim gelirse gelsin başarılı olamaz.Finansman desteğini sağlarsın yönetimin kararlarını kendine bırakırsın.Ya da belediyeden yine para çıkarmadan bunuda şehirde iyi bir organizasyonla sağlar gerekli parayıda bulursun.Ama bu şekilde yapıldığı sürece sadece SAMSUNSPOR zarar görür.

veis

yaklaşan seçimlerde başkan adayı konusunda somut adımlar yok.zaten ismail uyanık ve öztürklerden herhangibir yeşil ışıkda görülmedi.bu iki isimi unutalım zorlada samsuna başkan yapamayız birazda istek olmalı.işin dogrusu samsuna CESUR YÜREKlazım.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "veis"yaklaşan seçimlerde başkan adayı konusunda somut adımlar yok.zaten ismail uyanık ve öztürklerden herhangibir yeşil ışıkda görülmedi.bu iki isimi unutalım zorlada samsuna başkan yapamayız birazda istek olmalı.işin dogrusu samsuna CESUR YÜREKlazım.

İstek olmalı doğru ama istek olması için de insanı şevke getirecek şeylerin olması gerekiyor.Her şeyden önce teknik direktörsüz ve üstelik ruhunu bir yerlerde bırakmış onu bulabilmek için hiçbir gayret göstermeyen bir takımın başına başkan olmak için insanda nasıl bir şevk uyanırki?Kaldıki bu cesareti gösterecek kişilerede sağolsun belediye başkanı bağıra bağıra "artık biz destek vermeyeceğiz" diye açıklama yaparsa daha kim nasıl aday olsun?Üzülüyorum üzülüyorum üzülüyorum.Çünkü Samsunspor'a sahip çıkmak isteyen kişilerin bile cesareti kırılmaya çalışılıyor.Acaba bunları yapanlar gerçekten Samsunlu mu diye merak ediyorum.Destek falan vermeyeceksenizde susun hiç değilse artık bunlar takımla ilgilenmiyorlar diyebilelim.Gerçi sizin ilginiz zaten formalite gereği yapılmış bir destek girişiminden başka bir şey değil.Sizlerin yoğun ilgisiyle (:D)  yönetilen takımda ancak böyle her geçen gün kötüye gider.Bu nasıl bir ilgi ve alakaysa herşey tersine gidiyor.Demek ki öyle bir ilgi ve destek yok.Olsaydı bugün çok farklı olurdu...

SAMSUNSPOR KİMSENİN REKLAM PANOSU DEĞİLDİR, OLMAYACAKTIR!..

yönetici

Yönetim kongreyi erteledi, başlık değiştirildi..

KaleArkası

Alıntı yapılan: "admin_"Yönetim kongreyi erteledi, başlık değiştirildi..

Bu nasıl iş yani aklı mantığı alan varsa bana anlatabilirmi

piyanist

15 Mayıs 2007 tarihine ertelenmiş.Dayanamadım klübe tel açtım siz dedim ne ayaksınız gibisinden.Beyfendi bende bilmiyom basın sözcümüz yarın açıklayacak dedi.dedim ki Ersöz'ün adaylığından korktunuzmu dedim.beyfendi biz kimseden korkmayız dedi.ne ayaksınız nie verdiğiniz sözde bu işler olmuyo dedikçe benimde bilgim yok diyo hala.kaçamak cevaplar.Son olarakta dedim ama Kurul haftaya olsaydı Ersöz Başkan olacaktı sizin elinizden klüp gidecekti kesin dedim birilerin parmağı var ama ismini telafüz etmiçem dedim.bu işin suyu çıktı ertlenmesindeki tek sebep koltuklarından olacaklarının anlaşılması

Tamer55

yapıştı kaldılar adamlar yahu şunları kazıyacak bir babayiğit yokmu şu koskoca samsunda

tunç güvenoðlu

garip ve ilginç yönetim kurulu erteleme kararı alıyor ve saatlerdir burda en ufak bir yorum ve tepki yok.gerçekten ilginç...
piyanist hariç tabii

beşnumara

Alıntı yapılan: "piyanist"15 Mayıs 2007 tarihine ertelenmiş.Dayanamadım klübe tel açtım siz dedim ne ayaksınız gibisinden.Beyfendi bende bilmiyom basın sözcümüz yarın açıklayacak dedi.dedim ki Ersöz'ün adaylığından korktunuzmu dedim.beyfendi biz kimseden korkmayız dedi.ne ayaksınız nie verdiğiniz sözde bu işler olmuyo dedikçe benimde bilgim yok diyo hala.kaçamak cevaplar.Son olarakta dedim ama Kurul haftaya olsaydı Ersöz Başkan olacaktı sizin elinizden klüp gidecekti kesin dedim birilerin parmağı var ama ismini telafüz etmiçem dedim.bu işin suyu çıktı ertlenmesindeki tek sebep koltuklarından olacaklarının anlaşılması
bu işte yusuf ziyadan başkasının parmağı olmaz baktı ki birileri aday olacak bu da onun işine gelmedi allah hepimize sabır versin allah yusuf ziyadan kurtasın ne diyelim

Turkoman

yaw su yusuf da cok olmaya basladi. ulan takimi istemiyosan birakta baskalari yapsin isi da.