Bank Asya 1.Ligi /34.hafta SAMSUNSPOR'umuz - Ç.Rizespor: 1-2

Başlatan berkay55, 08 May 2011, 15:52:09

« önceki - sonraki »

twitter

Alıntı yapılan: altunay - 13 May 2011, 11:25:10
biletler bugün öğleye kadar kulüpte satılıyor arkadaşlar acele eden alır yoksa herkes maç günü sabahına alabilir

var mıdır şuan bilet kulüpte?

tamam bulduk  bilet

berusa55

erkutdem55

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 May 2011, 16:28:34
Samsunspor Kulübü Tel: 2383696

Kulübün numarası 1965 ile en azından 55 ile bitse güzel olacak.

Kaya

Ne olur yenelim şunları yaaa alayı ters köşe olsun...

eren55

Ahmeti

Forvetim

bilet işini bu hafta biraz dalgınlığa verdik geç kaldık bulamadık maalesef, bu hafta buyuk ihtimal maça gelemeyeceğim, stada gelip içeri giremezsem deli olurum sinirden. Samsunda maç varken burada tv.den izlemek kolay olmayacak tuhaf oldum harbiden ama napalım bu hafta nasip değilmiş diyeceğiz artık. :(

kuzey55

Alıntı yapılan: Forvetim - 14 May 2011, 13:56:16
bilet işini bu hafta biraz dalgınlığa verdik geç kaldık bulamadık maalesef, bu hafta buyuk ihtimal maça gelemeyeceğim, stada gelip içeri giremezsem deli olurum sinirden. Samsunda maç varken burada tv.den izlemek kolay olmayacak tuhaf oldum harbiden ama napalım bu hafta nasip değilmiş diyeceğiz artık. :(

sabah erken gelirsen bilet bulursun mutlaka.

Forvetim

gişeler kaçta açılıyor bilen var mı erkenden kalkıp gelirim, yeter ki bilet bulayım son maç

berusa55

Yarınki maçta deplasman taraftarı kesin yok!

AlıntıKurul, kararı bozdu
[ 14.05.2011 ]

Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu, 'Çaykur Rizespor taraftarının Samsunspor maçına alınması' kararını, dün sabah olağanüstü toplanarak bozdu. Yarınki mücadelede konuk takım seyircisi stada alınmayacak. Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu, önceki gün Vali Yardımcısı Hasan Özhan başkanlığında toplanarak, yarınki Samsunspor- Çaykur Rizespor maçında konuk takım seyircisinin de müsabakaya alınacağını açıklamıştı. Ancak kurul, dün sabah olağanüstü şekilde toplanarak bu kararın üzerinde yeniden görüştü. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda kurul, ilk maçta çıkan olayları da göz önünde bulundurarak, Rizespor taraftarının karşılaşmaya alınmaması kararını verdi. Rizespor taraftarının maça gelmemesine rağmen ise güvenlik personeli sayısında herhangi bir değişiklik yapılmazken, karşılaşmada 500 emniyet gücü ve de 150 özel güvenlik personeli yer alacak. Öte yandan taraftarın maça alınmayacağı haberi Çaykur Rizespor Sportif Asbaşkan Bekir Mete'nin de açıklamaları doğrultusunda gazetemizde 12 Mayıs'ta yer almıştı.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=77557

hala kızı

Alıntı yapılan: Forvetim - 14 May 2011, 13:56:16
yahu biz daha yarın sabah taaaaa istanbul'dan kalkıp geleceğiz o maça stadın dışında mı kalacağız yani hiç de nasip değilmiş diyemicemmm >:( >:(

celebi

hala kızı

Alıntı yapılan: celebi - 14 May 2011, 14:29:55
ahanda hala kızı kızdı sakin  :)
kızmadı delirdi delirdi!!!!!!vip de mi kalmamış?

34 SS 1965

ben maratondan el sana sallarım hala kızı sen merak etme ucak bıletın yanmaz ben senın yerınede sevınırım