Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

uyanınca geçecek diye korkuyoruz :)

binikalamadım

ikinci golü resmen kalecimiz Ahmet yarattı

AntZ

Alıntı yapılan: binikalamadım - 01 May 2011, 04:59:22
ikinci golü resmen kalecimiz Ahmet yarattı

Ahmet bu sene asist krallığına aday zaten :)

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

Samsunspor'un Süper Lige Çıkmasını Taksim Meydanı'nda Kutladılar

Bank Asya Birinci Ligden şampiyonluğunu ilan ederek süper lige çıkmaya hak kazanan Samsunspor'un taraftarları Taksim Meydanı'nda doyasıya eğlendi.

Bank Asya Birinci Ligden şampiyonluğunu ilan ederek süper lige çıkmaya hak kazanan Samsunspor'un taraftarları Taksim Meydanı'nda doyasıya eğlendi. Samsunspor lehine tezahürat yapan yaklaşık 50 kişilik grup olaysız dağıldı. Samsunspor'un Spor Toto Süper Lige çıkması İstanbul'da yaşayan Sambunlular arasında büyük sevinçle karşılandı. Yaklaşık 50 Samsunsporlu taraftar Süper Lige çıkmayı Taksim'de kutladı. Samsunspor atkıları ile meydana çıkan taraftarlar uzun süre tezahüratlarda bulundu. Vatandaşlar da bu anı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Samsunsporlu taraftarlar kutlamanın ardından meydandan olaysız dağıldı

ŞİM-ŞEK-LER

ben ilk yarı bittiğinde içimden bu dilaver gol atar dedim attı.  ;D ŞAMPİYON  samsunspor_x

King Of The North

Bu Dilaver insan değil ya, gollerine şapka çıkartılır, yalnız 2.golde asisti yine Ahmet ŞAHİN yapmış, böyle kaleci her takıma nasip olmaz...

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 01 May 2011, 12:32:21
Bu Dilaver insan değil ya, gollerine şapka çıkartılır, yalnız 2.golde asisti yine Ahmet ŞAHİN yapmış, böyle kaleci her takıma nasip olmaz...
Vay maçı izlememişsin duyduğuma göre bu maç kaçar mı yav  8)

55.hakan

Tff'nin mail adresini bulamadım sitesinde bilen var mı?

Ahmeti

aks tv.  de bugünkü spor haberlerini sunarken altta BURASI HERYER DEĞİL ŞEHRİ SAMSUN yazıyordu

Sonunda onlarda doğru yolu buldular herhalde

davidsavage

Şu belediye takımı da Fenere ters gelen takım umarım bi aksilik olmazda,ts takılır fb arayı açar ;) :)

Ahmeti

**KaR6**

bugun çıkmış butun gazeteleri aldım, şampiyonluk defteri yapıcam kendime ama halk ve sabah bulamadım, elinde olan varsa saklayabilir mi benim için?

mehmet yılmaz

Bununla ilgili bir başlık açılacak yakın zamanda ama başta Ligtv olmak üzere, şifreli yayın yapan kanallrla ilgili link vermek, paylaşmak çok ciddi bir suç olarak kabul ediliyor. Forumda bu gibi paylaşımlar yapılmamalı.