Murat Yıldırım, Samsunspor'da Devam Edecek

Başlatan ugrass, 20 May 2011, 23:00:19

« önceki - sonraki »

##kdc##

yazan55

21 May 2011, 12:54:22 #31 Son düzenlenme: 21 May 2011, 13:39:49 samsuni
bu adamı samsunsa  getiren ümit gürsoy değilmidir bu adam zamanında samsunsporda oynamış biri olarak böyle kötülük yaparmı bence yapar

55.hakan

Para sorun değil diyen yönetimin de önemli oyuncuları 100.000-200.000 için kaçırmaması lazım.

samsunmania

Vallaha bence çok büyük bir kayıp değil. Bu seneki performansı bir kaç hafta haricinde iyi değildi. Biz her topçunun 170 bin lirasını 900 bin liraya çıkartacaksak işimiz var demektir. Bence Murat gitmek istediği için bu kadar fiyat çekti. Kendisi bilir. Hizmetleri için teşekkür ederiz. Yolu açık olsun. İyi olmasını isterim.

Ayberk

Sadece takımın iskeletinden bir oyuncu eksildiği için üzülürüm takımım adına. Sonuçta Murat'ın bu seneki performansına başka takım taraftarı epey homurdanabilirdi bile. Ama biz her zaman içimizden biri olan, bu takımı da hala ne kadar sevdiğinden şüphe duymayacağım Murat Yıldırım adına üzülürüm daha çok. Kendi bilir. Açıkçası takım için çok çok büyük bir kayıp değil. Olsa iyi olurdu yeni sezonda, olmazsa da ölecek halim yok. Bir de para kazandırmış kazandırmamış ben bunlara bakmıyorum artık. Adamın sözleşmesi bitmiş, yasal olarak elinde gitme hakkı var. E o zaman gider bize de laf düşmez. Söz konusu adam bir Celil Sağır, bir Serkan Aykut olsa, bu kulübün kendi yetiştirdiği değerleri olsa o zaman belki "sen de mi be?" derdim ama Murat Yıldırım veya atıyorum Kemal için böyle bir laf sarf etmem... Hayırlısı olsun Murat için...

erhan55

Kusura bakmasınlar futbolcu milletinin kafa az çalışıyor.

100-200 İçin adam kaybetmemeleri lazım denmiş ama arada 100 200 bin yok 350bin nere 900bin nere? adama %700 zam istemiş. para sorun değil dediyse adam gelin klubü de beni de soyun demedi. herkes hakettiğini alır. muratta bank asya'da 170bini kabul ettiyse şimdi kendinde ne değişti de 900bine çıktı. ben kalmasını isterdim ama bu şekilde parayı ilk etapta sorun yapan adam ileride zaten huzursuzluk çıkarır. 400-500binden bir kuruş fazla alamaz o adam. ankaragücü de veremez 900bin ona.

twitter

ankaragücünde futbolcular ağlamıyor mu para para diye

yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın sonra

55.hakan

Alıntı yapılan: erhan55 - 21 May 2011, 13:45:46
Kusura bakmasınlar futbolcu milletinin kafa az çalışıyor.

100-200 İçin adam kaybetmemeleri lazım denmiş ama arada 100 200 bin yok 350bin nere 900bin nere? adama %700 zam istemiş. para sorun değil dediyse adam gelin klubü de beni de soyun demedi. herkes hakettiğini alır. muratta bank asya'da 170bini kabul ettiyse şimdi kendinde ne değişti de 900bine çıktı. ben kalmasını isterdim ama bu şekilde parayı ilk etapta sorun yapan adam ileride zaten huzursuzluk çıkarır. 400-500binden bir kuruş fazla alamaz o adam. ankaragücü de veremez 900bin ona.
Rakamlar belli değil 900.000 istediğini ağzından mı duydun?100.000-200 bin fark varsa kaybedilmez dedik zaten.

kamuri

para sorun değil dediyse adam gelin klubü de beni de soyun demedi. herkes hakettiğini alır. kesinlikle katılıyorum para var diye har vurup harman savurmayalım bekleyelim muratın tercihidir ankaragücünde iyi bi yedek olur

erhan55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 May 2011, 13:52:54
Rakamlar belli değil 900.000 istediğini ağzından mı duydun?100.000-200 bin fark varsa kaybedilmez dedik zaten.

Ben gazetede yazana göre konuşuyorum. arkadaşın biri paylaşmış ve dünden beri konuşulan rakam 850-900 bin demekki var bir duyum. bu kadar insan kaba yerlerinden uyduracak değil ya.

55.hakan

Alıntı yapılan: erhan55 - 21 May 2011, 13:56:12
Ben gazetede yazana göre konuşuyorum. arkadaşın biri paylaşmış ve dünden beri konuşulan rakam 850-900 bin demekki var bir duyum. bu kadar insan kaba yerlerinden uyduracak değil ya.
Ben nereye göre konuşuyorum 100.000 için gitti diyen gazete değil mi?Yazılanların hepsini adam akıllı oku ondan sonra konuş.Kaba eti de karıştırma.

**KaR6**

harbi muhabbetler mide bulandırmaya başladık artık.. futbol bilgisi fanatik fotomaçtan öteye gitmeyen adamların saçma salak iddialarını okuyoruz şurada bile.. varsa bi görüşünüz yazın, milletin her dediğine salça olmayın..

yeter..

Ayberk

Karalar mı bağlayalım yani Murat gitti diye? Hem üzülmeyin, Sporting Lizbon'da 55 numaralı formayı giyen 21 yaşındaki oyun kurucu Tales Souza var, taş gibi adam. Couceiro'nun da bu sezonki oyuncularından biri, fiyatı da cüzi, ben olsam alırdım. Daha biraz arama yapılsa kimler kimler çıkar. Murat gittiyse gitti, yolu açık olsun daha iyi yerlere gelir inşallah ne diyelim...

cembaba

Alıntı yapılan: twitter - 21 May 2011, 13:48:02
ankaragücünde futbolcular ağlamıyor mu para para diye

yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın sonra

Aynen öyle. Zaten Ankaragücü'ne gidecekse gitmesin. O kadar futbolcunun içinde söner bence. Bir de Murat Yıldırım'ın bize hizmetleri çok fazla hemen kaybetmemeliyiz. Tamam bu sezon kötü bir performans sergiledi. Ama yine de iyi olacağına inanıyorum.

özkan

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Güle güle murat  :-*