Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

lucarelli

Tolunay'ın ilk yılı olduğu için gelmesi çok zor ama Abdullah Avcı'nın İBB ile misyonu bitti ve bence ikna edilebilir. Tugay boşta, Mehmet Özdilek ikna edilebilir. Yanlış bilmiyorsam Mehmet Samsunludur.

usare

Alıntı yapılan: lucarelli - 22 May 2011, 22:29:22
Tolunay'ın ilk yılı olduğu için gelmesi çok zor ama Abdullah Avcı'nın İBB ile misyonu bitti ve bence ikna edilebilir. Tugay boşta, Mehmet Özdilek ikna edilebilir. Yanlış bilmiyorsam Mehmet Samsunludur.

Ladik'li.

Burak

Evet Samsunludur ama nedendir bilinmez bir kere ağzından duymadık . Bence hoca tercihi iyi hem acemiliğini Antep'te atmış oldu. Porto'da az da olsa çalışmış Sporting Lizbon'da görev yapan birisi. Bu seviyeyi yakalayacak boşta yerli hoca yok maalesef olanlar takımlarının başında maceraya girmezler beni heyecanlandırdı vallahi hoca seçimi hayırlısı olur inşallah

maviay55

aynen beni de heyecanlandıran bi seçim..hayırlısı olsun hala isim tartışmanın anlamı yok gibi  ::)

King Of The North

Fenerbahçe Aykut Kocamana yol verecekmiş, Aykut Kocamanı alabilsek keşke, bu adam beni de çok heyecanlandırmadı ama hayırlısı artık.

maviay55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 22 May 2011, 22:39:16
Fenerbahçe Aykut Kocamana yol verecekmiş, Aykut Kocamanı alabilsek keşke, bu adam beni de çok heyecanlandırmadı ama hayırlısı artık.
adam şampiyon yaptı niye yol versinler baş tacı ederler  ;D

lucarelli

Fenerin iç işleri hiç umrumda değil de bu herif geçen sefer Fenerden kovulduğunda da Trabzona gol atıp, şampiyonluğu Trabzondan almıştı. Aykut alışıktır bu duruma

King Of The North

Valla ben de yerli hoca isterim aslında, en azından duygularımızı bilir, yabancı hoca da işini yapar, profosyoneldir ama ne bilim hayırlısı, şu yeni yönetim gelsin de bi hayırlısıyla.

minci

Hoca ile anlaşılmış. Artık farklı isimlerin konuşulması takıma zarar verebilir. Bize düşen bundan sonra destek vermek.

eren55

Alıntı yapılan: minci - 22 May 2011, 22:58:22
Hoca ile anlaşılmış. Artık farklı isimlerin konuşulması takıma zarar verebilir. Bize düşen bundan sonra destek vermek.

Kesin mi?

Kaya

minci

Alıntı yapılan: eren55 - 23 May 2011, 01:24:19

Kesin mi?
İmza atılmamış ama salı günü tekrar geleceğine ve süleymen salurunda hoca için biçilmiş kaftan dediğine göre herhalde olay tamam.

eren55

Bir sürpriz yapsalar da Abdullah Avcı deseler ya.Ne kan yapardı vallaha!

Ahmeti

DİLAVER'İ BEĞENDİ

Takım içinde öne çıkan isimlerin kendisine sorulduğunda Dilaver Güçlü'yü işaret eden Portekizli teknik adam çok yetenekli bir oyuncu.teknik kapasitesi yüksek ve topa çok hakim ancak üzerine biraz daha katması gerekiyor diye konuştu.kırmızı beyaz ekibin maç kasetlerini izledikden sonra dün akşam uçağıyla portekize dönen jose couciore kendi kulübü sportif lizbon ile görüştükten sonra yeniden samsunsporun yeni yönetim kurulu ile bir araya gelecek.