78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

Ahmeti

keşke hata hakkını başka maçta kullansaydın böyle bir maçta böyle bir hata yıktı bizi

altunay

yaptığın hata halısahada yapılmaz ahmet şahin dedik bağrimıza bastık sattın bizi bide maçtan sonra çağriyoruz gelmiosun

GökhanÇağlar

ahmet yakışmadı sana ama yine de seviyoruz seni..canın sağolsun..

samet_55

senin klasında bi kaleciye hiç yakıştıramadım o golü .keşke antepten5 yeseydinde rizeden o golü yemeseydinn

LisandroLopez

Hata derken bence dünkü olaylardan sonra oldu o topa koşar yetişirdi zaten koşarken koşuyu kesti topa doğru gitmedi yoksa gelen topa yetişirdi deparla..

cany

hata yaptı tamam ama taraftar çağırdıktan sonra elini sallayarak tepki koymasını çözemedim

LisandroLopez

Kimi candan yürekten tebrik etsek tepemize çıkıyor

kuzey55

bu taraftar seni 33 hafta omzunda taşıdı.seni yılın futbolcusu seçti sen takım arkadaşlarının ruhsuzluğuna yapılan tepkiye karşı taraftarla alay edersen kusura bakma ne olursan ol umrumda olmaz.gitmek isteyene kapı açık...

SametYılmaz55

ömrünüz boyunca göremeyeceğiniz sevgiyi,saygıyı gördünüz yakıştı mı şimdi o hareketler Ahmet Şahin? bu taraftar sizlere değil o formaya o armaya aşık akıllı olun haddinizi bilin.insanı pişman etmeyin...

Ekrem

Bizide anla be Ahmet yıllardır bu günü beklıyoruz saçma sapan bir gol yiyosun bide taraftar kızınca tepkı gösteriyosun olsun Canın sağolsun.. Bizi taşıdın buralara kadar

orhan

yediğin gole birşey demiyorum futbolda olur böyle şeyler ama yapmış olduğun hareket sana hiçmi hiç yakışmadı.benim üzüldüğüm nokta bu.

Ollivanders

Ahmet abi o stadyum 20 bin kişilik 200 kişi yuuuh yapsa duyarsın . ama seni butun stad Ahmet şahin diye cagırdı tekrar hata yapmana ragmen. Sen ise bizi tersledin . Neden boyle birşey yaptın anlamış değiliz. Maçta en cok uzuldugum noktalardan biridir bu .

Jnr.Serkan

Kalp Kırılsada Sever...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 15 May 2011, 20:02:28
Kalp Kırılsada Sever...

Sevmez abi taraftara hareket yapan oyuncuyu ben sevmem kim seviyosa sevsin..

sadece55

Bıraksın bu işi o kadar para alacak sonra 2 yuhlanınca da caz yapacak...Özür dilemeyi bilecekler