Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?

Başlatan SARI SAKAL(soner), 02 April 2007, 01:20:13

« önceki - sonraki »

ali ihsan

İsmail Uyanık keşke gelse ama o kadar laftan sonra gelmez.Şehir destek vermedi ki İsmail Başkana.Hep yalnız kaldı sadece taraftar vardı arkasında zaten bu yüzden istenmedi bazılarınca takımın başında.
Bu hükümete ve belediye başkanına gebe olmayan,içinde SAMSUNSPOR sevdası olan,taraftarın dilinden anlayacak ve İsmail Uyanık gibi onların arasında maç seyredebilecek,taşın altına yüreğini koyacak ekibi olan birisi lazım.Para için maraton tribününü fenere veren değil,şampiyonluğu garantilemiş beşiktaşı tüm tekliflere rağmen Samsun 19 mayıs stadına getiren bazılarının hala laf söyleyebildiği BÜYÜK BAŞKAN İSMAİL UYANIK'ın karakterinde bir başkan lazım.Adı ali olur veli olur mehmet olur o hiç önemli değil yeter ki bu kriterlere sahip olsun.YOKSA BİZE HÜSRAN KALIR.

veis

ismail uyanık devri gitdigi zaman bitdi.artık genç bi başkana ihtiyaç var ismail uyanık ve galip özürk artık gelmeyeceklerdir.

Turkoman

siz ismail uyaniga kurban olun. o adam bizi intertotoya götürmüstü. onun kadar fedarkarligi yapinda ondan sonra konusun....

ölümüne 55

konu büyük başkan ismail uyanık değil millet.galip öztürk'ü konuşalım bence.gelirmi gelmezmi?gelirse ne olur...

ali ihsan

Bu iktidarla iş yapan hiç bir işadamı Yusuf Ziya meydandayken gelmez.Gelirsede bağımsız hareket edemez.

supporter

Alıntı yapılan: "aliihsan55"Bu iktidarla iş yapan hiç bir işadamı Yusuf Ziya meydandayken gelmez.Gelirsede bağımsız hareket edemez.

geçen günlerde bu forumda sorulan, bu takım samsun dışından yönetilir mi sorusuna da iyi bir cevap oluyor bu tespit. bu takım asıl Samsun'dan yönetilemiyor. kuklalarla da bu kadar oluyor

55_HoLiGaN_55

arkadaslar eğri oturup doğru konuşalım.
galip öztürk gelse bu takıma paradan baska bişe veremez onuda her zaman yapıo bu takıma daha ne yapsınkii.
bu takımın tek kurtarıcısı baskan olarak İSMAİL UYANIK olacak tabi oda bu saatten sonra bu işlere bakmaz.bu takıma baskan cıkmaz galibaa ve takımımız valiliğe yada belediyeye kalır onların takıma neler verceği katkı sağlayamiyacağı apacık ortada ilerdede zorlu günler bizi bekliyor..
bu takım yine taraftara kalacak...

ölümüne 55

suat45

Biz nedenli gündemi değiştirip, yapay bir gündem oluştursakta da futbol kendi kuralları içerisinde, sorunun nerede olduğunu gözler önüne seriyor arkadaşlar. Aslında SAMSUNSPOR' umuzun bu günkü kötü yönetime teslim olmasının dayandığı köken de ortaya çıkıyor, birleşememek...
   Türk insanının birleşmek ve organizasyon yapmak yerine, bireysel davranmak türünden bir karakteristik özelliğe sahip olduğunu biliyoruz. Bunun en iyi örneğini son günlerde SAMSUNSPOR'umuz da görmekteyiz.
   Buradan  ve yerel gazetelerden de olmak üzere benim ve sizlerinde  tanık olduğumuz zaman zaman kulüple, futbolcularla ve de SAMSUNSPOR la ilgili birlik olalım çağrıları çok yapıldı. Ancak bütün bu birleşme görüntülü ayrışma çabalarının sonunda yine bireysel bir yönelime doğru hareketlendi hep SAMSUNSPOR'umuz.
   İşin en acı yanı budur. Başkanlık yaptığı süre içerisinde dibe vurmuş bir takımı ekonomik bağımlılıktan kurtarıp 1. lig te top kovalar hale getiren İsmail UYANIK'ı  olmadık sebeplerle  sandığa gömen samsunlu bazı iş güzarlar, bunun acı faturasını maalesef bu takım için canını verebilecek olan bizlere ve tüm camiaya ödetmektedirler.Bu gün bir çoklarımız ise İsmail UYANIK'ı hala adete bir Titan olarak görmekteler.
   Oysa İsmail UYANIK  Başkanlığı  nı devrettiği nde kulübü borçsuz, kasası dolmuş, futbolcuların değeri yükselmiş bir takım olarak veda etmişti  bu vefasız camiaya...
   Bu gün gelinen noktada SAMSUNSPOR sadece ekonomik olarak değil, yönetimsel olarak bağımlı hale gelmiş, hatta yardıma muhtaç duruma düşmüştür. Böyle bir durumda bencede tek çözüm olarak İsmail UYANIK görülüyor. Bu sebepledirki bizler için hala sayın UYANIK BİR Titan yani yarı Tanrı, yarı insan haline getiriliyor.
   Bence bu durumda yapılması gereken şey, bir daha bu takımın ve kulübün başına geçmeyeceğini defalarca ifade eden İsmail UYANIK'a sığınmak değildir. Çare SAMSUNSPOR'u diğer kulüplerden ayıran değerler etrafında birleşerek, güçlü bir yönetimin başa getirilmesini sağlamaktır.
   Bu değerlerin toplandığı Başkanlık, yerel üretim merkezlerini harekete geçirip değerli hale getirerek evrensele ulaşmaktır.  Samsun da amaçsız ve sonuçsuz temenni toplantıları yapmak yerine, sözünü ettiğimiz türden, değerleri anımsayan ve yeni değerler üretebilen insanlar bir araya gelerek acilen eyleme geçilmeli.
   Benim bildiğim kadarıyla SAMSUNSPOR'umuz 1. ligde oynasın veya oynamasın genellikle hatalarına egemen olan bir kurumdu. Şimdi bu kurum hataların yönettiği sıradan bir takım haline getirilmiştir. SAMSUNSPOR'umuz zor bir sınav döneminden geçiyor. Kişi veya kurum olsun, eğer sınavdan geçmek söz konusuysa etraftakilere  veya öğretmene değil kendine güvenmelidir..

kayacan

Dün spor55 de başkanı dinledim ben ne yapayım benmi çıkıp oynayayım diyor aşırı sinirli ve gergin. Abartılkı birde borç var galip bu durumdayken geleceğini hiç sanmıyoprum ama inşallah gelir.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "ölümüne 55"ee tamam işte bizede para lazım..

güzel diyosunda bunun yanında futbolu bilen başkan lazım vestelin parası varda ne oluyor

King Of The North

Bu saatten Samsunsporumuz artık sıradan ve borç batağında yüzen bir takım olmuştur.Kimsenin saygısı da yok bu takıma korkusu da yok takımdan.Artık sıradan hale geldik.Eski günler artık hayal ben 5 yıl bu takımdan bişey beklemiyorum artık.

univerciyes55

ya abı galıp ozturk gelmez belkı ama bu işleri bilen hatta samsunspor asbaskanlıgı da yapmış TALİP ozturk var kardesı nbence bu takımı layık oldugu yere getırelım bıde ne olursa olsun levent hoca ıle devam edılecektı. ıstıkrar cok onemlı ben kayserıde yasıyorum bakıh adamlara ıstıkrar super  lutfen bu takıkj asahıp cıkalım samsunlu arkadasdlarım buyuklerım lutfennn CARSAMBALI

tunç güvenoðlu

herhalde bır galıp ozturk bırde aday olup olmadıgı bellı olmayan bır ıbrahım ersoz var .
tahmınım galıp ozturk gelırse kı bu ekıpte herkesın tanıdıgı safak gedıkogluda olacaktır buda taraftarın gonlunu kazanmıs bır yonetım olur.
su ankı yonetım harıcınde kım gelırse ınsallah basarılı olur.

onurböceği55

Tunç Güvenoğlu demişki;
Alıntıherhalde bır galıp ozturk bırde aday olup olmadıgı bellı olmayan bır ıbrahım ersoz var .

:) Sayın güvenoğlu galip öztürk'ün aday olacağını sanmıyorum nedeni ise onun çok daha önemli sorunlarının olduğudur, bunlardan en önemli sorununun maddi zorluk içinde bulunduğu ve şirket olarak küçülme kararını devreye sokacağını duydum. Geriye sayın İbrahim Ersöz bey kalıyor ersöz bey'in adaylığının kesin olarak açıklanması konusu hala bir muaamma gibi görünsede aslında uygun ortam ve zamanın beklendiğini biliyorum. Kongreye bir kaç gün kalmasına rağmen hala ciddi bir duruş sergilenmediği sanılsada isviçrede ki merkezde yönetim kurulu listesine son şeklinin verildiğini tahmin ediyorum sanırım son gün dananın kuyruğu kopacak ve ersöz bey başkan seçilecek.. Ufukta takımımız için hayırlar ve sevinçler taşıyan "ERSÖZ" adlı umut gemisi göründü el birliği ile kucaklayalım bu gemiyi derim ben kırmadan. dökmeden. saçmadan.... :)