Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

furkan5534

yildiz.tv den maca bakıyorum sabah ızlıyememıstım yoldaydım.taraftarmız muhtesemmmmmmmmmmmmmm muhtesemm muhtesemm!!! İŞTE BÜYÜK TARAFTAR!!
artık moral bozmayalım! süperlig'de FIRTINALAR estirelimm!

maviay55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 15 May 2011, 21:23:26
yildiz.tv den maca bakıyorum sabah ızlıyememıstım yoldaydım.taraftarmız muhtesemmmmmmmmmmmmmm muhtesemm muhtesemm!!! İŞTE BÜYÜK TARAFTAR!!
artık moral bozmayalım! süperlig'de FIRTINALAR estirelimm!
hocam link verir misin

celebi

futbolculardan Allah razı olsun. bize play off stresi yaşatmadılar. ben şahsen çokta takmıyorum 1. lig 2. lig meselesine

CeLL-O

doðan

ya şu maçın özetlerini yada gollerini görebileceğim bir yer yokmu beaaa ...

LisandroLopez

KareAs55

aaa55

Sezon başı Samsunsporum 2. sırada  yer alacak ve Süper lige çıkacak deselerdi mutluluktan uçardık. Ama şimdi  :(   Olmadı be Samsunum. Yakışmadı senin büyüklüğüne. Sezonun tek şampiyonu olan  >l< taraftarımızı tebrik ediyorum. Ha bir de ; son iki hafta gösterdiki  bu takım bu haliyle, bu hoca da her haliyle Süper ligi kaldıramaz.  Ve artık bizler ne olursa olsun kabus görmek istemiyoruz. Onurumuzla süper ligin lokomotif takımları arasında yerimizi sağlamlaştırırız inşallah. Ama iskileti bozmadan yeni bir yapılanma şart.

bengülü

TEŞEKKÜRLER
BURSASPOR TARAFTARI !
Süper Lige çıkmamızı kutlayan ve bu amaçla "KARADENİZ'İN ŞAMPİYONUNU KUTLARIZ " yazılı pankart gönderen Bursaspor'lu kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Gorkem

şu lanet ligde son maçımızdı,Allah bize birdaha bank asya 1.lig yüzü göstermesin.

Sioux

Harika yönetimimizin şampiyonluk kutlaması için yaptığı tek etkinlik buydu işte  >:( >:( >:( >:(
Poz vermek...

Stoper

Küme düşmüş gibi heyacanımı yitirdim bugün . Futbolcu kardeşlerimiz kendilerine yakıştırdımı böyle bir sonu ?
2 haftada 0 çekmemizin sebebi H.Kalpar'dır.Teşekkur ederiz ama buraya kadar artık Kalpar. Seninle süper lig gitmez.

davidsavage

Alıntı yapılan: Sioux - 15 May 2011, 23:10:14
Harika yönetimimizin şampiyonluk kutlaması için yaptığı tek etkinlik buydu işte  >:( >:( >:( >:(
Poz vermek...

ortada yönetim mi var sanki :(