78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

lucarelli

Alıntı yapılan: yirmiuc - 15 May 2011, 16:01:26
Son 2 maçtaki performansıyla şampiyonluktan etti.
Teşekkürler Ahmet.

Yuh artık diyorum başka bir şey demiyorum. Adam geçen sene ligde tuttu bu sene süper lige çıkardı. Daha ne yapsın.

hacettepeli

Teşekkürler Ahmet.

sen gerçekten Samsunspor sevdalısı mısın? saçma sapan konuşma. bizi lige çıkaran en önemli faktör Ahmet Şahin'dir.

isyan

Teşekkürler Ahmet.
Ilk 30 mactaki performansiyla takimi sampiyonluga oynatti
Tesekkürler Ahmet  >l<

oguz_5528

yirmiuc adlı arkadaşımız kaçan şampiyonluğun faturasını Ahmet'e çıkarmış olabilir abartmamak lazım,Ahmet iyiki geldin iyiki varsın,eminim şu an bitik durumdadır olsun varsın avrupanın en az gol yiyen kalecilerinden biri o  ;)

LisandroLopez

Dünkü olaylardan bahsetmiştim ondan sonra o golü yemesine pek de şaşırmadım ama koca sezonda yaptıklarıyla takımı şampiyonluğa taşıdığı inkar edilemez.

Gorkem

Ahmete yüklenmeye hiç gerek yok, adamın bize kurtardıklarıyla kazandırdığı puanlar yeter.

yirmiuc

Ahmet bizi şampiyonluktan etti derken ; Ahmet süper lige çıkmamızda çok önemli bir rol oynadı , ona bir şey demiyorum, ama son 2 maçta 5 gol yiyerek te bizi şampinonluktan etti.

GençKozluklu

Ahmet şampiyonluğun en büyük mimarı.ç O da hata yapabilir. Zenke'nin karçırdıkalrının yanında varsın bir iki hata o da yapsın. Seviyoruz seni Ahme.

yirmiuc

Bu yazdıklarınızın son 2 haftada 5 gol yememizle ne alakası var ?
Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 15 May 2011, 16:02:35
şunu yazarken utanmıyormusun sen ya ? adam superlıge cıkarttı senı sen hala ne dıyosun !

Alıntı yapılan: dakota55 - 15 May 2011, 16:08:02
sen gerçekten Samsunspor sevdalısı mısın? saçma sapan konuşma. bizi lige çıkaran en önemli faktör Ahmet Şahin'dir.

Alıntı yapılan: emre55 - 15 May 2011, 16:03:56
Ahmet şahin gelene kadar ki bank asya yıllarımızda pek Samsunspor'la ilgilenmiyordun heralde.

ahmetsefa55

yedıgımız 5 golun kac tanesı ahmetın hatası ?

5trawberry

Ahmete yükleniyoruz, haklıyız.
Aslında şöyle haklıyız; biz onu o kadar şahane performansla izledik ki, bizden biri yaptık, kendisine yakıştıramadık.
Ahmet belki de, bizden çok istiyordu şampiyonluğu, bu yüzden yüklenmemiz yanlış.
Yüklenme sebebimiz de, onu çok sevdiğimizdendir.

erkutdem55

Yediği goller helal-i hoş olsun da sonraki hareketleri beni inanılmaz sinirlendirdi.Bütün maç tribünlere trip atıp durdu,kaldı ki yedirdiği 2. gole rağmen kendi şahsına kimse en ufak bir tepki göstermedi.Ahmet efendi seyircinin arkadaşlarına olan tepkisine kızdı isen de içerde sor bakalım 'Arkadaşlar gol atmanız için tribünlerin size sövmesi mi lazım diye'.Ahmet Şahin çok ayıp etti.

cembaba

Beyler yapmayın ya Şampiyon olamadık ama Süper Lig'e Ahmet sayesinde çıktık.. Ayıptır, günahtır. Elinizi vicdanınıza koyun. Tek bir hata yaptı da takım arkadaşları ne yaptı? Turgay o işi yapamıyorsa bırakmalıdır kardeşim. Böyle gol kaçmaz.

Jnr.Serkan

Ahmet Şahine yediği o gol hiç yakışmadı.Onun klasındaki bir kalecinin yiyeceği gol değil Okan Karabulut,Eray Birniçar gibi kalecilerin yiyeceği bir goldü o.Tepki aslında ondan verildi ama onunda taraftara trip atması çok saçmaydı.O stattakilerin büyük bir kısmı genç nüfus ve hayatı boyunca Şampiyonluk yaşamamış.Bırakında o kadar tepki olsun.30 hafta çok iyidin Ahmet sen olmasan çıkamazdık.Ama 2. devre Mersin maçı ve Bu maçta çok kritik hatalarla şampiyonluk gitti.Olsun canın saolsun.Sen olmasan buralara gelemezdik

kumköylü ahmet

15 May 2011, 17:27:18 #629 Son düzenlenme: 15 May 2011, 17:38:02 kumköylü ahmet
Ahmet Sahin Rizeden Yedigi 2.golü Kendisine Yakismadi yoksa Diger maclarda yedigi gollerde Hatasi Yokdu ama Takim Olarak Sahada Yokduk.Ahmet Sahinde Bizlerden daha iyi Biliyordurki Kendine Yakismayan Bir Gol Yedigini,ama Verdigi Tüm Emekleri icin Tesekkurler Ahmet Sahin.Seneyede Bizimle Devam Edersin Insallah seviyoruz Seni.Sampiyonlugun okadar önemi Yok Bence Nasilsa Cikdik Daha önceleri Hep Beraber Demiyormuydukki Cikalimda Nasil Cikarsak Cikalim Diye isde Cikdik Lanet Ligden