Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

Ekrem

Lan 2 maçta alacagınız 1 puan dı Ama takımda nasıl olsa süper ligi garantiledik şampiyon olmasakta olur rahatlığıı YAkışmadı bu bize hiç yakışmadı HAkemlerde evlere şenlikti zaten Allah'ınızdan bulun !!
Burukta olsa süper lig mutluluğu var onla yetineceğiz artık ....

55.hakan

Turgay onu da atacaksınn da artık çek topu kale boş zaten deli ettin be bizi.

Sonuna Kadar 55

CeLL-O

Buruk bir sevinç. Galiba çoğumuzun yaşadığı duygunun özeti.  :o

Lusage

Çok mutlu geçecek günü bize çok gören. Bitiş düdüğünden sonra geçen her dakikanın aldığım her nefesin içine sıçan bu skorun oluşmasında pay sahibi olan herkesi Allah'a (c.c) havale ediyorum!  >:( >:( >:(

Forvetim

stadda 20 bin, turkiyede ve dunyanın değişik yerlerinde onbinlerce samsun taraftarı en azından sadece bir beraberlik bekledi ve yıllar sonra gelecek bir şampiyonluk, kupa, kutlama, şenlik, neşe, coşku, mutluluk vs. çok mu şey istedik be kardeş çok muydu? deli olacağım yahu deli, aklım almıyor. çok muyduuu?

Turuncu

Elaleme malzeme ettiniz ya  bizi helal olsun size .

twitter

Bırakın arkadaş ya bilmem kaç saat bekledik orada 9 da stada gelenler vardı hepsini s*ktir edin sizin o kadar emeğiniz var ayıp değil mi bu yapılan

kenanı dilaveri turgay hepsi resmen kurgulamış hele ahmet iğrendim takımımdan böyle olmamalıydı

kutlama için sahaya girmek için gitdiğimiz staddan söverek ayrıldık

böyle bir şeyi takımıma teşvik edeninde yapanında Allah bin bir türlü belasını versin

yani insan düşmanına yapmaz ya valla yapmaz

trabzon gibi olalım şampiyonluğa oynarken başkan yalvarsın dimi size o müstehak

doðan

Şu maç satıldı diyen kişler .... hani nerede satılmış .. kim satmış kime satmış ...
bizim kendimize sıktığımız kurşun 2 hafta önce yabancıdan değil kendi içimizden sıkılmış ŞAMPİYON olmamız, olamamamız haline sehven dönüştürülmüştür.. 2 haftadır takım şampiyonluk havasına sokulmuş , futbolcularımız konsantre bir antreman programı dahi yapamamış fiziksel düşkünlükleri açıkca ortaya çıkmış , maç konsantrasyonları açıkca yok olmuştur...

Ve ziyedesinde , Daha takıma başkan olmamış kişi yada kişiler maç öncesinde alkışlanmış tezahür edilmiş ..tazahüratlar yapılmıştır ..

İyisiyle kötüsüyle bu sezonu süper lige çıkartma başarısını sağlayan yönetim ve başkan sanki bu maçta yokmuşcasına ve bir hiç mişcesine davranılmış ve vefasızlık yapılmıştır ..

Bu gün saha içinde olmak ve bu söylediğim tüm atmosferi koklamak lüx ünü yakaladım , maç daha başlamamışken her kesin yüzünden düşen bin parçaydıki sonrasında ne olmasını bekliyorduk ...

yine söylüyorum ki kurşunu içimzden sıkıldı ve çoook zamansızdıı.....

mehmet yılmaz

Tribün yine harika
Şu maçın sonunun sohbetlerinden kaçmayı o kadar çok istiyorum ki!

fatih bulut

ben boyle taraftar istemem iyi gidince en buyuk samsun puan alinmayinca sogup kahretsin diyorsunuz.
bunada sukur kim istemez sampiyon olmayi iste olmayinca olmuyor.
her zaman takimin arkasinda dursak desteklesek,karsiligini alacagimizi dusunuyorum.
onumuzdeki sezonda yine EN BUYUK SAMSUNSPOR

tsk

KareAs55

Alıntı yapılan: fatih bulut - 15 May 2011, 21:06:43
ben boyle taraftar istemem iyi gidince en buyuk samsun puan alinmayinca sogup kahretsin diyorsunuz.
bunada sukur kim istemez sampiyon olmayi iste olmayinca olmuyor.
her zaman takimin arkasinda dursak desteklesek,karsiligini alacagimizi dusunuyorum.
onumuzdeki sezonda yine EN BUYUK SAMSUNSPOR

tsk

Takımı daha nasıl destekleyelim ?

twitter

Samsunspor sahaya futbol oynamak için çıkar, "futbol" oynamak için değil.

Bugün sahada Samsunspor yoktu..

furkan5534

böyle trübüne bu skor yakısmadı ya sonu bu olmamalıydı.suanda mersınlı serfszlerın kutlamaları yerıne bızım kutlamamız olacaktı  :(

fatih bulut