13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

zenke

ersan için 7 milyon fiyat çekiyolar, kemal için ne kadar vereceklerini sanıyor bu sivri zekalar :-*

LisandroLopez

5 den aşağı satılırsa harbiden yazıklar olsun.. bu kadar mı küçük takımız bi oyuncuyu bi sene süper lig oynamamıza rağmen tutamayacak kadar..

Ollivanders

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 May 2011, 15:12:42
Tahminimce Kemal ayrılmak istiyor.
Savunma oyuncularının tutunması daha kolay oluyor.

kardesim kim ayrılmak istiyorsa istesin. Sen yonetim ve kulup olarak dirayetli davranırsan futbolcun hiçbir yere gidemez.

minci

Alıntı yapılan: zenke - 04 May 2011, 15:12:58
ersan için 7 milyon fiyat çekiyolar, kemal için ne kadar vereceklerini sanıyor bu sivri zekalar :-*

Nekadar olacak. 300 yada 400.000 dolara kapatırz diye hesp ediyorlar. Çok sıkışırlarsa 2 tane de enkaz topçu veririz Kemali alırız diye düşünüyorlar. Alıştılarya Tümer'le İlhanı bedavaya almışlardı. Kemali de aynı şekilde kapatmaya çalışıyorlar. Samsunspor Kargasekmezköyüspor değil. Bunu artık bilmeleri gerekiyor. Öğreneceklerde.

5trawberry

Alıntı yapılan: Serpico55 - 04 May 2011, 15:16:09
kardesim kim ayrılmak istiyorsa istesin. Sen yonetim ve kulup olarak dirayetli davranırsan futbolcun hiçbir yere gidemez.

Doğrudur. Ama hiç birimiz Kemal'in iç yüzünü bilmiyoruz. Kendisi de hakkındaki haberleri duyuyordur, taraftarın kendisi hakkındaki düşünceleri de biliyordur. Gitmemeyi kafasına koyduysa çıkıp aslanlar gibi açıklamasını yapsın.
Maddi açıdan da sözleşmesine iyileştirilme yapılmalı. Yönetim sezon bittikten sonra kısa süre içinde bu işi halletmeli, Kemal'in de kafasının rahatlaması lazım. Taraftarın da çok iyi bir iç transferin yapılmasına sevinmesi lazım.

KareAs55

Hedef Süper lig programında başkanın açıklamaları beni tatmin etti satılcağını düşünmüyorum , Ancak gitmek isteyenide zorla tutamayız oda ayrı bir konu.

cembaba

Bende başkanın açıklamalarına güveniyorum. He ne olur. Bir sene daha oynar bizde iyice pişer. Ondan sonra makul bir ücret karşılığında satılabilir. Ki Ersan Gülüm'ün 7 milyon olduğu bir yerde, 10 rahat eder Kemal'imiz. Ama gitmez rahat olun : )

Ollivanders

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 May 2011, 15:22:24
Doğrudur. Ama hiç birimiz Kemal'in iç yüzünü bilmiyoruz. Kendisi de hakkındaki haberleri duyuyordur, taraftarın kendisi hakkındaki düşünceleri de biliyordur. Gitmemeyi kafasına koyduysa çıkıp aslanlar gibi açıklamasını yapsın.
Maddi açıdan da sözleşmesine iyileştirilme yapılmalı. Yönetim sezon bittikten sonra kısa süre içinde bu işi halletmeli, Kemal'in de kafasının rahatlaması lazım. Taraftarın da çok iyi bir iç transferin yapılmasına sevinmesi lazım.

Daha sezon bitmemiş, şampiyonlugu henuz garantileyememiş bir takımdan bahsediyoruz. Hangi futbolcu bu durumda transferi hakkında konusabilir. güngören maçı sonrası soyledikleri bence çok samimi. Gitmeyi dusunen , kafasına koyan biri gelecegin planlamasından bahsetmez. Başkan da zaten bozmayacaklarını soyluyor. Bu durumda yapılacak tek şey var. Sözleşmenin iyileştirilmesi. Bizim en buyuk şansımız kemal in yeni parlaması ve babası. Kemal Superligde Samsunsporumuz ile oynayıp bir tecrube edinmek isteyecektir ki en dogrusu da budur. Tahiminimce Kemal'in babası da bu gorustedir.

5trawberry

Gitmeyi düşünen geleceği planlamaz diyorsun da; düştüğümüz sezon musa'nın adnan'ın kerem'in açıklamalarını bilmiyorsunuz sanırım. Bunlar söylenmesi gerektiği için söylenmiş sözler.
He bu demek değildir ki , Kemal takımı satar gider. Ya da Musa gibi adnan gibi Kerem gibidir.

minci

Kemalin babası akıllı adam. Oğlunu bu yaşta İstanbula gönderip kurda kuşa yem etmez. O da bir süre Samsunsporda kalıp pişmesini bekleyecektir. Hem gideceği kulüpte oynama şansı çok zayıf. Oynatmazlar o papazlar onu. Ancak kendisini süperligte kanıtladıktan sonra oynayabilecek düzeye gelebilir. Onu da hem Kemal hemde babası bekleyecektir.

Lusage

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 May 2011, 15:30:34
Gitmeyi düşünen geleceği planlamaz diyorsun da; düştüğümüz sezon musa'nın adnan'ın kerem'in açıklamalarını bilmiyorsunuz sanırım. Bunlar söylenmesi gerektiği için söylenmiş sözler.
He bu demek değildir ki , Kemal takımı satar gider. Ya da Musa gibi adnan gibi Kerem gibidir.

Musa yı bilmediğim için ayrı bir yere koyuyorum ama şu ömerçipleri Kemal ile aynı kefeye koymasan güzel olur. Kerem Malatya maçını Mehmet Polat ile satan adamdır. Adnan'da rüyalarının takımına gitmiştir..

Ollivanders

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 May 2011, 15:30:34

cevabını da kendin vermişsin kardeşim :) Musa , adnan , kerem 'in eşi benzeri var mı bu dunya da :)

Ayberk

Alıntı yapılan: maviay55 - 04 May 2011, 15:09:17
Karadeniz ekibinin de bu transfere sıcak baktığı ve görüşmelerin kısa bir süre sonra sonuçlanacağı kaydedildi. FANATİK'e kısa bir açıklama yapan Kemal, "Ben Samsunspor'da mutluyum ve herhangi bir Anadolu ekibi için takımımı bırakmam. Şu anda son durumu bilmiyorum, ama Beşiktaş'ta oynamayı hangi futbolcu istemez ki?" diyerek, teklife yeşil ışık yaktı.

Tamam beyler, rahat olun, Kemal gitmiyor :D 1.si biz niye transfere sıcak bakalım? 2.si Kemal'in ağzından çıktıysa şayet bu söz(ki tamamen uydurma da olabilir,hatta öyle büyük ihtimal) Samsunspor'da gerçekten mutludur. Ki İstanbul takımlarında oynamak ne kadar inkar etse de her oyuncunun hedefidir(takımları için sembol olmuş kişiler hariç) Kemal de günü geldiğinde gidecektir. Ben isterim ki, doğrudan Avrupa'ya gitsin bizi en iyi şekilde temsil etsin. Bunu yapması için ne yazık ki önce İstanbul'a uğraması gerek :o :( Ancak şu an itibariyle bir yere gideceğini hiç sanmam. Seneye belki

minci

Bende kesinlikle gitmesine karşıyım. Gitmeyeceğine de inanıyorum. Başta kulüp bırakmaz. Eğer beni bırakmadınız diye kapris yapıp oynamazsa kadrodan kesilir ve bir yıl futbol oynayamaz. Bu durmda 1 yıl oynamamış bir adamın piyasası ne olur, kim alır? Kafasına gitmeyi koysada koymasada mecburen oynayacaktır. Kafanızı fazla takıp bu konuyu da bu kadar gündemde tutmamakta yarar var. Hem kimler gitmediki. Ne oldu yine dimdik ayakta değilmiyiz.

Ayberk

04 May 2011, 16:18:35 #599 Son düzenlenme: 04 May 2011, 16:27:55 Ayberk
Kaldı ki Kemal o söz konusu kaprisleri yapacak karakterde bir oyuncu değil

Ek olarak bilgi: Bjk, Serdar Kesimal ile de ilgileniyormuş ;)