LİG A 28.Hafta SAMSUNSPOR 0-1 Mardinspor

Başlatan cagdasahmet, 01 April 2007, 14:57:20

« önceki - sonraki »

METE

orospu cocukları benı cıleden cıkarttınızz aq cocukları kafayı yıyorum yaaa yarın okulda ısın yoksa benle dalga gecen adamlarla dovuss aq cocukları sızın yuzunuzden ne hallere dustuk allahım yaww...

MeL_55

AlıntıMardin bir attı üç aldı: 0-1

Türk Telekom Lig A'da 28. haftanın en kritik maçında Samsunspor'la Mardinspor karşı karşıya geldi. Hafta arası teknik direktör Mustafa Uğur'ıun istifasıyla sarsılan Samsunspor kendi sahasında küme düşme korkusunu yakından hisseden Mardinspor'a 1-0 mağlup oldu. Mardinspor'a galibiyeti getiren gol 81. dakikada Şehmuz'dan geldi.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından hızla ateş hattına doğru inen Samsunspor 34 paunda kalırken, ligin dibine demir atan Mardinspor deplasmanda aldığı bu kritik galibiyetin ardından puanını 27'ye çıkararak kümede kalma yolunda yeniden ümitlendi.

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Özgüç Türkalp, Muharrem Yılmaz, Asım Yusuf Öz
Samsunspor: Akın, Kenan, Adnan  (Dk. 40 Serkan Dökme ), Gökhan  (Dk. 65 Samet ), Emin  (Dk. 80 Zafer ), Emre Balak, Sinan, Feridun, Serdar, Ömer, Burhan
Mardinspor: Levent Taşkın, Mustafa, Emre Güsar, Ercan  (Dk. 55 İsmet ), Murat, Levent Yücel, Osman, Onur, Ahmet  (Dk. 70 Evren Avşar ), Erkan  (Dk. 80 Sertan ), Şehmuz
Gol: Dk. 82 Şehmuz (Mardinspor)
Sarı Kartlar: Dk. 87 Kenan (Samsunspor), Dk. 75 Erkan (Mardinspor)

sezgin

bunlar gitsin gazi belediye ile oynasınlar sadece onları yeniyor oda zorla

METE

BENDE BU MAÇI ALIRSAK ESKI SEHIRE GDELIM DIODUM AQ BAKSANA  BIZDE HEVES VAR ADAMLARDA YOKK NASI İŞTİR ANLAYAMADIM YAWWWW...

samsunmania

Samsundaki taraftarların bi şeyler yapması lazım.Bunları sabaha kadar uyutmayın, protesto edin, gördüğünüz yerde suratlarına tükürün ne diim şimdi.Hiç bir şey bu kadar ucuz olmamalı, herkes cezaını çekmeli.

Sempatik Bengülü

yeter artık şerefsizler adi herifler insan içine çıkıcak yüz bırakmadınız insanda.çıkartın o şerefli güzel formayıda çıplak oynayın.mahalle takımı bile sizden iyi oynar.ağzımı bozardım ama benim gibi gençbir bayana küfür etmek yakışmaz.gitmeyin abicim maçlara artık yeter düştüğümüz duruma bakın.maçta sahaya girip dövmek lazımdı bunları allah belanızı versin daha ne diyeyim o formayıda haketmiyorsunuz ben bile genç bir kız olarak sizden daha iyi top oynarım ruhsuzlar

ozkan17

Ulan ******* adi köpekler allah belanızı versın lan yavsaklar mardin denen takımı yenemedınız lan allah belanızı versın sizin taa amınızı sikiyim piçler sizin gibi topcu olmasın lan sehri lanetledınız amq ayagınızı götünüzü  sikmek lasım sizin aklınız o zaman basınıza gelır serefsiz cenabetler:( ulan o gokan kabanın warya taa....... piç aldıgın para o bogazından cıksın insallah mıllet zamanını sıze verıyo gelıyo ogrencı arkadaslar harclıklarıyla maca gelyıo yetmedı desteklıyo bırde sizin yaptıgınız piçlige bak köpekler allah belanızı versın
ERKEK OLAN BIRDAHAKI MAÇA GELMEZ LAN SİZDE GURUR DENEN BISEY YOKMU SEREFSİZLER SATTINIZMI LAN MACI YOKSA ZATEN AMQ SAYENIZDE ADIMIZ CIKDI
BUNLAR ALLAH BİLİR KENDİ MACINA IDDAA DA OYNAR BELLI OLMAZ BU KÖPEKLERE
ERKEK OLAN GURURU OLAN ADAM BIRDAHAKI MACDA SAHAYA CIKMASIN OLUM BASKA BISEY DEMIYOM
ALDIGINIZ PARALAR BOGAZINIZDAN CIKSIN INSALLAH

kayacan

Alıntı yapılan: "ozkan17"Dostum yaramaz adi köpekler allah belanızı versın lan yavsaklar mardin denen takımı yenemedınız lan allah belanızı versın sizin taa amınızı sikiyim piçler sizin gibi topcu olmasın lan sehri lanetledınız amq ayagınızı götünüzü  sikmek lasım sizin aklınız o zaman basınıza gelır yaramaz cenabetler:( Dostum o gokan kabanın warya taa....... p.. aldıgın para o bogazından cıksın insallah mıllet zamanını sıze verıyo gelıyo ogrencı arkadaslar harclıklarıyla maca gelyıo yetmedı desteklıyo bırde sizin yaptıgınız piçlige bak köpekler allah belanızı versın
ERKEK OLAN BIRDAHAKI MAÇA GELMEZ LAN SİZDE GURUR DENEN BISEY YOKMU SEREFSİZLER SATTINIZMI LAN MACI YOKSA ZATEN AMQ SAYENIZDE ADIMIZ CIKDI
BUNLAR ALLAH BİLİR KENDİ MACINA IDDAA DA OYNAR BELLI OLMAZ BU KÖPEKLERE
ERKEK OLAN GURURU OLAN ADAM BIRDAHAKI MACDA SAHAYA CIKMASIN OLUM BASKA BISEY DEMIYOM
ALDIGINIZ PARALAR BOGAZINIZDAN CIKSIN INSALLAH

imza imza imza

edmontdante

Maalesef maçı izledim.Maçın özeti 90 dakika boyunca kaleye atılan 2 etkisiz şuttan ibaret.Şu şöyleydi bu böyleydi ,şöyle oynadı demeye  yada anlatmaya hiç gerek yok.

KOSKOCA SAMSUNSPOR'U 90 dakikada 2 şut atabilecek pozisyona getiren yöneticisine,futbolcusuna,hocasına her kim olursa olsun yazıklar olsun.Aldıklarınız harak olsun.

Emre BALAK ve Samet Size helal olsun çocuklar.Bu şerefsizler sizin ...... nızı yesinler.Size bakıp utanmıyorlar mı acaba bunlar.

Paf Takımı dağıtmayıp Eren'leri,Onur'ları,Seyhun'ları,Sefa'ları  vs oynatsalardı G.Kaba'nın  M.Çiçeğin,E.Kapusuz'un,Akın'ın,Evren'in yerine daha mı kötü olurdu yani.Yada bundan ne kadar kötü olabilirdi.

Hepsi EMRE'ye bakıp utanmalı.Hem klas hem  hırslı bir çocuk.Sahtekarlara maskara ettiler bizi bu sene.

kayacan

******* oğlu şerefsizler şerefsizin dölleri istemiyosanız ****** olun cekip gidin Samsunspor takımını ne hale düşürdünüz bi tane adam yok içinizde paraya para denmiyonuz daha ne istiyonuz samsun sksn hepinizi.

samsunmania

Bunların hepsi tek tek burunlarından gelsin.Bu dünyada adalet varsa her şey ayağınıza dolansın.Küfür etmek istiyorum ama utanıyorum.Yazıklar olsun.İnsan içine çıkamaz oldum.Arabamın her yerinde Samsun çıkartmaları var.Plakam 55.İzmirde ben bu kadarını yaşıyorum ama sizden 1000 kat hırslıyım ******* adamlar. Bu kadar insanı telef ettiniz.

bodensee55

kim sorumluysa bu durumdan hepsini teker teker g... s...m aq coocuklari ....ne lan bu

mehmet yılmaz

Kelimeler tükendi artık.

Maalesef maçtaydık. İlk devre boyuca iki takım için de berbat bir oyun vardı. İnsan böyle bir maçı normalde üzerine para verseler seyretmez yani, o derece.

İkinci devre 60-70 arası taraftarın da itiklemesiyle sahte bir baskı kurduk. Mardinspor, Samsun'a gelmşi en kötü takımdı. Tek atakta golü buldular. Bir 19 Mayıs İşekencehanesi klasiği oldu yine.

Diyecek çok birşey yok. Bu takımın kimin eseri olduğu, Samsunspor'un kimler tarafından nasıl bu hale getirildiği çoğumuzun malumu.

Bir an evvel bitse bu kabus!..

Not. Bu takımın gol atması tesadüflere bağlı; Gökhan gibi bir forvet mevcut tesadüfleri de ortadan kaldıracak kadar berbat bir isim.

Forvetim

bunlara çarşıda yada herhangi biyerde kim denk gelirse gözünün üstüne geçirsin yumruğu, bunlar bu dilden anlayacak artık. utanmaz yüzsüzler.

cem and naz55

tebrikler...
90 dkka boyunca samsunspor taraftarına eziyet çekdirdiniz artık defolun gidin
bizim kurtuluşumuz samsunlu futbolcular
maçın iyileri EMRE BALAK SERDAR ÖZKAN diğerlerinin hiçbir şey umrunda değildi hemde hiç bir şey
gökhan kaba sende şeref haysiyet varsa şu dkkadan itibaren samsun u ter et.....