Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

Serkan

körfez55

bu sitedeki birçok kişi birinin adamı suat45 sen kimin adamısın ne gibi çıkarın var?samsunspor sempatizanı görünerek kimin reklamını yapıyosun ve sizler altıpas kürşat berrak.bu site taraftar sitesi sizin reklam platformunuz değil.gidin başka bi yerde konuşun.ama bu iste çıkmış artık taraftar siteliğinden.bunu daha öncede söylemiştim.site sahipleri işine geleni savunuyo işine geleni alt ediyo.ve bu şekilde sitede in cin top oynuyo.ALLAH hepinizin cezasını versin ne hallerde düşürdünüz bizi.olan bizim gibi taraftara oluyo.yazıklar olsun hepinize hepiniz birbirnzden betersiniz.

Kürsat Berrak

Sn.Altipas Sn.Baskanimiz Ibrahim Ersöz Beye yazinizi ilettik.Kalbi Selam ve Sevgilerini iletti.Dünyada en zor seyin anlasilmak oldugunu ama anlasildiginizda yasadiginiz mutlulugunda hic bir mutluluga benzemedigini söyledi.Suan onu yasatti bu Kardesimiz dedi.Tüm Samsunspor Sevdalilarina Selam,sevgileriyle Yaradanin Hepimizin Yar ve Yardimcisi olsun dualarini iletmemizi istedi.      Kalbi Selamlar Kürsat Berrak

supporter

koü Lü sana sadece şu kadarını söyleyeyim bu takımın tek taraftarı sen değilsin. tamam takımı destekliyorsun güzel zaten kimse de seni yargılamıyor. ama sen tanıdığın tanımadığın önüne geleni yargılayıp infaz ediyorsun. bela okuyorsun.

körfez55

şimdiye kadar ne yaptılar yaa herkes sadece konuşuyo.bıktık artık icraat bekliyoruz kardeşimm.sadece konuşuyolar hani ne yaptılar.hala bahsettiğiniz kişiler adaylığını bile koymadı.hepsi reklamm.samsunsporumuzu kimse düşünmüyo herkes farklı bi amaç için mücadele ediyoooo..

supporter

söylediklerinde haklılık payı var ama biraz serinkanlı yaklaşmakta fayda var. takımın durumu hepimizi gerdi ama bakalım kongre gelecek hafta neler göreceğiz. inşallah kimsenin reklam yapma gibi bir derdi yoktur. zaten reklamcı ve siyasetçilerin yüzünden bu haldeyiz.

hasselbaink

koülü öncelikle biraz sakin ol. Samsunspor'umuzun bu hallere gelmesi senin kadar bizi de üzüyor. herkes sadece konuşuyor diyorsun, eyvallah. evvela bu siteyle ilgili beğenmediğin yönler varsa düzgün bir şekilde ifade edersin. buraya emek veren insanların hiçbirisi profesyonel değil. kendi mesailerinden, hayatlarından vakit ayırıp bu platformu oluşturuyorlar. eksikleri elbette var ama alternatifi de yok. bundan çok daha profesyonel bir sitenin varlığı ilgili arkadaşlar da dahil hepimizi memnun eder sanırım.

bunun haricinde kürşad berrak'ın her mesaja cevap yazma çabası belli bir süre sonra bıkkınlık verebilir, doğrudur. gerek yok. önceden de dediğim gibi diğer konu başlıklarına yazacakları Samsunsporluluklarını açığa çıkaracaktır.

@altıpas  bu siteyi kimse okumuyordu deöişsin. Eski başkan İsmail Uyanık bu siteyi takip ediyordu. Futbol medya bölümünde uzunca bir röportajı var. tenezzül edersen anlarsın.

velhasıl, zor durumdayız. kime inanıp kime inanmayacağımızı karıştırdık.
lütfen biraz daha sakin olalım.
kimsenin adamı değiliz Samsunspor taraftarıyız...

körfez55

insanların tecrübesiz olmaları çifte standart uygulamasını gerektirmez.bugünki msjlarımda burda olanların siteyi siyaset amaçlı ve reklam amaçlı kullandıklarıyla ilgili.bende düşündüm profesyonel bir site açmayı.en azından bundan daha iyi olabilir.

supporter

koü Lü ne yapılmalı sence sonuçta sanal ortam kimin ne kadar Samsunsporlu olduğu nickinden anlaşılmıyor. silinmeli mi yani böyle mesajlar. o zaman da mesajı silinen isyan etmeyecek mi

Altýpas

Sayın canikli Bey Efendi Seyahet halinde olduğumdan dolayı cevab bir arkadaşım tarafından size yazılmaktadır.Lütfen yazımı iyi analiz adiniz,iyi anlayınız

AlıntıBu zamana kadar ki son 2 başkan ve takımın asıl başkanı hiç bir açıklama gereğinde bulunmadılar

Dikkat ve taktir edersinizki son 2 başkandan bahsetmişim.Bu takımın Son 2 başkanı bildiğiniz gibi Sayın İsmail Uyanık Değillerdir.

Bilgilerinize Arz Ederim

Altıpas

körfez55

burada birçok kişi kimin ne kadar samsunsporlu olduğunu biliyo.bu sitede yüzlerce msj yazıpta daha samsunspor maçına gitmemiş adamlar var klavye taraftarları.boş boş yazarlar konuşurlar taraftara akıl veririler maça gidince her deplasmana gidince gördüğümüz simalar aynıdır..yani tıpkı yukarıkailerin yaptığı gibi herşey reklam herşey lafff..icraat yok.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Altıpas"Sayın canikli Bey Efendi Seyahet halinde olduğumdan dolayı cevab bir arkadaşım tarafından size yazılmaktadır.Lütfen yazımı iyi analiz adiniz,iyi anlayınız

AlıntıBu zamana kadar ki son 2 başkan ve takımın asıl başkanı hiç bir açıklama gereğinde bulunmadılar

Dikkat ve taktir edersinizki son 2 başkandan bahsetmişim.Bu takımın Son 2 başkanı bildiğiniz gibi Sayın İsmail Uyanık Değillerdir.

Bilgilerinize Arz Ederim

Altıpas

vala ben mazharı hiç başkanmış gibi düşünmediğim için direkt ölmez ve uyanık gelmişti aklıma.
demek ki hemfikiriz.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "kou_Lü"burada birçok kişi kimin ne kadar samsunsporlu olduğunu biliyo.bu sitede yüzlerce msj yazıpta daha samsunspor maçına gitmemiş adamlar var klavye taraftarları.boş boş yazarlar konuşurlar taraftara akıl veririler maça gidince her deplasmana gidince gördüğümüz simalar aynıdır..yani tıpkı yukarıkailerin yaptığı gibi herşey reklam herşey lafff..icraat yok.

lafın bana ve supporter'a değilmiş, editledim.

körfez55

(koü Lü ne yapılmalı sence sonuçta sanal ortam kimin ne kadar Samsunsporlu olduğu nickinden anlaşılmıyor. silinmeli mi yani böyle mesajlar. o zaman da mesajı silinen isyan etmeyecek mi)

bu msj a cvp olarak yazdım sizi kastedmedim.hele seni hiç düşünmedim.tabi gitmiş olabilirsiniz.emin ol bizde gidiyoruz.hadi o zaman gelin bu hafta eskişehire.taraftarlık galip gelince mutlu olmakla yada mağlup olunca üzülmkle olmuyo.gelin eskişehir maçında beraber destekleyelim takımı..madem herkesin taraftarlığı tartışılıyo gösterin o zaman..

hasselbaink

bak sevgili kardeşim, taraftarlığın tek göstergesi deplasmana gitmek değildir. biz de zamanında çok deplaman yaptık. Karabük'te taşlandık, Kadıköy'de bulunduk vs. vs.

ben eskişehirde olamayacağım. nasıl ki sen izmitte olamadıysan.. anladığım kadarıyla öğrencisin, biz de öğrenciyken rahat hareket ediyorduk. artık sorumluluklarımız arttı. eses gelmeyen taraftar değildir mantığı doğru değil. benim yazdıklarım ne kadar Samsunsporlu olduğumun göstergesidir zaten. Bir dinimi, iki Milletimi, üç Samsunsprluluğumu tartışmaya açmam.

Sağlıcakla kal.